AMU kurser

Deeskalerende kommunikation

Længde
2 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Deeskalerende kommunikation

Randers Social- og Sundhedsskole uddanner SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere, pædagogiske assistenter og sundhedsfaglige studenter. Derudover efteruddannes medarbejdere, der allerede arbejder medsundhed, velfærd og livskvalitet i offentlige og private virksomheder. For på tværs af alle aktiviteter er omdrejningspunktet nemlig det samme: Det drejer sig om mennesker - og mennesket er Randers Social- og Sundhedsskole fælles sag. 

At sagen har mange sider, viser sig i de forskellige uddannelsesveje. At sagen vedbliver med at være relevant, afspejler sig i viften af efteruddannelser, AMU-kurser og skræddersyede virksomhedsforløb. At mulighederne er til stede fra starten, viser sig ved, at man med en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse både får adgang til job med det samme og til langt de fleste videregående uddannelser.

Om kurset

Deltageren får viden om deeskalerende kommunikation i arbejdet med borgere med sindslidelser, således at deltageren kan bidrage til at forebygge og nedtrappe konflikter og dermed medvirke til nedbringelse af tvang. Deltageren bliver endvidere trænet i at anvende deeskalerende kommunikationsteknikker.

Udbytte af kurset:

Ud fra en viden om deeskalerende kommunikation og ud fra en relations- og individorienteret tilgang i arbejdet med borgere med sindslidelser:

  • Har du viden om deeskalerende kommunikation og kan ud fra en relations- og individorienteret tilgang i arbejdet med borgere med sindslidelser
  • Kan du vurdere behovet for deeskalerende kommunikation med henblik på nedbringelse af tvang- forebygge konflikter eller risiko for eskalering i konfliktfyldte situationer ved at anvende deeskalerende kommunikation
  • Kender du de kommunikative deeskalerende teknikker og har trænet anvendelsen af disse.

Målgruppe

Social- og sundhedsassistenter der arbejder med borgere med sindslidelser indenfor behandlingspsykiatri, socialpsykiatri, ældrepleje og lignende.

Praktisk

Kurset varer 2 dage. Alle dage fra kl. 08.00 – 15.24. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Deeskalerende kommunikation
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Randers Social- og Sundhedsskole
Minervavej 47
8960 Randers

Find din SOSU-uddannelse ved Randers Social- og Sundhedsskole

Styrk dine kompetencer inden for social- og sundhed og pædagogik med et kursus på Randers Social- og Sundhedsskole På Randers Social- og Sundhedsskole udbyder vi et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse inden for social- og sundhedsområdet og det pædagogiske område....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret