Vis studentum.dk som: Mobile

Skræddersy din sprogrejse med Bundgård Sprogrejser

Vil du lære et nyt sprog og opleve verden samtidig? Bundgård Sprogrejser har mange års erfaring med at skræddersy sprogrejser til både unge og voksne.

Bundgård Sprogrejser er en privat organisation, som formidler sprogrejser og ophold på sprogskole til mere end 30 forskellige lande i verden. Lad os hjælpe dig med at planlægge din sprogrejse.

Tag på sprogskole eller high school med Bundgaard Sprogrejser

Dine fordele med Bundgård Sprogrejser

Vi planlægger din sprogrejse, så du får sprogundervisning, der passer til dit niveau. Du får:

  • personlig vejledning gennem hele forløbet
  • internationale skoler som passer til dit niveau
  • informationsmøde om sprogrejserne
  • professionel sprogundervisning  a 45 minutter
  • små hold på 8 - 12 personer, så du får mest muligt ud af sprogskoleopholdet

Bundgård Sprogrejser arrangerer ophold på sprogskole, hvor alt fra undervisning, indkvartering, rejse og forsikring kan indgå. Du bestemmer selv, hvordan din sprogrejse skal se ud. 

Du kan vælge hvor intensivt dit ophold på sprogskole skal være ved at bestemme, hvor meget undervisning du vil modtage om ugen. Sprogrejserne er mellem to uger og et år - du vælger. 

Vi arrangerer hele din sprogrejse

Bundgård Sprogrejser arrangerer ophold på sprogskole for både unge og voksne. Vi er specialister i at skræddersy en sprogrejse til dig uanset din alder. Du kan vælge kurser med få eller mange undervisningstimer, og du kan blive undervist på hold med mange kursister eller på hold med meget få kursister.

Et ophold på en sprogskole kan kombineres med dine interesser for for eksempel golf, dans, madlavning og meget mere og det uanset, om du er: 

  • i USA
  • i det naturskønne Australien
  • i romatiske Paris

Bundgård Sprogrejser samarbejder med anerkendte sprogskoler rundt om i verden for at sikre, at kvaliteten er i top på vores studerendes sprogrejser. Bundgård Sprogrejser kan arrangere hele din sprogrejse for dig med undervisning på sprogskole, indkvartering, rejse og forsikringer.

High School

Er du mellem 14 og 18 år, kan du komme med Bundgård Sprogrejser på High School i flere lande i Europa og i Canada, Australien, new Zealand og Argentina. Her kommer du helt tæt på en ny kultur ved at gå i skole på en lokal skole, ved at bo hos en lokal værtsfamilie og gennem samvær med jævnaldrende både fra dit værtsland og andre internationale elever fra andre lande.

Du vil med et high school ophold få en masse oplevelser for livet, ligesom du i høj grad vil styrke dine faglige kompetencer.

Med Bundgård Sprogrejser får du sprogkundskaber, oplevelser, fornøjelser, trivsel og venskaber – for livet!


Vis alle uddannelser fra Bundgård Sprogrejser

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Bundgård Sprogrejser og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Bundgård Sprogrejser

Storegade 35
6780 Skærbæk

 Vis telefonnummer
www.bundgaard-rejser.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,6

Baseret på 16 evalueringer

Simon
(5)
Supergod sprogskole, simpler er det ikke.
Anne Frederiksen
(5)
Bournemouth er en super hyggelig Strandby, med god shopping og hyggelig park , og stranden er rigtig lækker! Jeg er super glad for at jeg tog afsted! Det var to rigtig dejlige uger, som jeg helt klart ville anbefale andre at gøre!
Astrid Vogt Mikkelsen
(4)
Det var en helt vildt fed tur, med en masse spændende oplevelser. Jeg har lært en masse, ikke kun at snakke sproget, men jeg har også lært en hel del om mig selv.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Bundgård Sprogrejser

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 16 evalueringer