Interaktionsdesign

Domus Academy
11 måneder
21.900 - 22.400 EUR inkl. moms
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Startdato
Milano
september 2023 
november 2023 
februar 2024 

Om uddannelsen

design

Studer interaktionsdesign i Milano!

Interaktionsdesign er en metode til at designe produkter, tjenester, apps og meget andet med fokus på at skabe en positiv brugeroplevelse. På Domus Academy lærer du at kombinere teknologi med visioner, kultur og branding, når du designer nye, intuitive grænseflader. Du kan få en kandidatgrad i interaktionsdesign.

Interaktionsdesign handler om at skabe et produkt, en tjeneste eller et sted, som folk interagerer med gennem en intuitiv visuel og haptisk (taktil) grænseflade.

Se fem punkter om, hvorfor Domus Academy er det perfekte valg for dig!

  • Designkapital

Studér på en højt rangeret skole, der af internationale institutioner og publikationer er anerkendt som en af de bedste designskoler i verden. Oplev Milano, verdens hovedstad for mode og design.

  • Udfordrende designforskning

Arbejde på flere utraditionelle projekter med førende virksomheder og fagfolk. Skab forstyrrende designkoncepter, og forestil dig fremtiden gennem mulige og umulige scenarier.

  • Designerfaring og unikke karrieremuligheder

Deltag i masteruddannelser med kendte og fremtrædende designere. Udvid dit netværk af kontakter under vores workshops med nogle af de største virksomheder og studier. Få din praktikplads/erfaring med praktisk arbejde. Bliv medlem af et fantastisk globalt netværk af alumner.

  • Dynamisk og skræddersyet uddannelse

Tilpas din akademiske vej. Deltag i tværfaglige workshops, og skræddersy din studieplan til dine interesser og karrieremål.

  • Dobbelt master

Du kan læse et internationalt anerkendt dobbelt masterprogram bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-uddannelse fra Regent's University London plus en akademisk masteruddannelse akkrediteret i Italien.

Karrieremuligheder

Interaktionsdesigner, brugeroplevelsesdesigner, brugergrænsefladedesigner, visuel designer, digital strateg, designchef.

Tag et ekstra tre måneders studieophold og få en internationalt anerkendt dobbelt mastergrad bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-grad fra Regent's University London plus en akademisk mastergrad akkrediteret i Italien.

Målgruppe

Programmet henvender sig til kandidater, der har en grad på første niveau og/eller professionel erfaring inden for design (produkt, visuelt, grafisk, medie- eller webdesign) eller inden for arkitektur, datalogi eller teknik. Det er også åbent for kandidater med erfaring inden for kommunikationsvidenskab, psykologi, sociologi eller tilsvarende, hvis de er motiveret af interesse for informationsdesign og har en stærk portefølje. Alle kurser undervises på engelsk. Et højt niveau af færdigheder i det engelske sprog er påkrævet.

Pris

Prisen for uddannelsen er 21.900 EUR. 

Pre-Enrollment: € 3.000

Tuition: € 18.900

For september start koster uddannelsen 22.400 EUR. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Interaktionsdesign
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Interaktionsdesign

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Interaktionsdesign endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9