Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogskole i Sydafrika

Bundgård Sprogrejser
Valgfrit. Fra ca. 2 uger og op til et år.
Nej
Deltid
Sprogrejse
Cape Town

Om uddannelsen

Tag på sprogskole i Sydafrika og lær engelsk

Drømmer du om at opleve Afrikas natur og dyreliv og samtidig lære engelsk? Tag på sprogskole i Sydafrika med Bundgård Sprogrejser og få begge dele.

Bundgård Sprogrejser arrangerer sprogkurser i Sydafrika for dig, der vil opleve dyrelivet og livlige Cape Town. Vi har mange års erfaring med at arrangere sprogrejser i hele verden.

Lær flydende engelsk på sprogskole i Sydafrika

Med Bundgård Sprogrejser har du chancen for at få dit livs oplevelse og samtidigt lære engelsk ved at omgive dig med sproget i døgnets 24 timer. Vi skræddersyr professionel sprogundervisning til dig i Sydafrika.

Som studerende på vores sprogskole i Sydafrika kommer du til: 

  • at lære en anden kultur at kende
  • at opleve lokale skikke, traditioner
  • at opleve den almindelige dagligdag i Sydafrika

Sydafrikas mest storslåede naturområder er hjemsted for løver, elefanter, zebraer, giraffer, antiloper og flodheste.Nu har du muligheden for at opleve dyrelivet, mens du bliver bedre til engelsk på et sprogkursus.

Oplev verden og lær engelsk på sprogskole i Sydafrika

Bundgård Sprogrejser hjælper med det praktiske

Bundgård Sprogrejser arrangerer ophold på sprogskole, hvor alt fra: 

  • undervisning
  • indkvartering
  • rejse
  • forsikring

kan indgå. Du bestemmer, hvordan dit ophold på sprogskole skal se ud, og vi hjælper med at skræddersy sprogrejsen. Du kan til og med bestemme, hvor mange timers sprogundervisning, du vil have på dit sprogkursus i Sydafrika.

Fra storby til safari i Sydafrika

Sydafrika tilbyder billedskønne naturscenarier, et imponerende dyreliv, pulserende storbyer og skøn rødvin. Et glas tip-top Stellenbosch rødvin kan nydes sammen med en af de berømte Mpumalanga-solnedgange på klippeskråningen ned mod Olifants River, mens dagens indtryk fra vildtlivet i Kruger Nationalpark bearbejdes og der ses frem til besøget i smukke, livlige Cape Town.

Vidste du det om Sydafrika?

Sydafrika nyder godt af Det Indiske Ocean syd for Afrikas sydspids, Cape Agulhas og Atlanterhavet mod vest, og overalt langs den 3000 km lange kyst er der gode muligheder for både at bade og surfe. Jeffreys Bay vest for Port Elizabeth er berømt for sine fabelagtige surfermuligheder, og alle de store strande er sikret med hajnet. Vil man alligevel have adrenalinet pumpet op i det røde felt, er der mulighed for at stifte bekendtskab med den dødsensfarlige hvide haj gennem dykning i hajsikre bure i Mossel Bay. Her kan man desuden opleve omkring 2000 sæler på Seal Island. Mossel Bay er også kendt for at være udgangspunkt for den såkaldte Garden Route, som strækker sig til Tsitsikamma Nationalpark – et langstrakt, paradisisk blomsterbælte med et højt koncentrat af Sydafrikas righoldige flora, der vokser mellem indsøer, laguner og kilometerlange strande.

Kontakt vores sprogskole allerede i dag og hør, hvordan vi kan skræddersy et sprogkursus til dig!

Pris

Kontakt skolen for at få oplyst priser.

Få information

 

Kontaktinfo

Bundgård Sprogrejser

Storegade 35
6780 Skærbæk

 Vis telefonnummer
www.bundgaard-rejser.dk Uddannelsens hjemmeside


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogskole i Sydafrika

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogskole i Sydafrika endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 16 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: