Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Sprogskole i Rusland

Bundgård Sprogrejser
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Nej
Deltid
Sprogrejse
Rusland

Om uddannelsen

Lær russisk på sprogskole i Rusland - en oplevelse for livet!

Vil du lære russisk og opleve Rusland samtidigt? Bundgård Sprogrejser tilbyder sprogskoler flere steder i Rusland.

Med Bundgård Sprogrejser kan du tage på dit livs oplevelse gennem et ophold på sprogskole i nogle af de største russiske byer. Et ophold på sprogskole i Rusland vil give dig chancen for at lære et helt nyt sprog at kende og komme ind på livet af den særegne russiske kultur.

Her kan du lære russisk

Hvis du vil have et overblik over alle muligheder du har for at tage på et ophold på sprogskole i Rusland, kan du udfylde en interesseanmeldelse nederst på siden og få direkte kontakt med Bundgård Sprogrejser.

Bundgård arrangerer sprogrejser i Rusland i følgende byer:

  • Moskva
  • Skt. Petersborg

Med Bundgård Sprogrejser har du chancen for at få dit livs oplevelse og samtidigt lære et sprog på den fede måde, nemlig ved at omgive dig med sproget i døgnets 24 timer.

Lær russisk på sprogskole i Rusland

Lær russisk og oplev Moskva

Rusland er verdens største land og ligger både i Europa og Asien. Rusland kan både byde på sletter så langt øjet rækker og moderne storbyer, der samtidigt emmer af landets spændende historie. Her kan du få lov at lære russisk og samtidig være turist.

Hovedstaden Moskva er en af Europas største byer og her kan du finde flotte paladser, overdådige monumenter, imponerende kirker med guldbelagte, løgformede kupler og en masse andre spændende bygninger, der fortæller om tidligere tiders russiske storhed.

Den Røde Plads og Gorky Park

Det er et must at se steder som Den Røde Plads og Gorky Park, og Moskvas metro er en af de flotteste i verden, så transport rundt i byen er let.

En anden russisk by, som er et besøg værd er Skt. Petersborg, som i 1991 skiftede navn fra Leningrad efter kommunismens fald. Byen er grundlagt i 1703 og fungerer som Ruslands vindue mod vest. Her kan du f.eks. se det berømte Vinterpalads og en lang række andre smukke bygninger og paladser.

Rejs ud i verden og lær et nyt sprog

Et ophold på en sprogskole kan ikke alene forbedre dine sprogfærdigheder betydeligt – du får samtidigt en oplevelse for resten af livet! Du kommer samtidigt til at lære en anden kultur end din egen at kende og kommer til at opleve lokale skikke, traditioner og den almindelige dagligdag i et andet land.

Uendelige muligheder med sprogskoler

Bundgård Sprogrejser arrangerer ophold på sprogskole, hvor alt fra undervisning, indkvartering, rejse og forsikring kan indgå. Du bestemmer selv, hvordan dit ophold på sprogskole skal se ud. Først og fremmest skal du vælge det land du vil rejse til, og bestemme dig for, hvilken by, hvor du gerne vil gå på sprogskole og bo i.

Du kan vælge hvor intensivt dit ophold på sprogskole skal være ved at bestemme, hvor meget undervisning du vil modtage om ugen. Derudover kan du selv bestemme hvor lang tid du vil afsted på sprogskole - Bundgård Sprogrejser arrangerer sprogrejser på alt fra 2 ugers varighed til ophold på sprogskole på et helt år.

Der findes også mange forskellige muligheder for indkvartering, f.eks. kan du bo hos en værtsfamilie og få det optimale ud af dit ophold på sprogskole ved også at øve sproget i fritiden.

Med Bundgård Sprogrejser får du sprogkundskaber, oplevelser, fornøjelser, trivsel og venskaber – for livet!

Pris

Kontakt skolen for at få oplyst priser og andet.

Få information

 

Kontaktinfo

Bundgård Sprogrejser

Storegade 35
6780 Skærbæk

 Vis telefonnummer
www.bundgaard-rejser.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogskole i Rusland

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogskole i Rusland endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 16 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
september 2020
ma
ti
on
to
fr
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Du vil måske også være interesseret i: