Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogskole i Tyskland

Bundgård Sprogrejser
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Nej
Deltid
Sprogrejse
Tyskland

Sprogskole i Tyskland

Lær tysk på sprogskole i Tyskland med Bundgård Sprogrejser

Med Bundgård Sprogrejser kan du tage på et ophold på sprogskole i byer over hele Tyskland og lære et sprog, som tales i Danmarks naboland og største handelsepartner.

Tyskland er et af Europas største lande og hovedstaden Berlin er en sydende metropol fuld af både historie og moderne trendsættere. Her findes du store turistattraktioner som Brandenburger Tor, den renoverede Rigsdagsbygning, Unter den Linden, Kurfürstendamm, Det Jødiske Museum, hvis banebrydende arkitektur er en attraktion i sig selv, og ikke mindst resterne af den berygtede Berlinmur, der delte byen og resten af den enestående historie, der knytter sig til Tysklands hovedstad.

Tyskland er også smukke bjerglandskaber, middelalderborge og majestætiske slotte, der emmer af centraleuropæisk historie, vin- og ølfester, som f.eks. den verdensberømte Oktoberfest i München og de mange berømte julemarkeder, hvor du kan købe alt fra de kendte tyske pølser til glühwein og Lübecker marcipan.

Lær tysk på sprogskole i Tyskland

Vælg mellem sprogskoler i hele Tyskland

Tyskland er et stort og varieret land, så der kan være store forskelle på kulturen i de forskellige landsdele kaldet "Bundesländer". Bundgård Sprogrejser samarbejder med sprogskoler over hele Tyskland, så du har masser af valgmuligheder til at strikke lige netop det ophold på sprogskole sammen, som du ønsker.

Hvis du vil have et overblik over alle destinationer med sprogskoler i Tyskland, kan du udfylde en interesseanmeldelse nederst på siden og få direkte kontakt med Bundgård Sprogrejser og høre nærmere om alle dine muligheder. På listen nedenfor kan du se et lille udpluk af de destinationer Bundgård Sprogrejser udbyder i Tyskland:

  • Berlin
  • München
  • Frankfurt
  • Köln
  • Regensburg
  • Hamborg
  • Og mange flere

Rejs ud i verden og lær et nyt sprog!

Med Bundgård Sprogrejser har du chancen for at få dit livs oplevelse og samtidigt lære et sprog på den fede måde, nemlig ved at omgive dig med sproget i døgnets 24 timer.

Et ophold på en sprogskole kan ikke alene forbedre dine sprogfærdigheder betydeligt – du får samtidigt en oplevelse for resten af livet! Du kommer samtidigt til at lære en anden kultur end din egen at kende og kommer til at opleve lokale skikke, traditioner og den almindelige dagligdag i et andet land.

Lyder sprogskole i Tyskland som noget for dig? Kontakt Bundgaard Sprogrejser allerede i dag og hør mere!

Om Bundgaard Sprogrejser

Uendelige muligheder

Bundgård Sprogrejser arrangerer ophold på sprogskole, hvor alt fra undervisning, indkvartering, rejse og forsikring kan indgå. Du bestemmer selv, hvordan dit ophold på sprogskole skal se ud. Først og fremmest skal du vælge det land du vil rejse til, og bestemme dig for, hvilken by, hvor du gerne vil gå på sprogskole og bo i. Du kan vælge hvor intensivt dit ophold på sprogskole skal være ved at bestemme, hvor meget undervisning du vil modtage om ugen. Derudover kan du selv bestemme hvor lang tid du vil afsted på sprogskole - Bundgård Sprogrejser arrangerer sprogrejser på alt fra 2 ugers varighed til ophold på sprogskole på et helt år. Der findes også mange forskellige muligheder for indkvartering, f.eks. kan du bo hos en værtsfamilie og få det optimale ud af dit ophold på sprogskole ved også at øve sproget i fritiden.

Med Bundgård Sprogrejser får du sprogkundskaber, oplevelser, fornøjelser, trivsel og venskaber – for livet!

Pris

Kontakt skolen for at få oplyst priser og andet.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Bundgård Sprogrejser

Bundgård Sprogrejser

Storegade 35
6780 Skærbæk

 Vis telefonnummer
www.bundgaard-rejser.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogskole i Tyskland

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogskole i Tyskland endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 16 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juli 2020
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Du vil måske også være interesseret i: