Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Private uddannelser

Reiki-healer - online

Klinik for Selvhelbredelse, Fjernundervisning
Længde
Online kursus. Kan tages i dit eget tempo.
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Online kursus. Kan tages i dit eget tempo.
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Udforsk din spirituelle rejse med Reiki 1 og 2 online

Er du nysgerrig på en dybere forbindelse til dig selv og universets energi? Tag med på en unik spirituel rejse med vores Reiki 1 og 2 online kurser og opdag den helende kraft af energihealing.

Reiki-healing online

Reiki 1 - Grundkurset, er porten til selvhealing og personlig udvikling. Lær de grundlæggende Reiki-principper og håndpositioner, der kan skabe indre balance og velvære. Dyk ned i Reiki-universet og opdag, hvordan du kan bruge energihealing til at styrke dit sind og finde ro i en travl hverdag.

På Reiki 2 - Fortsætterkurset, tager vi din spirituelle rejse til næste niveau. Lær kraftfulde symboler, der forstærker energien og gør dig i stand til at sende healing på distancen. Bliv en professionel Reiki-healer og hjælp andre med den helbredende energi, du nu har adgang til.

Uanset om du drømmer om en karriere som Reiki-healer, eller du ønsker at udforske dit eget spirituelle potentiale, vil Reiki 1 og 2 online kurserne være din guide på denne spændende rejse.

Udforsk Reiki 1 og 2 online - Tag din spirituelle rejse på din egen skærm

Åbn døren til din spirituelle rejse i dag ved at tilmelde dig Reiki 1 og 2 online kurserne. Opdag den dybe forbindelse til energien omkring dig og skab indre balance og velvære på din personlige udviklingsrejse.

Lad Reiki være din vej til at udforske og styrke dit spirituelle selv. Tilmeld dig nu og oplev den helende kraft af Reiki energihealing.

Med vores Reiki 1 og 2 online kurser, kan tage din spirituelle rejse fra din computer eller via vores praktiske app på telefonen. Med fleksible muligheder kan du nu udforske energihealing i dit eget tempo og skabe fordybelse, når det passer dig bedst.

Kurset består af korte og engagerende videoer, der giver dig en dybdegående forståelse af Reiki-principperne og teknikkerne. Lær at mestre Reiki's kraftfulde symboler og metoder, der åbner døren til en verden af spirituel helbredelse.

Foruden videoerne vil du have adgang til en skriftlig manual, der fungerer som dit personlige opslagsværk på rejsen. Gennemse materialet igen og igen, så du kan fordøje indsigterne og udvide din viden om energihealing.

Med Reiki 1 og 2 online kurserne har du fuld frihed til at tilpasse din læringsoplevelse efter dit eget skema. Gense videoer, få svar på dine spørgsmål i online-forummet og udforsk Reiki's vidunderlige verden på dine betingelser.

Tag det første skridt på din spirituelle rejse nu! Oplev den forvandlende kraft af Reiki energihealing i dit eget tempo

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i Reiki 1 online . 
Forudsætning for at deltagelse i Reiki 2 online er at du har taget Reiki 1 online.

Eksamen og diplom

Du kan få diplom efter Reiki 1.

Du kan blive certificeret Reikihealer og få diplom efter Reiki 2. Dette kræver at du laver opgaverne i kurset, og det forventes at du arbejder aktivt med Reiki-energien, via selvhealing og healing af andre.

Pris

Reiki 1 online grundkursus koster 1747 kr.
Reiki 2 online fortsætterursus koster3748 kr. 
Det er muligt at betale i rater

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Reiki-healer - online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Karina Nielsen
21 apr 2023
Reiki 1 ,ved Klinik for selvhelbredelse

Ønsker man at lære Reiki healing,kan jeg varmt anbefale Ulla fra Klinik for selvhelbredelse. Uddannelse på et let ,forståeligt og roligt sprog. Desuden er Ulla så hjertevarm og ...

Vis alt
Klinik for Selvhelbredelse
Ellingebjergvej 1
4573 Højby

Drømmer du om at hjælpe andre? 

Velkommen til Klinik for Selvhelbredelse! Vi tilbyder en bred vifte af efteruddannelser og kurser inden for alternativ behandling og energiterapi. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine drømme om at hjælpe andre og gøre en positiv forskel....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Lotte

"Det er et super kursus du har sat op, så let og forstå og så dejligt overskueligt"

Anneli

"Det er let at gå til, og man kan ikke gøre noget forkert eller skade noget. Meget betryggende"

Inge

”Jeg bruger Reiki dagligt. Et rødt ar er nærmest usynligt nu. Jeg får også en krop, der er som en glad ping-pong-bold”

Birgit

"At være kanal for Reiki er en helt fantastisk fornemmelse - en kæmpe gave! Tak"

Lise

"Det har givet mig ro og føles som en ekstra ven  - jeg bruger det mest i forhold til min egen selv udvikling - en deler gerne til alle der er interesseret."

Pernille

"Den helt store forskel for mig efter Reiki-kurset har været, at jeg er blevet bedre til at mærke mig selv og mine grænser, jeg er blevet bedre til at sige fra, og mærke mine behov."

Sponsoreret