Body SDS

i København (+ 1 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Om os

Body-sds, København

Rigtigt mange ting forsvinder mellem hænderne på os

Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, en uddannelse og et sundhedscenter. Igennem tre generationer har vores holistiske tilgang udført mirakler og kultiveret det menneskelige potentiale – igennem kroppen.

Et håndværk som intet andet

Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, til forebyggelse, behandling og vedligeholdelse af en sund krop. Den bagvedliggende filosofi er enkel; Alle livets mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen. Din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er ikke to adskilte elementer, men en helhed.

Vores behandlingssystem blev grundlagt i København i slutningen af 1940’erne af Erland Hartung. Gennem tre generationer har Ole Kåre Føli og hans søn Bengt Valentino Andersen videreudviklet systemet til det, der i dag kaldes Body SDS.

Filosofi

Body SDS bygger altså på lang tids udvikling og mange gennemprøvede teorier. Men den bagvedliggende filosofi er enkel; Alle hverdagens mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen, din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er dermed ikke to adskilte elementer, men en helhed.

I det moderne samfund bliver vi belastet på et utal af fronter. Mange bruger ikke sin krop korrekt: Vi får spændinger, slitage, ubehag og sygdomme. Vi lader os stresse, får præstationsangst, bliver præget af høje ambitioner, og vi mister overskud.

På samme tid er der mange følelser, som ikke er ”tilladte” eksempelvis vrede, sårbarhed, nervøsitet, og dermed bliver vores ”indre rum” presset. Med de metoder, vores grundlæggere har opbygget, afhjælper vi klienters fysiske skavanker (fx dårlig ryg, nakkeproblemer osv.), indre fysiske gener (organproblemer) og psykiske problemer som velfærdssygdommen stress og bekymringer i hverdagen.

Idéen bag er at alle vores discipliner, træning såvel som behandling og udrensning har som mål at forbedre det enkelte menneskes skavanker og udfordringer.


Vis alle uddannelser fra Body SDS

Introduktion

INFOMØDE FOR BODY SDS UDDANNELSEN

KOM MED TIL INTROMØDE OM BODY SDS UDDANNELSEN

Overvejer du at tage vores uddannelse og vil have et indblik ind i den fremtid der åbner sig for dig, som seriøs behandler?

Vi har sammensat et fantastisk spændende program, som inkluderer:

  • Generel introduktion til Body SDS, vores filosofi og hvordan den har hjulpet os til at blive Danmarks stærkeste behandlingsbrand
  • Demonstration af en fuld Body SDS behandling, hvor behandleren indvier dig i systemet og hvordan det kan transformere – imens det sker
  • En prøvebehandling, hvor du selv prøver forskellige teknikker under kyndig vejledning, og mærker hvordan det føles at være behandler
  • En trænings session*, hvor du får en forsmag på de forskellige øvelser, og hører om hvordan de bidrager til klienternes udvikling og sørger for at du kan holde til at være professionel behandler
  • Introduktion til den spændende verden som selvstændig behandler, og hvordan du kan tjene penge imens du studerer
  • Afsluttende spørgerunde, hvor du har mulighed for at få svar på spørgsmål og få uddybet de ting, som er vigtige for dig

Alt i alt en virkelig lærerigt og spændende arrangement, som er relevant for alle – uanset om man påtænker at starte på uddannelsen nu eller i fremtiden.

PROGRAM FOR INTROMØDE:

Vi har sammensat et fantastisk program til dig, der ønsker større indsigt i vores uddannelse. I løbet af mødet vil du få vist dele af en fuld Body SDS behandling af en af vores dygtige terapeuter. Herefter vil du selv få mulighed for, at afprøve de forskellige teknikker under kyndig vejledning. Alle vil også prøve et udvalg af øvelser fra vores vores grundtræning, så man får en fornemmelse af hvad dét kan.

Alt i alt er det en virkelig lærerig og nogle spændende timer, som er relevant for alle, om end du påtænker at starte på uddannelsen nu eller i fremtiden.

KØBENHAVN
Body SDS Parken
Øster Alle 56
2100 København Ø.

PRIS: Det er helt GRATIS og helt uforpligtende at deltage

Vi glæder os til at se dig på følgende datoer:

Dato:   12-06-2024    Tid:   18:30 - 22:00   Læs mere
Dato:   11-09-2024    Tid:   18:30 - 22:00   Læs mere
Dato:   22-01-2025    Tid:   18:30 - 22:00   Læs mere

Hvorfor vælge Body SDS?

Erfaring & Brand siden 1947 med stærk faglighed

Støtte til opstart som selvstændig

Førende Kropsterapeuter

Video

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling
Kropsterapi Sted Gennemsnit
Body SDS-uddannelse København
4,5 (2)
Massør
Massagekursus for begyndere København

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Body SDS
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kategorier

Alternativ behandling

   Kropsterapi
   Anatomi og fysiologi
   Massør

Kontakt

Body SDS

Øster Allé 56
2100 København Ø

 Vis telefonnummer


Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 2 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluér skolen!
5/5
Ingrid Kristine Nørbjerg
26 aug 2018
Seriøs kropsterapi der virker👍❤

BodyS|D|S tilbyder 3-årig seriøs kropsterapiuddannelse. Du bliver ikke snydt❤❤❤💆-den er intet mindre end vanedannende, livsbekræftende og selvudviklende på et meget højt plan❤

4/5
Lise Ørting
20 aug 2018
Grundig og berigende kropsterapeut-uddannelse

Hvis du vil lære at være kropsterapeut, så er denne 3-årige uddannelse meget grundig, uddybende og givende for dig selv som menneske men også til at gøre dig klar til at bruge u...

Vis alt

Udtalelser

Dorte Gade, færdiguddannet Body SDS-kropsterapeut

"Jeg har lært mig selv rigtig godt at kende og fået større indsigt på mange områder. Som færdiguddannet har jeg også gået igennem en stor udvikling ved at arbejde som selvstændig."

Thomas Hansen, færdiguddannet Body SDS-kropsterapeut siden 2014

Body SDS

"Det mest givende for mig er, at det er en lidt mere abstrakt og rummelig verden, end jeg har været vant til. Det har udvidet min horisont enormt." 

Addy K. Poulsen, elev på Body SDS-uddannelsen

Body SDS

"Jeg vil helt bestemt anbefale uddannelsen til andre. Den giver så meget mening og giver en masse til én selv - både behandlingsmæssigt og træningsmæssigt."

Camilla Helsted, elev på Body SDS-uddannelsen

Body SDS

"Der er så mange positive oplevelser i den her uddannelse, specielt med ens egen selvudvikling. Og så er det simpelthen en gave at møde et helt hold af fantastiske og forskellige mennesker med hver deres historie i bagagen! TAK!"

Lise Ørting, elev på Body SDS-uddannelsen

"Vi har verdens bedste og mest inspirerende lærere! Jeg glæder mig hver gang til torsdag, hvor jeg futter fra Kolding til København og hjem igen."

Sponsoreret