Nordic Online Academy

i Aalborg (+ 2 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Nordic Online Academy

Nordic Online Academy

Om Nordic Online Academy

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget.Hos Nordic Online Academy kan du selv bestemme hvornår du vil studere, hvorfra du vil studere og i dit eget tempo. Som studerende har du derfor selv mulighed for at påvirke uddannelsens varighed.Hvad tilbyder Nordic Online Academy?

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser med fokus på at give dig kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på. Oplev et online studieliv, der prioriterer fleksibilitet og læring i praksis. Du bestemmer nemlig selv tidspunkt, tempo og hvorfra du vil studere. Vil du udvikle dig og tage næste skridt mod din fremtidige karriere? Så er vi det rigtige valg for dig.

Praktisk om uddannelserne

Opbygning

Uddannelserne er opbygget i moduler med hver sit tema. Modulerne er typisk bygget op omkring videolektioner, læsestof, materiale til download, praktiske opgaver samt tests. Størstedelen af modulerne er på de fleste af vores uddannelser er videolektioner. 

Materiale

Alle uddannelser hos Nordic Online Academy foregår som on-demand studie, hvor du som studerende selv har mulighed for at bestemme tid og sted for dine studier.

På uddannelserne er det konkrete læringsmateriale låst. Dette betyder at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Samtidig har du som studerende altid adgang til at gå tilbage i tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket dette indhold. Som studerende har du adgang til alt materialet fra købsdato og 2 år frem. 

Selvstudie

Uddannelserne hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement i uddannelsen.
Til gengæld får du et super fleksibelt uddannelsesforløb, som du kan planlægge præcis, som du ønsker. Samtidig er vi ved dig både før, under og efter dit uddannelsesforløb - hvor vi stiller os til rådighed på chat, mail og telefon.

Betaling

Uddannelser hos Nordic Online Academy tages mod egenbetaling fra den studerende. Da Nordic Online Academy er en en privat uddannelsesinstitution foreligger der ikke mulighed for tilskud fra staten i form af f.eks. SU.

Nordic Online Academy


Vis alle uddannelser fra Nordic Online Academy

Video

Uddannelser

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Nordic Online Academy
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kategorier

Design

   Indretning

Ernæring og sundhed

   Kostvejleder

Kreative uddannelser

   Fotograf

Make-up, skønhed og styling

   Make up artist

Markedsføring og salg

Psykologi og terapi

   Parterapeut og sexolog

Kontakt

Nordic Online Academy

Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

 Vis telefonnummer

Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 23 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Sofie S
24 aug 2023
Jeg giver uddannelsen fem stjerner

Jeg giver uddannelsen fem stjerner, fordi jeg sjældent har oplevet så god service. Selvom man gennemfører uddannelsen alene, så har jeg altid haft en følelse af at have nogen ba...

Vis alt
5/5
Tanja
24 aug 2023
Jeg kan kun varmt anbefale Nordic Online Academy

Jeg har fået alt den grundviden og de kompetencer af Kim, der er fagekspert og uddannelsesansvarlig for uddannelsen, der gør, at jeg er rustet til at kunne stå på egne ben. Har ...

Vis alt
5/5
Mads
24 aug 2023
Rigtig gode forklaringer på uddannelsen.

Rigtig gode forklaringer på uddannelsen.

Sponsoreret