Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogskole i New Zealand

Bundgård Sprogrejser
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Nej
Sprogrejse
New Zealand

Om uddannelsen

Tag på sprogskole i fantastiske New Zealand

Vil du lære engelsk og opleve fantastiske New Zealand? Tag på sprogskole i Auckland eller Christchurch med Bundgård Sprogrejser.

Bundgård Sprogrejser tilbyder et skræddersyede sprogskoler til både voksne og unge, og vi hjælper dig med al planlægning.

Sprogrejser fra to uger til et år

Vælg sprogskoler fra 2 uger og op til et år. Bundgård Sprogrejser arrangerer ophold på sprogskole, hvor alt fra: 

  • undervisning
  • indkvartering
  • rejse
  • forsikring

indgår. Vi hjælper dig med at finde en sprogskole, som passer til dit niveau, så du kan lære engelsk, mens du er i New Zealand. Først og fremmest skal du vælge det land du vil rejse til, og bestemme dig for, hvilken by, hvor du gerne vil gå på sprogskole og bo i. Du kan vælge hvor intensivt dit ophold på sprogskole skal være ved at bestemme, hvor meget undervisning du vil modtage om ugen.

Oplev verden - tag på sprogskole i New Zealand

Prøv rugby og møde kiwifuglen

New Zealand er landet, som kiwifrugten kommer fra. Landet er et utroligt naturskønt land præget af høje bjerge og masser af smukke, tropiske strande med hvidt sand. Samtidigt er landets befolkning kendt for at være venlige og imødekommende.

På et sprogskoleophold i New Zealand kan du også få mulighed for at prøve landets dominerende sportsgren rugby, som er både vild, voldsom og sjov.

New Zealand består af to hovedøer, en sydlig og en nordlig. På sydøen ligger byen Christchurch smukt mellem de snedækkede South Alps og Stillehavet. Byen er engelsk inspireret med parker og blomstrende haver, og byen er præget af de karakteristiske sporvogne og svævebanen. Her er gode muligheder for aktiviteter som bungy jump og river rafting.

Sprogskole i Auckland - City of Sails

Byen Auckland ligger på nordøen, hvor der er masser af muligheder for at dyrke sejl- og vandsport af forskellig art. Byen er en udpræget havneby og bliver kaldt "City of Sails". Herfra kan man tage en tur med båd for at se delfiner eller nyde den fantastiske udsigt frs Skytower.

For at få overblik over de mange valgmuligheder, der findes for et ophold på sprogskole i New Zealand, kan du udfylde en interesseanmeldelse nederst på siden og få direkte kontakt med Bundgård Sprogrejser og høre nærmere om alle dine muligheder.

Rejs om på den anden side af jorden og lær et nyt sprog

Med Bundgård Sprogrejser har du chancen for at få dit livs oplevelse og samtidigt lære et sprog på den fede måde, nemlig ved at omgive dig med sproget i døgnets 24 timer.

Et ophold på en sprogskole kan ikke alene forbedre dine sprogfærdigheder betydeligt – du får samtidigt en oplevelse for resten af livet! Du kommer samtidigt til at lære en anden kultur end din egen at kende og kommer til at opleve lokale skikke, traditioner og den almindelige dagligdag i et andet land.

Med Bundgård Sprogrejser får du sprogkundskaber, oplevelser, fornøjelser, trivsel og venskaber – for livet!

Pris

Kontakt skolen for at få oplyst priser og andet.

Få information

 

Kontaktinfo

Bundgård Sprogrejser

Storegade 35
6780 Skærbæk

 Vis telefonnummer
www.bundgaard-rejser.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogskole i New Zealand

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogskole i New Zealand endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 16 evalueringer
Se alle evalueringer