Private uddannelser

Neuromuskulær manipulation - NMT

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole, i Herlev (+1 lokationer)
Længde
24 timer
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
24 timer
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole?

35 års erfaring

Troværdighed og langstrakt fleksibilitet

Dygtige og erfarne undervisere

Om uddannelsen

Neuromuskulær manipulation - NMT

Er du interesseret i Neuromuskulær Terapi? Den Danske Zoneterapeut Skole tilbyder et kursus i neuromuskulær terapi.

Hvad er Neuromuskulær Terapi

Neuromuskulær Terapi eller Neuromuskulær Manipulation er en specielt udviklet helheds behandling, hvor man med zoneterapi på fødderne, akupressur samt manipulation af de store muskelgrupper i kroppen, hurtigt og effektivt kurerer skader med langt færre behandlinger end med traditionelle behandlinger.

Kombinationen af zoneterapi og manipulation/akupressur af kroppens muskler er vigtig, men især den specielle teknik på muskelpunkter, hvor nerverne sender impulsen ind i selve musklen, hvorfra der går signal til hjernen om at udsende endorfin, kroppens naturlige morfinstof, giver det øjeblikkelige resultat.

Frigørelsen af endorfin ved denne metode er mange gange kraftigere end den der sker ved almindelig zoneterapi, endorfinen udskilles lige der hvor der er brug for det og stoffet bekæmper smerten og får musklen til at slappe af øjeblikkeligt.

En behandling som har hjulpet utallige top- og elitesportsfolk i Danmark og masser af mennesker, som blot har fået en forstuvning, forstrækning eller et hold i ryggen efter en forkert bevægelse eller arbejdsstilling.

Neuromuskulær manipulation - NMT

Hvad kan man behandle efter endt kursus?

Du vil kunne behandle alt fra musearm og piskesmæld til alle former for sportsskader med denne behandling. Men også organlidelser påvirkes positivt af behandlingen.
Teknikken er udviklet af nu afdøde Ove Bonnesen, som sammen med Rigshospitalet i 1990´erne kørte forsøg på Astma patienter med denne behandling.

Behandlingen er en helhedsbehandling, dvs. at den er mest virkningsfuld, hvis den fulde behandling (ca. 45 minutter) gives, idet nøglen til forløsning bla. skal findes i “loven om kompensation”.

Behandlingen kan dog godt efterfølgende gives i kombination med andre behandlingsformer. Som uddannet zoneterapeut kan du kombinere denne behandling med zoneterapi og få fantastiske resultater på ellers genstridige ”kroniske” sygdomme. Men også massører, akupunktører og andre behandlere, kan enten supplere eller i genstridige tilfælde, vælge kun at behandle med denne teknik. Teknikken er hurtig og meget effektiv og der kræves ofte kun én behandling, før man kan se og mærke resultater.

Pris

Prisen for dette kursus er 7900 kr. og inkluderer kompendium, diplom, kaffe, te og frugt/nødder. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Neuromuskulær manipulation - NMT
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 3,5

Baseret på 2 evalueringer
Evaluér skolen!
4/5
Lars Kromann
04 sep 2016
Neuromuskulær terapi. God kombinationsteknik

Neuromuskulær terapi er for mig et ekstra supplement til healingsmassage og zoneterapi. behandlingen kan enten benyttes som quickfix men også som ekstra supplement ved genstridi...

Vis alt
3/5
Susanne Rasmussen
02 sep 2016
En god metode - men den kan ikke bruges på alle!

Som RAB registreret zoneterapeut og fysiurgisk massør er jeg rigtig glad for denne supplerende metode i kropsterapi. Dog er det kun visse klienter der kan "tåle" den lidt hårde ...

Vis alt
DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
Tornerosevej 72
2730 Herlev

Den Danske Zoneterapeutskole

DDZ er en af Danmarks ældste og mest erfarne zoneterapeutskoler, med mere end 38 år bag os. Skolen har fokus på det personlige, det hele menneske, og sætter en ære i højt fagligt niveau og en uformel omgangstone. Fokus er...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Fantastiske lærere og netværk

Den Danske Zoneterapeut Skole

Lærerne på skolen – specielt Lene Schmidt (skoleleder) – var fantastiske til at støtte op omkring den udvikling og vejlede i hvordan man kom videre.

Hør om Louises uddannelse på DDZ

Imødekommende undervisere, glæde og kvalit...
Sponsoreret