Vis studentum.dk som: Mobile

Velkommen til København & Aarhus Akupunkturskole! 

Skolen udbyder fuld akupunkturuddannelse på højeste niveau i Danmark samt mindre kurser i akupunktur og forskellige støttefag til akupunktur.

akupunkturskolen

København & Aarhus Akupunkturskole startede i 2009 med et ønske om at lave en klassisk akupunkturuddannelse inden for traditionel kinesisk medicin, dog med den drejning at indlemme det vestlige syn på akupunkturen.

Med en baggrund som både Akupunktør og Fysioterapeut forstod Nicholas Garner vigtigheden af at kunne tale behandling og effekt og gøre sig forståelig overfor både konventionelle og komplementære sundhedspersoner og behandlere.

Denne brobygning mellem østlig og vestlig medicin gør uddannelsen lettere at integrere i et vestligt sundhedssystem, samt gør det lettere at forstå og formidle hvad akupunktur er og kan.

I 2015 grundlagdes Aarhus Akupunkturskole og drives dag af Nicholas Garner, Lisa Garner Wright og Lars Schuster.

Udover det fulde uddannelse til akupunktør, udbyder skolen også kurser i:

  • Kosmetisk Akupunktur (læs også om dette kursus her på Studentum)
  • Vestlig Medicinsk Akupunktur (læs også om dette kursus her på Studentum)
  • Master class i akupunktur som overbygning til den fulde uddannelse
  • Mindre kurser i støttefagene øreakupunktur, qi-gong, elektro-akupunktur, cupping, urtemedicin, kost og akupunktur og kinesisk massage mm.

Undervisere

Skolen har en lang række undervisere fra ind og udland med forskellige specialer, dels på den fulde akupunkturuddannelse og dels på de mindre kurser. På uddannelsen møder du blandt andre underviserne: Nicholas Garner, Lars Schuster og Lisa Wright.

Nicholas Garner

Nicholas Garner

Nicholas er akupunktør og fysioterapeut med mere end 25 års klinisk og undervisningsmæssig erfaring i ind- og udland. Til daglig praktiserer han på Meditalklinikken i København, der ligger i forbindelsen med akupunkturskolen.

Han er grundlægger, daglig leder, underviser på Københavns Akupunkturskole og forsker i akupunktur på Northern College of Acupuncture og Middlesex University i England.

Ud over at undervise på akupunkturuddannelsen afholder Nicholas kurser i ansigts- og kosmetisk akupunktur med fokus på indre skønhed i det ydre samt afholder kurser i vestlig medicinske akupunkturteknikker og TCM (Traditional Chinese Medicine).

Nicholas har siden 2010 specialiseret sig i konstitutionel ansigtsakupunktur gennem videreuddannelse i USA, Tyskland, England og Vietnam med fokus på en kombination af TCM, 5 fase akupunktur og de enkelte ansigtsmusklers fysiognomi, udtryk og relaterede emotioner.

Lars Schuster 

Lars Schuster Aarhus Akupunkturskole
Lars er uddannet akupunktør og har en lang klinisk og undervisningsmæssig erfaring bag sig. Han praktiserer og har klinik i Århus og har specifikt videreuddannet sig indenfor japansk akupunktur. Lars har specialer i blandt pulsdiagnose, som han mestrer som en af de dygtigste i Danmark samt moxabehandling og specifikke akupunkturteknikker til behandlinger af en lang række af lidelser og smertetilstande.
Lisa Wright
Lisa Wright. Københavns Akupunkturskole
Lisa er uddannet akupunktør, kinesiolog og stresscoach. Hun underviser dels på akupunkturuddannelsen og har blandt andet specialiseret i Kosmetisk Akupunktur, som hun holder kurser i både i København og Aarhus. Lisa er desuden uddannet Kinesiolog og arbejder til daglig på Meditalklinikken i København. Lisa har en enestående evne til at formidle, og sørge for at alle studerende og kursister kan følge med og tage del i den personlige udvikling, det er at kaste sig ud i et nyt fag.
På uddannelsen får du glæde af både Nicholas, Lisa og Lars´ specialeområder. 

Læs mere

Du kan læse mere om uddannelser og kurser på skolens hjemmeside kbh-aku.dk

Vil du vide mere om København & Aarhus Akupunkturskoles uddannelser? Send en forespørgsel og de kontakter dig inden for én dag!

 


Vis alle uddannelser fra København, Odense og Aarhus Akupunkturskole

Video

Få en høj faglig uddannelse på et praktisk og menneskeligt niveau med Københavns Akupunkturskoles akupunkturuddannelser. Hør mere om uddannelsen og de erfarne undervisere i videoen.

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling
Akupunktør Sted Gennemsnit
Akupunktur uddannelsen Flere byer (2)
Kosmetisk Akupunktur Flere byer (2)
5,0 (1)
Vestlig Medicinsk akupunktur København
5,0 (2)

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med København, Odense og Aarhus Akupunkturskole og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

København, Odense og Aarhus Akupunkturskole

Nørre Søgade 27, 1.
1370 København K

 Vis telefonnummer
www.kbh-aku.dk


Evalueringer

Sofie Petersen
(5)
Super informativt og lærerigt kursus, med en god fordeling af teori og praksis. Jeg vil klart anbefale det til alle der interesserer sig for eller arbejder med smertebehandling.
Anja Madsen
(5)
Super god uddannelse. Højt fagligt niveau. Kan varmt anbefales.
Mette
(5)
Super spændende kursus med effektive resultater, der giver lyst til at vide mere om akupunkturens verden.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om København, Odense og Aarhus Akupunkturskole

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
København, Odense og Aarhus Akupunkturskole
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer