Vis studentum.dk som: Mobile
8 dage
12.900 - 16.125 DKK Momsfri
Dansk
Nej
Deltid
Private uddannelser
Startdato
København
10-03-2023  (Dansk)
24-03-2023 
22-04-2023 

Kosmetisk Akupunktur

kosmetisk akupunktur

Helt unikt 8-dages kursus i Kosmetisk Akupunktur

På kurserne i København & Aarhus lærer du Kosmetisk Akupunktur til ansigtet, og lærer også at forstå hvad de forskellige tegn i ansigtet betyder. Så du både bliver stærk i at læse og forstå hvad der ligger bag de ansigtsudtryk vi har, og lærer deb specielle (blide og smertefri) nåleteknikker til naturligt at forynge og forskønne ansigtet.

Den kosmetisk akupunktur kan kombineres med cupping-teknikker, ansigtsmassage, urtemasker, kollagenmasker, dermarollere og kølende jaderuller som du stifter bekendtskab med på kurset. 

Denne fantastiske ansigtsbehandling kan på kort tid med få behandlinger reducere og udglatte rynker og dybe furer, løfte tunge øjenlåg, opstramme dobbelthager, få mundvigene vendt opad og bragt smilet tilbage.

Kurset i Kosmetisk Akupunktur er helt unikt, og ikke kan læres andre steder.

Dit udbytte af kurset Kosmetisk Akupunktur

Med kurset bliver du blandt de få i Danmark der for alvor lærer denne behandlingsform til bunds. En behandlingsform der kombinerer østens viden om skønhed med vestens viden om ansigtets anatomi og fysiologi.

Behandlingsformen kan bruges til blandet andet at:

  • Løfte øjenlåg
  • Reducere bekymringsrynker, panderynker, rygelinjer
  • Stramme op omkring hals og kinder
  • Løfte mundvigene
  • Forbedre udstrålingen gennem øjnene.
  • Styrke huden og øge ansigtets udstråling.

På kurset lærer du at se ansigt, krop og sind ud fra et hele, eller ud fra kinesisk medicin og akupunktur så du bedre kan læse og forstå ansigter, og bliver opmærksom på, hvad ansigtet gemmer på af information.

Efterspørgslen på kosmetisk akupunktur er stærkt stigende, hvilket giver optimale indtægtsmuligheder for de behandlere og klinikejere der har taget kurset.

kosmetisk akupunktur

Hvad er specielt for det her kursus?

Kurset er et resultat af flere års arbejde med at sammenbringe banebrydende behandlingsteknikker fra både asiatisk medicin og vestlig medicin gennem kurser og uddannelser i lande som Kina, Vietnam, Sydkorea, USA, England, Tyskland og Danmark.

På dette kursus får du landets mest erfarne undervisere indenfor Kosmetisk akupunktur, samt en grundig teoretisk og afprøvet praktisk gennemgang af alle de muligheder der er med denne fantastiske behandlingsform.

Fordele og indtægtsmuligheder ved kurset

Uddannelsen er stilet til alle, der ønsker at arbejde med skønhed på en naturlig måde uden brug af kemikalier.

Da Kosmetisk akupunktur rent faktisk viser strålende forandringer i ansigtet efter ganske få behandlinger, er der absolut gode indtjeningsmuligheder efter endt kursus. Kosmetisk akupunktur kan stå alene som behandlingsform, og kan desuden integreres i de fleste andre behandlinger.

Økonomien i at praktisere Kosmetisk akupunktur kan selvfølgelig variere afhængig af lokalitet og erfaring, men som eksempel koster en behandling på Medital klinik i København 750 kr. for første gang og 650 kr. alle efterfølgende gange.

Et behandlingsforløb er typisk 3-8 gange afhængig af ansigtet, og herefter anbefales vedligeholdende behandling er 3-4 gange om året.

kosmetisk akupunktur

Forstå baggrunden for ansigtets udtryk

På kurset lærer du at forstå baggrunden for ansigtets furer, folder og farver og hvilke sammenhænge de har med følelserne og kroppens ubalancer. Du bliver undervist i sammenhængende mellem krop og psyke og hvordan sygdomme, symptomer, smerter og andre problemer viser sig i ansigtet. Denne dybere forståelse af ansigtets udtryk gør dig i stand til at tage dig af det hele menneske i din ansigtsbehandling, og gør dig i det hele taget til en mere komplet behandler.

