Sys Bøge

"Har læst på mere end en fodplejeskole her i DK, og må bare sige at Odense fodplejeskole med Farida i spidsen er den absolut bedset skole du kan tage din fodplejeuddannelse på. Skolen rummer en stor empati, som både elever og kunder nyder godt af. Farida som ejer skolen er eminent til at møde sine elever der hvor de er, med de udfordringer de nu engang har med sig og møder på uddannelsen. 

Fagligheden er høj - og som elev kan man selv få lov til at have en vis indflydelse, hvis du har gode ideer til hvordan arbejdsgangen fx kan udvikles. Farida er et meget åbent, lyttende og reflekterende menneske. 

Skolen er innovativ i sin måde at tænke og handle på, hvilket smitter af :-) 

De undervisere der er på skolen har ligesom Farida selv en dygtig, faglig, velfunderet og humoristisk tilgang til elever og undervisning - ikke nok med at du får en super god uddannelse - så kommer du også i et hus fuld af omsorg, humor og varme. 

Med henblik på at blive selvstændig bliver du rustet rigtig godt.

Jeg bor på Sjælland, men har valgt Odense fodplejeskole (det kan transportmæssigt sagtens lade sig gøre med tog da skolen ligger 7 minutters gang fra banegården) fordi det er den skole der har den hyggeligste atmosfære, og de bedste undervisere, stor faglighed og ikke mindst står de klar til at hjælpe dig gennem uddannelsen på den mest omsorgsfulde måde. Her får man virkelig fornemmelsen af som elev, at det ikke kun handler om at få penge i kassen, men at omdregningspunktet i langt større grad er at der er plads til dig og dine udfordringer. 

Odense Fodplejeskole har min ALLERBEDSTE og VARMESTE anbefalinger - man kan ikke give dem andet når man ved hvad Farida og hendes skole står for - Danmarks ubetingede bedste fodplejeskole!!!"
Læs mere om Professionel fodplejer

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Odense Fodplejeskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.