Vis studentum.dk som: Mobile

Master of Communication/Master of Project Management

Bond University
24 måneder
Engelsk
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Gold Coast
Autumn

Video

   

Hvorfor vælge Bond University?

Tag din uddannelse på kortere tid end normalt

Tættere kontakt med din underviser

Erhvervserfaring sammen med din uddannelse

Om uddannelsen

Master of Communication

Kandidatuddannelsen i kommunikation på Bond University giver dig mulighed for at udvide din karriere inden for kommunikation gennem et mix af teori og praksis, som er skræddersyet til branchen. Uddannelsen giver en ideel balance af teoretisk viden og professionel praksis i kommunikation problemløsning, relations management, offentlig relationer, reklame, sociale medier interaktion og skrivning. Gennem tidligere opbygget viden i problemløsning og et højt niveau i skriftlig kommunikation, kan færdiguddannede sikkert træde ind på arbejdsmarkedet i branchen.

Kandidatuddannelsen i kommunikation giver dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige veje og muligheder, hvor du kan udvikle din forskning og kommunikations kompetencer i områder, som du finder interessante. Du kan vælge mellem en lang række forskningsspørgsmål og emner herunder, journalistik, reklame, sociale medier, markedsføring og marketing, ledelse og public relations.Du vil blive vejledt af universitetets anerkendte og højt professionelle akademikere, som har en mase erfaring inden for feltet.

Bond University

Er du til godt vejr, kilometervis af lange sandstrande krydret med et højt undervisningsniveau, så er Gold Coast-området i Australien måske noget for dig? På Gold Coast finder du Bond University, der er et mindre privat universitet beliggende ca. 70 kilometer fra Brisbane, som er hovedstad i delstaten Queensland. 

Bond University er for 14. år i træk ranket som nr. 1 i Australien for "Student Experience" af den anerkendte "Good Universities Guide", der måler studentertilfredshed. Bond har fået de maksimale 5 stjerner i alle kategorierne; "Learner Engagement", "Learning Resources", "Skills Development", "Student Support", "Student to Teacher Ratio" (dvs. få studerende pr. underviser), "Teaching Quality" og "Overall Quality of Education". Så fagligt kan du virkelig forvente et godt udbytte på Bond University.

Bond University har ca. 4.000 studerende, hvoraf godt en tredjedel er internationale studerende. Bond University er samlet på ét campus, hvor du finder alle de fornødne faciliteter.

Bond University adskiller sig fra andre australske universiteter ved at studieåret består af 3 semestre af hver 14 ugers varighed, hvilket gør, at du kan afslutte en bachelorgrad på 2 år.

Hvad kan jeg læse på Bond University?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Bachelorniveau (undergraduate level)
  • Kandidatniveau (graduate level)
  • Top-up bacheloruddannelse
  • Sprogkurser


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på Bond University, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Uddannelsen er på SU-fasttrack listen?

Uddannelsen er godkendt til støtte i perioden fra 16. marts 2016 til 5. marts 2020. Efter denne periode skal uddannelsen igen vurderes for at komme på Fast Track listen.

Top Fagområder på Bond University

Film/TV

Sports science

Business

Law

Psychology

Få information

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EDU, der kan give dig mere information om Bond University og hjælpe dig med at ansøge.

Kontaktinfo

Bond University

University Drive, Robina QLD
4229 Gold Coast Queensland 4229

Vil du vide mere?

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EDU, der kan give dig mere information om Bond University og hjælpe dig med at ansøge.

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Master of Communication/Master of Project Management endnu. Bliv den første!
Åbent hus
juli 2021
ma
ti
on
to
fr
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8