Sprogrejse

Sprogskole i New Zealand

Bundgård Sprogrejser, i New Zealand
Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for information om opstart

  • Holdundervisning
  • New Zealand

Om uddannelsen

Tag på sprogskole i fantastiske New Zealand

Vil du lære engelsk og opleve fantastiske New Zealand? Tag på sprogskole i Auckland eller Christchurch med Bundgård Sprogrejser.

Bundgård Sprogrejser tilbyder et skræddersyede sprogskoler til både voksne og unge, og vi hjælper dig med al planlægning.New Zealand er nok et af de smukkeste lande man kan besøge, her kan du bl.a. finde bjerge, vulkaner, gletsjer, vandfalde, frodige skove, indbydende strande og termiske varme kilder. Der er en helt forunderlig natur i New Zealand, hvor mange film bliver optaget pga. af de enestående baggrunde, blandt andre er Ringenes Herre optaget i New Zealand.

Er du til action og eventyr kan du prøve f.eks. bungy jump, canyon swing, skydiving og mange flere af disse adrenalinfyldte oplevelser. Befolkningen i New Zealand er gæstfrie og venlige, kombinere du dette med alle de skønne oplevelser du kan få, så er rammerne sat for en uforglemmelig sprogrejse til det magiske land New Zealand.

Sprogrejser fra to uger til et år

Vælg sprogskoler fra 2 uger og op til et år. Bundgård Sprogrejser arrangerer ophold på sprogskole, hvor følgende indgår: 

  • undervisning
  • indkvartering
  • rejse
  • forsikring

Vi hjælper dig med at finde en sprogskole, som passer til dit niveau, så du kan lære engelsk, mens du er i New Zealand. Først og fremmest skal du vælge det land du vil rejse til, og bestemme dig for, hvilken by, hvor du gerne vil gå på sprogskole og bo i. Du kan vælge hvor intensivt dit ophold på sprogskole skal være ved at bestemme, hvor meget undervisning du vil modtage om ugen.

Sprogskole i New Zealand

Prøv rugby og møde kiwifuglen

New Zealand er landet, som kiwifrugten kommer fra. Landet er et utroligt naturskønt land præget af høje bjerge og masser af smukke, tropiske strande med hvidt sand. Samtidigt er landets befolkning kendt for at være venlige og imødekommende.

På et sprogskoleophold i New Zealand kan du også få mulighed for at prøve landets dominerende sportsgren rugby, som er både vild, voldsom og sjov.

New Zealand består af to hovedøer, en sydlig og en nordlig. På sydøen ligger byen Christchurch smukt mellem de snedækkede South Alps og Stillehavet. Byen er engelsk inspireret med parker og blomstrende haver, og byen er præget af de karakteristiske sporvogne og svævebanen. Her er gode muligheder for aktiviteter som bungy jump og river rafting.

Sprogskole i Auckland - City of Sails

Byen Auckland ligger på nordøen, hvor der er masser af muligheder for at dyrke sejl- og vandsport af forskellig art. Byen er en udpræget havneby og bliver kaldt "City of Sails". Herfra kan man tage en tur med båd for at se delfiner eller nyde den fantastiske udsigt frs Skytower.

For at få overblik over de mange valgmuligheder, der findes for et ophold på sprogskole i New Zealand, kan du udfylde en interesseanmeldelse nederst på siden og få direkte kontakt med Bundgård Sprogrejser og høre nærmere om alle dine muligheder.

Rejs om på den anden side af jorden og lær et nyt sprog

Med Bundgård Sprogrejser har du chancen for at få dit livs oplevelse og samtidigt lære et sprog på den fede måde, nemlig ved at omgive dig med sproget i døgnets 24 timer.

Et ophold på en sprogskole kan ikke alene forbedre dine sprogfærdigheder betydeligt – du får samtidigt en oplevelse for resten af livet! Du kommer samtidigt til at lære en anden kultur end din egen at kende og kommer til at opleve lokale skikke, traditioner og den almindelige dagligdag i et andet land.

Med Bundgård Sprogrejser får du sprogkundskaber, oplevelser, fornøjelser, trivsel og venskaber – for livet!

Pris

Kontakt skolen for at få oplyst priser mm.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogskole i New Zealand
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Bundgård Sprogrejser
Storegade 35
6780 Skærbæk

Skræddersy din sprogrejse med Bundgård Sprogrejser

Vil du lære et nyt sprog og opleve verden samtidig? Bundgård Sprogrejser har mange års erfaring med at skræddersy sprogrejser til både unge og voksne. Bundgård Sprogrejser er en privat organisation, som formidler sprogrejser og ophold på sprogskole til mere...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret