Højskoleophold

Journalistik, Medier & Kommunikation

Rønde Højskole, i Rønde
Længde
Kntakt udbyder
Pris
33.000 - 45.250 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Sidste ansøgningsfrist
Sidste ansøgningsfrist: Først til mølle - begrænsede pladser
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
Kntakt udbyder
Pris
33.000 - 45.250 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Sidste ansøgningsfrist
Sidste ansøgningsfrist: Først til mølle - begrænsede pladser
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Rønde
  • Dansk
  • Ansøgningsfrist: 31-12-2024

Fall

  • Holdundervisning
  • Rønde
  • Dansk
  • Ansøgningsfrist: Først til mølle - begrænsede pladser

Om uddannelsen

Journalistik, Medier & Kommunikation

Linjefaget Journalistik, Medier & Kommunikation på Rønde Højskole giver dig et solidt afsæt til at søge ind på studier som journalistik, kommunikation eller medievidenskab. I filmen her møder du Dagmar, der til daglig underviser på linjen.

Rønde Højskoles linjefag Journalistik, Medier & Kommunikation er perfekt til dig, der drømmer om at arbejde med medier. Måske vil du gerne være bedre til at forstå den måde, medieuniverset fungerer på. Eller måske vil du være bedre til at udtrykke dig skarpere, kommunikere tydeligere og få dit budskab ud?  Med otte ugentlige lektioner i journalistik samt fire lektioner i fagetMedier & Kommunikationkommer du godt i gang med faget og bliver 100 procent klar til optagelsesprøverne på journalistuddannelserne på DMJX i Århus og SDU i Odense, hvis du ønsker at gå den vej. Derudover bliver du også godt rustet til din kvote 2 ansøgning, hvis du drømmer om at studere kommunikation på DMJX.

Indhold på linjen

I Medier & Kommunikation lærer du om virksomhedskommunikation, branding, krisekommunikation, strategi og storytelling. Lær fx. at køre en effektiv kampagne, brænd igennem med dit budskab og lad os gennemskue de nye medieplatforme – for hvad er de for nogen, hvad kan de bruges til, og hvor er vi på vej hen?

På Journalistik, Medier & Kommunikation kommer du også ud i den virkelige verden da højskolen har samarbejde med bl. a. SPOT-festival, Radio4 og Zetland.

Der også plads til dig, hvis du ikke drømmer om at blive journalist, men i stedet bare vil være en dygtigere formidler. Vi har mange elever, som gerne vil læse medievidenskab, kommunikation, virksomhedskommunkation, statskundskab eller måske vil være forfattere eller politikere eller dyrke andre discipliner, hvor det er mindst lige så vigtigt at vide, hvordan man skal kommunikere med omverdenen.

Pris

Prisen for at gå på højskole er for foråret 2023 kr. 1.675 kr. pr. uge og for efteråret 2023 kr. 1.750,- pr. uge. Betalingen dækker al undervisning, kost, logi og normale undervisningsmaterialer og studiebesøg. Hertil kommer indmeldelsesgebyr og evt. udgifter til rejser.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Journalistik, Medier & Kommunikation
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Rønde Højskole
Skolevej 2
8410 Rønde

Rønde Højskole er en højskole med studieforberedende linjer og masser af andre spændende valgfag, rejser, oplevelser og fællesskab for livet. Skræddersy dit højskoleophold og bliv klogere, gladere og mere inspireret.  Et langt højskoleophold med studiefaglige linjer på Rønde Højskole er...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret