Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Nordic Online Academy

Nordic Online Academy

Om Nordic Online Academy

Vi er Nordic Online Academy. Vi tilbyder online uddannelser inden for en lang række forskellige fagområder, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. 

Det smarte ved vores online uddannelser er, at du ikke behøver at reservere bestemte dage og tidspunkter i din kalender. Det ved vi nemlig godt, at det kan være svært at få til at gå op i en travl hverdag. 

Med vores uddannelser kan du selv bestemme tid og sted. Det skaber en masse fleksibilitet i hverdagen, at du kan læse online uddannelsen, lige når det passer dig. Det eneste du behøver er et behageligt sted at sidde og en computer, telefon eller tablet med adgang til nettet.

Hvad tilbyder Nordic Online Academy?

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser med fokus på at give dig kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på. Oplev et online studieliv, der prioriterer fleksibilitet og læring i praksis. Du bestemmer nemlig selv tidspunkt, tempo og hvorfra du vil studere. Vil du udvikle dig og tage næste skridt mod din fremtidige karriere? Så er vi det rigtige valg for dig.

Praktisk om uddannelserne

Opbygning

Uddannelserne er opbygget i moduler med hver sit tema. Modulerne er bygget op af videolektioner, læsestof, materiale til download og tests. Størstedelen af modulerne vil være videolektioner. 

Materiale

Alt materiale er on-demand. Derfor bestemmer du selv tid og sted for dit studie og fra den dag du har købt uddannelsen, har du adgang til materialet 2 år frem. 

Selvstudie

Uddannelserne bygger i høj grad på selvstudie. Du har derfor selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen. Til gengæld får du et super fleksibelt uddannelsesforløb, som du kan planlægge præcis, som du ønsker. Du bestemmer selv tid og sted for dit studie.

Betaling

Nordic Online Academy er en privat uddannelsesinstitution og kan derfor ikke give tilskud fra staten (i form af f.eks. SU) til dit studie.


Vis alle uddannelser fra Nordic Online Academy

Video

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Nordic Online Academy
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Design

   Indretning

Ernæring og sundhed

   Kostvejleder

Kreative uddannelser

   Fotograf

Make-up, skønhed og styling

   Make up artist

Markedsføring og salg

Psykologi og terapi

   Parterapeut og sexolog

Kontakt

Nordic Online Academy

Ferskenvej 43
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Nordic Online Academy

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Nordic Online Academy endnu. Bliv den første!

Åbent hus
februar 2023
ma
ti
on
to
fr
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12