Deeskalerende kommunikation

Randers Social- og Sundhedsskole
2 dage
Heltid
AMU kurser
Randers
25-04-2023 08:00

Fremragende Studievejledning


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Deeskalerende kommunikation

Randers Social- og Sundhedsskole uddanner SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere, pædagogiske assistenter og sundhedsfaglige studenter. Derudover efteruddannes medarbejdere, der allerede arbejder medsundhed, velfærd og livskvalitet i offentlige og private virksomheder. For på tværs af alle aktiviteter er omdrejningspunktet nemlig det samme: Det drejer sig om mennesker - og mennesket er Randers Social- og Sundhedsskole fælles sag. 

At sagen har mange sider, viser sig i de forskellige uddannelsesveje. At sagen vedbliver med at være relevant, afspejler sig i viften af efteruddannelser, AMU-kurser og skræddersyede virksomhedsforløb. At mulighederne er til stede fra starten, viser sig ved, at man med en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse både får adgang til job med det samme og til langt de fleste videregående uddannelser.

Om kurset

Deltageren får viden om deeskalerende kommunikation i arbejdet med borgere med sindslidelser, således at deltageren kan bidrage til at forebygge og nedtrappe konflikter og dermed medvirke til nedbringelse af tvang. Deltageren bliver endvidere trænet i at anvende deeskalerende kommunikationsteknikker.

Udbytte af kurset:

Ud fra en viden om deeskalerende kommunikation og ud fra en relations- og individorienteret tilgang i arbejdet med borgere med sindslidelser:

  • Har du viden om deeskalerende kommunikation og kan ud fra en relations- og individorienteret tilgang i arbejdet med borgere med sindslidelser
  • Kan du vurdere behovet for deeskalerende kommunikation med henblik på nedbringelse af tvang- forebygge konflikter eller risiko for eskalering i konfliktfyldte situationer ved at anvende deeskalerende kommunikation
  • Kender du de kommunikative deeskalerende teknikker og har trænet anvendelsen af disse.

Målgruppe

Social- og sundhedsassistenter der arbejder med borgere med sindslidelser indenfor behandlingspsykiatri, socialpsykiatri, ældrepleje og lignende.

Praktisk

Kurset varer 2 dage. Alle dage fra kl. 08.00 – 15.24. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Deeskalerende kommunikation
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Randers Social- og Sundhedsskole

Minervavej 47
8960 Randers

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Deeskalerende kommunikation

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Deeskalerende kommunikation endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9