Britta Jeppesen

"De varmeste anfefalinger fra mig. 

Jeg har fra august 2015 til juli 2016 gået på Odense fodpleje skole. 

Lige fra første dag jeg kom på skolen, har jeg oplevet en varme og imødekommenhed fra Farida og underviser. Der har altid været tid samt hjælp, hvis der har været brug for råd og vejledning.

Skolens underviser er også meget kompetente og gode til at lære fra sig. Jeg kan helt klart give Odense fodplejeskole de varmeste og bedste anbefalinger. Så går du og overvejer hvor du skal tage din uddannelse, så er Odense Fodplejeskole klart et must at besøge. Vil komme til at savne skolen og jer alle."
Læs mere om Professionel fodplejer

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Odense Fodplejeskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide