Udveksling og High School

High school ophold i Tyskland

Bundgård Sprogrejser, i Tyskland
Længde
3, 6 eller 10 mdr.
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
3, 6 eller 10 mdr.
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for information om opstart

  • Holdundervisning
  • Tyskland

Om uddannelsen

High school ophold i Tyskland med Bundgård Sprogrejser

Hvorfor lige Tyskland?

Tyskland er et interessant land, som med sin mangfoldighed byder på oplevelser lige fra hyggelige byer med bindingsværkshuse, pulserende storbyer og landlig idyl. Naturen er skøn og afvekslende med bjerge, bølgende marker og frodige skove og midt i mellem det ligger små skønne landsbyer. Hver egn har deres skikke, som dyrkes ud til fingerspidserne og helt gennemført. Tyskerne bliver ofte betegnet på som stive og traditionsbundne. Du vil nok opleve, at de er lige det modsatte - tyskerne er meget åbne og lette at falde i snak med.

Lærerige oplevelser i hovedstaden, Berlin

Berlin - Tysklands hovedstad består af et utal af bydele med hver deres centrum. Nogle er hyggelige og autentiske, andre er livlige og moderne eller historiske og tankevækkende. Berlin er kontrasternes by, hvor man føler sig hjemme i løbet af få dage.

Floden Spree løber gennem byen. Sammen med de brede alléer og udstrakte grønne områder bringes naturen ind i en storby, der er i stadig forandring – nye pladser, bygninger og veje dukker op konstant.

Berlin vil overraske dig og langsomt krybe under huden på dig med arkitektonisk udfordrende bygningsværker på Alexander Platz, historiske vidnesbyrd som Gedächtniskirche og Berlinmuren, et væld af museer, teatre, barer, hyggelige cafeer og restauranter. Gå på opdagelse i byen, der bliver ved med at udvikle sig og vise nye sider af sig selv. 

Sprogskolen er beliggende i hjertet af Berlin, på Kastianienallee hvor mange film og modeoptagelser finder sted, og i gåafstand fra mange seværdigheder. Skolen ligger på et 14000m2 stort campus og har 40 lyse og moderne undervisningslokaler, restaurant og cafeteria. Der er grønne områder du kan nyde i din fritid og der tilbydes gratis Wi-Fi.

High school ophold i Tyskland

Indkvarteringen 

I Berlin kan du vælge at bo hos en lokal værtsfamilie hvor du har dit eget værelse, og morgen- og aftensmad er inkluderet. Du kan også bo på kollegie eller i lejlighed på campus sammen med nogle af skolens øvrige kursister, eller du kan bo på hotel eller i lejlighed uden for campus. 

Fritiden 

Når du ikke har lektioner, arrangerer skolen forskellige aktiviteter og udflugter du kan deltage i hvis du har lyst. Aktiviteter kan f.eks. være besøg på forskellige seværdigheder, sport, koncerter eller teater. Udflugter ligger ofte i weekenderne og går til andre byer som Hamburg eller Potsdam. Du kan også selv planlægge hvad der skal ske i din fritid, og sammen med andre kursister udforske alle Berlins herligheder. Dig selv som kaptajn. 

Transport 

Når du ankommer til lufthavnen kan du tilkøbe at blive afhentet af en repræsentant for skolen. Du kan også på egen hånd finde vej til din indkvartering med tog, bus eller taxi.

Bundgård Sprogrejser har sprogskoler i mange andre byer som Hamborg, Køln, München, Münster, Konstanz. 

Pris

Kontakt skolen for at få oplyst priser mm. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om High school ophold i Tyskland
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Bundgård Sprogrejser
Storegade 35
6780 Skærbæk

Skræddersy din sprogrejse med Bundgård Sprogrejser

Vil du lære et nyt sprog og opleve verden samtidig? Bundgård Sprogrejser har mange års erfaring med at skræddersy sprogrejser til både unge og voksne. Bundgård Sprogrejser er en privat organisation, som formidler sprogrejser og ophold på sprogskole til mere...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret