Vis studentum.dk som: Mobile

Massekommunikation, Hawaii Pacific University

STS Study Abroad
1 semester eller 1 studieår
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Hawaii (delstat)
Summer

Massekommunikation, Hawaii Pacific University

Mass Communication - læs massekommunikation på Hawaii

Læs massekommunikation på Hawaii Pacific University

At studere massekommunikation passer perfekt til dig, der er interesseret i den stadigt voksende reklame- og kommunikationsbranche. Under din studietid på Hawaii Pacific University udvikler du din kreativitet, mens du kombinerer teori med praktiske indslag og problemløsning.

På HPU har du mulighed for at kombinere de tre områder reklame, journalistik og PR i et og samme program. I dag er disse områder i høj grad forbundet, hvilket gør denne uddannelse velegnet til nutidens arbejdsmarked. Du får et solidt teoretisk grundlag, som du i praksis kan benytte i øvelserne i klassen, hvor du fx udarbejder forskellige typer tekster eller udvikler kommunikationsstrategier.

Fremtidsmuligheder

Et diplom inden for massekommunikation giver dig et solidt grundlæggende kendskab til reklame og journalistik og øger samtidig din forståelse for begrebet Public Relations. Dette giver dig et stærkt fundament for videre studier inden for området, og det kan blive starten på en kreativ karriere. Dine fremtidige arbejdsopgaver vil afhænge af din arbejdsgiver, men kan omfatte at håndtere markedsføringskampagner eller hjælpe organisationer med deres kommunikation i en rolle som PR-konsulent.

Eksempler på fag

De specifikke fag kan variere For at give dig en idé om dine fremtidige studier, har vi lavet eksempler på fag, der ofte indgår.

 • Introduction to ADPR

 • Creativity

 • Public Relations Writing

 • Communication Media Research

 • Graphic Design

 • Video Production I

 • Media Strategies

 • Integrated Promotion Management

Ansøgning og adgangskrav

Du ansøger til denne skole med din studentereksamen og gennem et kort telefonisk interview med os på STS Study Abroad. Vi vil hjælpe dig med at besvare spørgsmål om specifikke optagelseskrav.

 • Generelle optagelseskrav til videregående studier
 • Afsluttet STS-interview
 • Mindst 7 i engelsk
 • GPA på 2.5 eller højere

Hvis din engelskkarakter er mere end fem år gammel, skal du tage en international sprogtest. Kontakt os, så hjælper vi dig.

Om skolen

Hawaii Pacific University (HPU) er en multikulturel skole med en fantastisk beliggenhed. Skolens hovedcampus ligger i Honolulu, nær den berømte Waikiki Beach. At studere på HPU er ligesom at studere i paradis.

HPU blev grundlagt i 1965 og har studerende fra hele USA og mere end 80 andre lande. Skolen har vundet adskillige priser for sin mangfoldighed. Som studerende på HPU bliver du en del af en international oplevelse. De små klasser gør, at du opnår en tæt kontakt med dine undervisere og dermed har en enestående mulighed for personlig udvikling. Underviserne på HPU er højtuddannede, og mange af dem er desuden fremstående forskere.

Downtown campus

Når man er afsted med STS Study Abroad, studerer man på skolens hovedcampus, som kaldes downtown campus. Det består af seks forskellige bygninger midt i Honolulus forretningsdistrikt. Som studerende har du god adgang til ressourcer og faciliteter, og det tekniske udstyr er i topklasse, du opdager slet ikke du befinder dig på en ø midt i Stillehavet.

Hvis du ønsker en akademisk uddannelse, har du mulighed for at tage en bachelor's degree, der normalt er en fireårig uddannelse, på kun tre år. 

Pris

Studieafgiften er på nuværende tidspunkt:

Et studieår: fra 24 200 USD

Et semester: fra 12 100 USD

Et studieår (BA): fra 24 998 USD

Et studieår (De fleste MA): fra 1 000 USD per credit

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Gammel Kongevej 1, 2. sal
1610 København V

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Massekommunikation, Hawaii Pacific University

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Massekommunikation, Hawaii Pacific University endnu. Bliv den første!