Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Videregående uddannelse

Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer, and Plus (LGBTQ+) Studies

San Diego State University, i San Diego, California
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • San Diego, California

Hvorfor vælge San Diego State University?

Universitet er stærkt inden for en lang række faglige områder

Globalt læringsmiljø

Det største universitet i San Diego området

Om uddannelsen

LGBTQ+ Studies

LGBTQ+ Studiet på San Diego State University er en selvstændig interdisciplinær uddannelse, som ligger i College of Arts and Letters fakulteten. Uddannelsen frembringer akademisk ekspertise, kulturelle kompetencer og studerende lederskab via kurser, praktisk plads, internationale oplevelser og vejledning.

Missionen med denne uddannelse er at skabe mere viden om seksualitet og køns identitet og øge forståelsen af diverse kulturelle, historiske, etnisk/race og moderne oplevelser af mennesker på tværs af seksualiteter. Dette fokus er på den forandrende udvikling af lyst til samme køn, seksuel adfærd, samme-ses relationer fra datid til nutiden.

På LGBTQ+ uddannelsen fokuserer kurserne på subkulturer og identiteter fra et globalt perspektiv. I løbet af uddannelsen vil man lære om en bred række af køn, seksualiteter, racer, etnisiteter, klasser, fysiske evner, religioner og politiske overbevisninger, som karakteriserer nutidigt LGBTQ? bevægelser og samfund. 

Uddannelsen giver dig som studerende gode jobmuligheder og karrieremuligheder. Som færdiguddannet kan man eksempelvis arbejde inden for LGBTQ+ non-profit organisationer og agenturer, jura, lokal og national politik, sundhed, konsultation, journalistik, nyhedsmedier, film, finere kunst og uddannelse. 

San Diego State University (SDSU)

San Diego State University (SDSU) blev grundlagt i 1897 og er det ældste universitet i San Diego. SDSUs campus ligger i San Diego i Californien tæt på grænsen til Mexico og er et af de største universiteter i Californien med over 34.000 studerende.

San Diego er den andenstørste by i Californien med 1,3 millioner indbyggere. Klimaet i San Diego er varmt og solrigt med temperaturer på 18-25 grader hele året rundt. San Diego er bl.a. kendt for sine kilometerlange strande, Sea World og San Diego Zoo.

SDSUs campus ligger derudover tæt på det hyggelige storbyområde Gaslamp District og den mexicanske grænse. Det er nemt for den studerende at komme omkring i og uden for San Diego, da SDSU har deres egen San Diego Trolley station (offentlig transport system) på campus. I weekenderne kan du på få timer opleve flere af Californiens seværdigheder - hvadenten der er kultur, byliv eller spektakulær natur.

Hvad kan jeg læse på San Diego State University (SDSU)?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Top-up bacheloruddannelse
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på San Diego State University, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Top Fagområder på San Diego State University

Political science

International Security and Conflict Resolution

International Business

English

Economics

San Diego State University
5500 Campanile Dr
CA 92182 San Diego

San Diego State University (SDSU) blev grundlagt i 1897 og er det ældste universitet i San Diego. SDSUs campus ligger i San Diego i Californien tæt på grænsen til Mexico og er et af de største universiteter i Californien med...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret