Body SDS

i København (+ 1 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Body-sds, København

Rigtigt mange ting forsvinder mellem hænderne på os

Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, en uddannelse og et sundhedscenter. Igennem tre generationer har vores holistiske tilgang udført mirakler og kultiveret det menneskelige potentiale – igennem kroppen.

Et håndværk som intet andet

Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, til forebyggelse, behandling og vedligeholdelse af en sund krop. Den bagvedliggende filosofi er enkel; Alle livets mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen. Din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er ikke to adskilte elementer, men en helhed.

Vores behandlingssystem blev grundlagt i København i slutningen af 1940’erne af Erland Hartung. Gennem tre generationer har Ole Kåre Føli og hans søn Bengt Valentino Andersen videreudviklet systemet til det, der i dag kaldes Body SDS.

Filosofi

Body SDS bygger altså på lang tids udvikling og mange gennemprøvede teorier. Men den bagvedliggende filosofi er enkel; Alle hverdagens mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen, din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er dermed ikke to adskilte elementer, men en helhed.

I det moderne samfund bliver vi belastet på et utal af fronter. Mange bruger ikke sin krop korrekt: Vi får spændinger, slitage, ubehag og sygdomme. Vi lader os stresse, får præstationsangst, bliver præget af høje ambitioner, og vi mister overskud.

På samme tid er der mange følelser, som ikke er ”tilladte” eksempelvis vrede, sårbarhed, nervøsitet, og dermed bliver vores ”indre rum” presset. Med de metoder, vores grundlæggere har opbygget, afhjælper vi klienters fysiske skavanker (fx dårlig ryg, nakkeproblemer osv.), indre fysiske gener (organproblemer) og psykiske problemer som velfærdssygdommen stress og bekymringer i hverdagen.

Idéen bag er at alle vores discipliner, træning såvel som behandling og udrensning har som mål at forbedre det enkelte menneskes skavanker og udfordringer.


Vis alle uddannelser fra Body SDS

Hvorfor vælge Body SDS?

Erfaring & Brand siden 1947 med stærk faglighed

Støtte til opstart som selvstændig

Førende Kropsterapeuter

Video

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling
Kropsterapi Sted Gennemsnit
Body SDS-uddannelse København
4,5 (2)
Massør
Massagekursus for begyndere København

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Body SDS
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Alternativ behandling

   Kropsterapi
   Anatomi og fysiologi
   Massør

Kontakt

Body SDS

Øster Allé 56
2100 København Ø

 Vis telefonnummer


Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 2 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Ingrid Kristine Nørbjerg
26 aug 2018
Seriøs kropsterapi der virker👍❤

BodyS|D|S tilbyder 3-årig seriøs kropsterapiuddannelse. Du bliver ikke snydt❤❤❤💆-den er intet mindre end vanedannende, livsbekræftende og selvudviklende på et meget højt plan❤

4/5
Lise Ørting
20 aug 2018
Grundig og berigende kropsterapeut-uddannelse

Hvis du vil lære at være kropsterapeut, så er denne 3-årige uddannelse meget grundig, uddybende og givende for dig selv som menneske men også til at gøre dig klar til at bruge u...

Vis alt
Sponsoreret