Private uddannelser

Avanceret programmering

Længde
7 Lektioner
Pris
12.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
7 Lektioner
Pris
12.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online undervisning
  • Online

Hvorfor vælge Nordic Online Academy ?

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Om uddannelsen

Avanceret programmering

Vær opmærksom på, at der kun er 4 pladser på forløbet pr. måned, så vent ikke for længe med at kontakte os for tilmelding, hvis du vil sikre dig en plads.  

Dyk ned i verdenen af avanceret programmering med vores specialiserede overbygningsforløb. Forløbet er designet til at guide dig fra at have grundlæggende programmeringsfærdigheder til at blive en selvsikker og dygtig udvikler, som kan opnå professionelt arbejde indenfor faget og tackle komplekse projekter med tillid og ekspertise.

Om uddannelsen

Dyk ned i verdenen af avanceret programmering med vores specialiserede overbygningsforløb. Forløbet er designet til at guide dig fra at have grundlæggende programmeringsfærdigheder til at blive en selvsikker og dygtig udvikler, som kan opnå professionelt arbejde indenfor faget og tackle komplekse projekter med tillid og ekspertise.

Med forløbet vil du opnå de fornødne kompetencer til, at du selvstændigt kan udvikle professionelt. Du undgår dermed “tutorial hell”, som er et udtryk for, at man ser video efter video, uden at komme videre, og uden at kunne programmere på egen hånd. 

Lær at programmere med avanceret programmering 

Mange personer i målgruppen vil opleve, at de efter at have opnået grundlæggende færdigheder indenfor programmering, at det kan være udfordrende at tage det næste step i deres udviklingsrejse.

Det store læringsmål for forløbet er derfor, at tage de studerende fra at kunne følge guides og videoer på nettet, til at kunne færdiggøre større projekter selvstændigt. 

Netop i denne udviklingsfase kan være utrolig tidskrævende og frustrerende for nye personer indenfor programmering, samtidig med at der i fasen typisk opstår uforudsete vanskeligheder.

Med forløbet i Avanceret Programmering hos Nordic Online Academy, vil du opnå de rammer, samt den læring og sparring som gør, at du i fremtiden kan mestre udviklingsopgaver selvstændigt på et langt højere niveau. Herunder sikre dig, at du kan fremvise din egen portefølje af egenudviklede projektet, som vil være dit fundament for at kunne arbejde professionelt med programmering efter forløbet.

Hvilket programmeringssprog bygger forløbet på? 

Forløbet kombinerer praktiske øvelser, individuel sparring og online videomøder. Det strækker sig som udgangspunkt over 16 uger og tilpasses den enkelte studerende med fokus på deres nuværende erfaring, fremtidige målsætninger og ønskede specialisering. 

Under forløbet er der inkluderet egenudviklede læringsmaterialer samt indhold fra gratis ressourcer fra tredjepart. Kommunikationen under forløbet foregår på dansk. Dog skal den studerende være indstillet på, at der som en del af læringen er inkluderet engelsksprogede læringsmaterialer. 

Hvordan er forløbet bygget op? 

Forløbet i avanceret programmering er i høj grad et individuelt online forløb, med udgangspunkt i den enkelte studerende. Forløbet tilpasses specifikt til dig med afsæt i modul 1. 

Moduloversigten herunder er derfor ikke et udtryk for, hvordan forløbet altid vil se ud, men et eksempel på, hvordan det kan se ud. 

Uanset hvordan dit forløb i avanceret programmering skræddersyes, så vil forløbet altid indeholde:

  • En projektorienteret tilgang
  • Individuel sparring og online hjælp (beskeder/mail)
  • Ugentligt online videomøde
  • Planlægning af målsætninger og deadlines
  • Egenudviklede og eksterne læringsmaterialer
  • Mulighed for at tilpasse det forudbestemte forløb

Moduloversigt:

Modul 1: Introduktion
Modul 2: Mindset og problemløsning (uge 1)
Modul 3: TypeScript og OOP (uge 2, 3 og 4)
Modul 4: Debugging og tests (uge 5 og 6)
Modul 5: Arbejde på eksisterende projekter (uge 7 og 8)
Modul 6: NodeJS Express API Projekt (uge 9 og 10)
Modul 7: Eget projekt (uge 11-16)

Besøg Nordic Online Academy her!

Ansøgning og adgangskrav

Dette forløb henvender sig til dig, der allerede har grundlæggende erfaring med programmering, f.eks. gennem vores uddannelse i grundlæggende programmering, og som nu ønsker at tage det næste skridt mod at mestre avancerede koncepter og teknologier, for at kunne arbejde professionelt med programmering.

Eksamen og diplom

Du modtager et diplom efter bestået uddannelse.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 12.000 kr. 

Ved tilmelding er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af forløbet. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler forløbet over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Avanceret programmering
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret