Nordic Online Academy

i Aalborg (+ 1 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Mød os

Om os

Nordic Online Academy

Nordic Online Academy l Tag en uddannelse online, hvor og når du vil - i dit helt eget tempo 

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy kan du selv bestemme, hvornår du vil studere, hvorfra du vil studere og i dit eget tempo. Som studerende har du derfor selv mulighed for at påvirke uddannelsens varighed.

Praksisnær læring

Uddannelserne er opbygget i online moduler med hver sit tema. Modulerne er bygget op af videolektioner med vores eksperter, litteratur, materiale til download og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelserne. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Disse test er udarbejdet for at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul.

På uddannelserne er det konkrete læringsmateriale låst. Det betyder, at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge, du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage i tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket dette indhold. Det er desuden muligt at downloade alt litteratur, der er koblet på uddannelsen. Som studerende har du som udgangspunkt adgang til alt materialet fra købsdatoen og 2 år frem. 

Unik studieform

Vores uddannelser er udviklet med fokus på at give dig kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på. Alle uddannelser foregår 100% online, da de er udviklet som on demand forløb. Vores uddannelser bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb. Du får et super fleksibelt forløb, der prioriterer fleksibilitet og læring i praksis. Du bestemmer nemlig selv tidspunkt, tempo og hvorfra du vil studere. Vil du udvikle dig og tage næste skridt mod din fremtidige karriere? Så er Nordic Online Academy det rigtige valg for dig.

Værdiskabende sparring

Nordic Online Academy har et stort fokus på, at vores studievejledning er tilgængelige for dig før, under og efter dit uddannelsesforløb. Hos Nordic Online Academy forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel for dig. Uanset spørgsmål, så står vi til rådighed for sparring i vores studievejledning før, under og efter din uddannelse - og hos os er der ingen dumme spørgsmål.

Betaling

Uddannelser hos Nordic Online Academy tages mod egenbetaling fra den studerende. Da Nordic Online Academy er en privat uddannelsesinstitution, er det ikke muligt at få tilskud fra staten i form af f.eks. SU.


Vis alle uddannelser fra Nordic Online Academy

Hvorfor vælge en online uddannelse hos Nordic Online Academy

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Kontakt mig

Errors

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.

Uddannelser

Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 26 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Freja
15 jan 2024
Jeg synes det var et rigtig godt forløb.

Jeg synes det var et rigtig godt forløb. Jeg kunne godt lide, at det gik lidt langsomt i starten, så alle niveauer kunne følge med. Jeg var rigtig glad for at der under forløbe...

Vis alt
5/5
Liv
15 jan 2024
Tak for en god, lærerig og spændende uddannelse.

Jeg føler at det har været interessant, men også en smule udfordrende at udføre de påkrævede opgaver - på en positiv måde. Det har udfordret min egen holdning til indretning og ...

Vis alt
5/5
Anni, Hadsten
15 nov 2023
Let forståeligt og samtidig masser at lære og øve.

Har netop afsluttet fotografuddannelsen og synes den har givet mig alt den nødvendige viden på en fleksibel og let tilgængelig måde. Synes fleksibiliteten i forløbet har været s...

Vis alt

Kontakt

Nordic Online Academy

Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

 Vis telefonnummer

Sponsoreret