Undervisere

Lisa Garner Wright & Nicholas Garner

Lisa Wright Kosmetisk Akuterapi        

Lisa er primærunderviser på kurset. Lisa er er uddannet Akupunktør og specialiseret i kosmetisk akupunkturbehandling via uddannelser og kurser i bl.a. USA, England, Tyskland og Vietnam og andre lande med tradition for behandling og skønhed. Hun har undervist i Kosmetisk Akupunktur i en årrække, og arbejder til dagligt med at forene og forfine disse teknikker via kosmetiske behandlinger på Meditalklinik i København.

Nicholas er uddannet Akupunktør og Fysioterapeut med specialiseret viden indenfor ansigtets anatomi og fysiologi samt ansigtets udtryk.

Alle undervisere skaber et positivt, rummeligt og behageligt læringsmiljø med god plads til seriøsitet kombineret med smil og lethed.

Læs mere om Kosmetisk Akupunktur

Du kan læse mere om kurset på skolens hjemmeside kbh-aku.dk under 'Kurser og Kosmetisk Akupunktur'.

Ansøgning og adgangskrav

Kurset er for alle der arbejder med skønhed, eller har et ønske om at gøre det. Du behøver ikke at have forudgående kendskab til brugen af akupunktur, da du lærer de enkelte teknikker fra bunden. Ved tilmelding får du tilsendt materiale i ansigtets anatomi og fysiologi til forberedelse inden kursusstart. Du kan læse mere om kurset på kbh-aku.dk

Målgruppe

Der er ikke en egentlig eksamen, men en dag med klinisk praksis på personer udefra, hvor deltagerne under supervision viser, at de kan planlægge og udføre en kosmetisk akupunkturbehandling. Der udstedes et Diplom efter gennemført kursus samt et deltagerbevis

Praktisk info

Datoer

Kurset er på 8 dage fordelt på 3 weekender (alle dage fra kl. 9.00 – 16.00):

Kursus i Aarhus 2021

Kurset er fuldt booket

Del 1: 17. - 19. September 2021

Del 2: 1. - 3. Oktober 2021

Del 3: 6. - 7. November 2021

Kursus i Aarhus 2022

Del 1.: 9. - 11. september 2022

Del 2: 23. - 25. september 20022

Del 3: 7. - 8. oktober 2022

Kursus i København i 2022:

Del 1: 6. - 8. maj 20022

Del 2: 20. - 22. maj 2022

Del 3: 10. - 11. juni 2022

Pris

12.900,- kr. 

Prisen inkluderer 8 dages undervisning, et 100 siders udførligt kompendium, nåle, og alt hvad der bruges til ansigtsbehandlinger samt kaffe og te.

Depositum på 2.900,- kr. betales ved tilmelding (depositum returneres ikke ved evt. afbud).

 

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Kosmetisk Akupunktur
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til København & Aarhus Akupunkturskole

København & Aarhus Akupunkturskole

Nørre Søgade 27, 1.
1370 København K

 Vis telefonnummer
www.kbh-aku.dk


De studerende giver karakterer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Mette
Super spændende kursus med effektive resultater, der giver lyst til at vide mere om akupunkturens verden.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Kosmetisk Akupunktur

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 9 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
december 2022
ma
ti
on
to
fr
2
3
4
5
6
7
8
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Det siger andre om skolen
Udtalelse fra tidligere kursist

Det er et kursus, der går meget i dybden. Det er meget effektivt, og der er gode resultater. - Dorte Lai, akupunktør

Læs mere
Udtalelse fra tidligere kursist

Forventningerne oversteg alt! Jeg er overrasket over, hvor meget vi har med hjem, og at vi allerede i ugerne mellem modul 1 og 2 havde lært programmer, som gav os mulighed for at arbejde med vores egne kunder. - Munna Hoffmann, sociolog

Læs mere
Udtalelse fra tidligere kursist

Nikolaj Nørgaard har med overbevisende dygtighed formidlet undervisningen, således alle på holdet (også ikke i forvejen akupunktører) har kunnet følge med og lære akupunkturens fantastiske virkemåde og nålehandling med præcision. - Ulla Holme, sygeplejerske

Læs mere