Højskoleophold

Højskoleophold

Vrå Højskole, i Vrå
Længde
22 uger
Pris
42.900 DKK inkl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
22 uger
Pris
42.900 DKK inkl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Video

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Vrå
  • Dansk

Om uddannelsen

Vrå

Find din passion på Vrå Højskole

Mange bruger højskolen som springbræt til at komme ind på drømmeuddannelsen.

På et højskoleophold kan du fordybe dig og nørde igennem i et særligt område som musik, fotografi, design eller kunst – men du har også mulighed for at prøve mange forskellige fag og muligheder af. Du kan sammensætte dit skema, så det passer præcis til dit behov og dine ønsker, hvilket skaber en spændende og fleksibel hverdag. 

Dine muligheder på Vrå Højskole

Fotografi, journalistik og medier

Vrå Højskole kan gøre dig bedre indenforfotografiogmedie, så du kan søge ind påMedieskolen i ViborgellerMedie og Journalisthøjskolen i Aarhus.

Kunst, håndværk og design

Højskolen kan også forbedre dine skills og dit portefolie indenforhåndværk,kunstogtekstildesign– så du lettere kan komme ind på VIA design i Herning, Kunstakademiet eller Designskolen i Kolding.

Musik, teori og sangskrivning

Flere af højskolens musikelever har  haft held til at klare optagelseprøven på musikkonservatoriet og har forbedret deres cv og styrket deres erfaringer, mens de gik her. På musik har du mulighed for at indspille din egen musik og lære at skrive dineegne sangtekster. I faget musik producer kan du lære at mixe og producere musik.

Skolefag

Du har også mulighed for at læse skolefag op i eksempelvis FVU dansk og FVU matematik, ligesom vi gerne understøtter din undervisning og din udvikling i STU-forløb. Det kræver ikke nogen særlig uddannelse eller kvalifikationer at gå på højskole, men det er et krav, at du er minimum 17,5 år, når du starter hos os.

Find ud af hvad du vil

Måske ved du endnu ikke, hvad du vil arbejde med og uddanne dig indenfor. Det er noget du kan finde ud af mens du går på højskole. På Vrå Højskole har vi mere end 20 fag, så vi skal nok hjælpe dig med at finde det, du netop er god til.

Kom og se højskolen

Kom på besøg hos os og prøv højskolen af. Du kan få en rundvisningsammen med dine forældre, dine venner – eller måske din uu-vejleder. Går du på gymnasiet, handelsskole, EUD, EUX eller HTX, så tilrettelægger vi gerne en højskole-eskursion for hele klassen. 

Eksamen og diplom

På en højskole er der ingen eksamener og fast pensum – men der er mødepligt, og vi forventer derfor, at du deltager i:

  • Måltiderne
  • Morgensamlingen
  • Undervisningen
  • Køkkenpligterne
  • Rengøringen
  • Bogruppemøder
  • Aftensarrangementer
  • Ture ud af huset

Alle vigtige elementer af dit højskoleophold.

Pris

Højskole pris i Vrå er som udgangspunkt 2050,- pr. uges højskoleophold. De fleste højskoler i Danmark har ca. samme prisniveau. (Studieture er inkluderet i prisen hos os)

Pengene dækker kost, logi og de fleste undervisningsmaterialer (hvis du eks. laver enormt meget keramik, betaler du for det ekstra ler du bruger). Og den dækker også adgang til Vrå IdrætscentersFitness Centerog studietur.

Selvom prisen dækker de fleste fornødenheder på højskoleopholdet i Vrå, skal du huske lommepenge til is, øl og den slags.

Forårssemestret starter midt i januar og varer 22 uger til midt i juni. Forårssemestrets højskole pris:  22 x 2050 Kr. = 45.100 Kr.

Efterårssemestret starter midt i august og varer 18 uger til midt i december. Efterårssemestrets højskole pris: 18 x 2050 Kr. = 36.900 Kr.

Det virker måske umiddelbart som mange penge, men man skal huske på alle de udgifter man ellers ville have til mad, offentlig transport, koncerter, toiletpapir, husleje og den slags…

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Højskoleophold
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Vrå Højskole
Højskolevej 1A
9760 Vrå

Det vigtigste på Vrå Højskole er fællesskabet, men du vil også møde seriøsitet omkring de forskellige fag vi udbyder. Du vil blive undervist af eksperter indenfor de forskellige emner, men også undervisere med praktisk erfaring. På Vrå Højskole får du...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret