Sprogskole i Ecuador

Bundgård Sprogrejser
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Nej
Deltid
Sprogrejse
Cuenca, Quito

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Lær spansk på sprogskole i Ecuador - Dit livs oplevelse

Tag på sprogskole i Ecuador og lær flydende spansk. Bundgård Sprogrejser arrangerer ophold på sprogskole i byerne Cuenca og Quito

Ecuador grænser mod nord op til Colombia, mod øst og syd til Peru og mod vest til Stillehavet. Med sine 283.000 km2 og et indbyggertal på knap 13 millioner er Ecuador det mindste af landene omkring Andesbjergene og på flere måder det mest interessante og trygge latinamerikanske land at rejse i.

Spansk sprogrejse til Ecuador

Hovedstaden hedder Quito og ligger centralt i den nordlige del af landet. Landets rige udvalg af forskelligartede kulturminder og velbevaret arkitektur fra den spanske kolonitid, de særprægede vulkanske landskaber og tætte regnskove gør Ecuador til et meget interessant rejsemål.

Oplev verden på sprogskole i Ecuador

Badestrande og Amazonas regnskov

Ecuador er opdelt i fire meget forskellige regioner. ‘La Costa’ er tropisk med en tør sæson fra maj til december og en våd og regnfuld fra januar til april. Badestrande med hyggelige fiskerbyer strækker sig langs kysten. ‘La Sierra’ består af de knejsende Andesbjerge i en højde på 2.400 meter med dybe dale, som har forårsagtigt vejr hele året, og fantastiske vulkaner som Cotopaxi på 5.800 meter dominerer denne landsdel.

‘El Oriente’ er Amazonas regnskov, hvor det konstant regner. Et besøg i Amazonjunglen er med kortere afstande og bedre transportforhold nemmere gennem Ecuador end noget andet land. "Galapagosøerne", som tilhører Ecuador, har et specielt mikroklima. Det er en drøm for naturelskere at komme til disse øer, hvor der lever kæmpeskildpadder, søløver, øgler, pelikaner og andre eksotiske dyr.

Rejs ud i verden og lær spansk!

Med Bundgård Sprogrejser har du chancen for at få dit livs oplevelse og samtidigt lære et sprog på den fede måde, nemlig ved at omgive dig med sproget i døgnets 24 timer.

Et ophold på en sprogskole kan ikke alene forbedre dine sprogfærdigheder betydeligt – du får samtidigt en oplevelse for resten af livet! Du kommer samtidigt til at lære en anden kultur end din egen at kende og kommer til at opleve lokale skikke, traditioner og den almindelige dagligdag i et andet land.

Med Bundgård Sprogrejser får du sprogkundskaber, oplevelser, fornøjelser, trivsel og venskaber – for livet!

Pris

Kontakt skolen for at få oplyst priser og andet.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogskole i Ecuador
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Bundgård Sprogrejser

Storegade 35
6780 Skærbæk

 Vis telefonnummer
www.bundgaard-rejser.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogskole i Ecuador

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogskole i Ecuador endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 16 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
april 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7