Sprogrejse

Sprogskole i Frankrig

Bundgård Sprogrejser, i Frankrig
Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger og op til et helt år.
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger og op til et helt år.
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for information om opstart

  • Holdundervisning
  • Frankrig

Om uddannelsen

Lær fransk på sprogskole i Frankrig - en oplevelse for livet!

Vil du lære fransk og opleve Frankrig samtidigt? Bundgård Sprogrejser arrangerer ophold på sprogskole i byer i hele Frankrig. Tag på et uforglemmeligt sprogskoleophold i en af Frankrigs charmerende byer.

Du kan bruge et ophold på sprogskole til at forbedre dine sprogfærdigheder i fransk. Måske som optakt til en videregående uddannelse eller bare for at lære at tale et smukt sprog, som tales af mange mennesker verden over. Et fransk kursus hjælper din fremtidige karriere. Frankrig er ikke kun kulinariske oplevelser. I Frankrig kan du nyde solen på sydkysten, opleve storbyens vingesus i Paris eller mærke historiens favntag i Normandiet.

Sprogskole i Frankrig

Sprogskole i Nice eller Paris?

Bundgård Sprogrejser samarbejder med sprogskoler i hele Frankrig, så du let kan skræddersy din sprogrejse i Frankrig. Du får personlig vejledning gennem hele forløbet, så du får et sprogskoleophold, der passer til dine færdigheder.

Her kan du tage på sprogskole med Bundgård Sprogrejser:

  • Paris
  • Nice
  • Antibes
  • Aix-en-Provence
  • Montpellier

Vi tilbyder også sprogrejser andre steder i Frankrig. Når du kontakter os, kan vi fortælle om flere destinationer for vores sprogrejser i Frankrig. Du har chancen for at lære fransk på et højt niveau samtidig med, at du får en indblik i den franske kultur. Du får helt enkelt en oplevelse for livet på en sprogskole i Frankrig.

Oplev Frankrig på sprogskolen

Frankrig er et overflødighedshorn af oplevelser, der bare ligger og venter på dig. Her er alt fra modens hovedstad og en af de mest romantiske storbyer i verden, Paris, over den livlige franske Riviera med dens lange sandstrande og mulighed for badning, til de mange skisportsteder i bjergene. De fleste elever, som Bundgård Sprogrejser sender afsted på sprogskole, tager til Paris eller Nice for at lære fransk.

Oplev Eiffeltårnet og Louvre

Frankrig er et stort og varieret land, som er inddelt i en række regioner, der hver især har deres egne særpræg og charme. Det gode franske køkken er verdensberømt og landet har lagt navn til en lang række kvalitetsprodukter som f.eks. cognac, champagne og et utal af oste og vine i verdensklasse.

Derudover er Paris et af verdens center for kunst og arkitektur i alle afskygningner. Du kan f.eks. besøge Eiffeltårnet eller det gigantiske museum Louvre og se verdens måske mest berømte maleri, Mona Lisa, eller tage en tur ud til det berømte Versailles Slot, som Louis d. 14. lod opføre.

Kontakt os allerede i dag og planlæg din sprogrejse til Frankrig!

Pris

Kontakt skolen for at få oplyst priser mm. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogskole i Frankrig
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Bundgård Sprogrejser
Storegade 35
6780 Skærbæk

Skræddersy din sprogrejse med Bundgård Sprogrejser

Vil du lære et nyt sprog og opleve verden samtidig? Bundgård Sprogrejser har mange års erfaring med at skræddersy sprogrejser til både unge og voksne. Bundgård Sprogrejser er en privat organisation, som formidler sprogrejser og ophold på sprogskole til mere...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret