Hør om Louises uddannelse på DDZ

Imødekommende undervisere, glæde og kvalitet er nøgleordene!

Navn: Louise Kragsskjold

Uddannelse: Neuromuskulær terapeut, erhvervsmassør på DDZ

Hvorfor valgte du at tage din uddannelse på Den Danske Zoneterapi Skole?

”Det var den skole jeg oplevede mest imødekommenhed fra ved henvendelse, og det var tydeligt, at der var stor rummelighed både på det personlige, økonomiske og det rent studie- og læringsmæssige plan. Der blev givet udtryk for fleksibilitet i forhold til den enkeltes behov og ressourcer (materielle og psykiske). Alt dette har været som der blev givet udtryk for!”.

Hvordan har dit samlede indtryk af skolen og underviserne været?

”Det er et meget fleksibelt uddannelsessted, der ser hvert enkelt individ ud fra et holistisk menneskesyn med utroligt rummelige undervisere.

Jeg har følte mig 100 % klar til at arbejde selvstændigt efter endt uddannelse”.

Hvilke ord synes du bedst beskriver Den Danske Zoneterapeutskole?

”Glæde, humor, seriøsitet, alvor, hjerterum, hensyntagen, højt fagligt niveau, fleksibilitet, dygtige undervisere, der brænder for deres fag hver især, lydhørhed, tålmodighed, god kontakt til underviseren både i undervisningen eller i perioder, hvor man som elev kan have behov for mere støtte.

Der er stor fleksibilitet i forhold til de elever der læser anatomi/fysiologi og sygdomslære sideløbende. Når den enkelte føler sig klar til at tage eksamen bliver dette sat i værk. Det betyder, at hver enkelt elev kan gennemføre uddannelsen ud fra overskud og anden planlægning i livet”.

Hvordan var studiemiljøet uden for undervisningen?

”Med grundig supervision i undervisningen og adgang til skolens e-materiale via hjemmesiden (med personligt login) har der været optimale muligheder for at tilegne sig viden og opnå læring ved selvstudie, udover det store fyldestgørende kompendium med hele pensum man får udleveret den første undervisningsgang.

Derudover har der været mulighed for kommunikation både pr. telefon og mail med underviseren dagligt.

Det har været nødvendigt med private klientbehandlinger for at kunne oparbejde en god behandlingsteknik og viden. Og ligesom alt andet, kan man kun dygtiggøre sig ved at få en masse praktisk erfaring. Dette udover de behandlinger, der udføres i undervisningen. Hvis nogen af eleverne havde problemer med at skaffe øveklienter, så var underviseren altid behjælpelig med dette.

Det kræver selvdisciplin at få oparbejdet den nødvendige rutine, og den del af studiet er selvsagt op til hver enkelt elev at leve op til”.

Vil du anbefale skolen til andre, der drømmer om samme uddannelse?

”Jeg har allerede anbefalet skolen til flere, og vil til enhver tid selv vælge Den Danske Zoneterapeutskole til egen videreudvikling. Det er et fantastisk uddannelsessted, hvor man føler sig som en del af en familie”.
Læs mere om Neuromuskulær manipulation - NMT

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.