Sprogrejse

Sprogskole i Sydafrika

Bundgård Sprogrejser, i Cape Town
Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger og op til et år.
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger og op til et år.
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for information om opstart

  • Holdundervisning
  • Cape Town

Om uddannelsen

Sprogskole i Sydafrika og lær engelsk

Drømmer du om at opleve Afrikas natur og dyreliv og samtidig lære engelsk? Tag på sprogskole i Sydafrika med Bundgård Sprogrejser og få begge dele.

Åbne vidder, fantastiske landskaber, pragtfuld mad, skønne strande og ikke at forglemme det fantastiske dyreliv, som du kan komme tæt på ved at tage på safari. Sydafrika er rig på historie og kultur, og hele tiden ligger oplevelserne lige foran dig og venter. Nogle kalder landet for Mandelas Afrika og alene i de to ord ligger meget historie. Tag på sprogrejse til Sydafrika og bliv fascineret af landet, mens du forbedrer dine engelskkundskaber både i og udenfor sprogskolen.

Lær flydende engelsk på sprogskole i Sydafrika

Med Bundgård Sprogrejser har du chancen for at få dit livs oplevelse og samtidigt lære engelsk ved at omgive dig med sproget i døgnets 24 timer. Vi skræddersyr professionel sprogundervisning til dig i Sydafrika.

Som studerende på vores sprogskole i Sydafrika kommer du til: 

  • at lære en anden kultur at kende
  • at opleve lokale skikke, traditioner
  • at opleve den almindelige dagligdag i Sydafrika

Sydafrikas mest storslåede naturområder er hjemsted for løver, elefanter, zebraer, giraffer, antiloper og flodheste.Nu har du muligheden for at opleve dyrelivet, mens du bliver bedre til engelsk på et sprogkursus.

Sprogskole i Sydafrika

Bundgård Sprogrejser hjælper med det praktiske

Bundgård Sprogrejser arrangerer ophold på sprogskole, hvor alt fra: 

  • undervisning
  • indkvartering
  • rejse
  • forsikring

kan indgå. Du bestemmer, hvordan dit ophold på sprogskole skal se ud, og vi hjælper med at skræddersy sprogrejsen. Du kan til og med bestemme, hvor mange timers sprogundervisning, du vil have på dit sprogkursus i Sydafrika.

Fra storby til safari i Sydafrika

Sydafrika tilbyder billedskønne naturscenarier, et imponerende dyreliv, pulserende storbyer og skøn rødvin. Et glas tip-top Stellenbosch rødvin kan nydes sammen med en af de berømte Mpumalanga-solnedgange på klippeskråningen ned mod Olifants River, mens dagens indtryk fra vildtlivet i Kruger Nationalpark bearbejdes og der ses frem til besøget i smukke, livlige Cape Town.

Vidste du det om Sydafrika?

Sydafrika nyder godt af Det Indiske Ocean syd for Afrikas sydspids, Cape Agulhas og Atlanterhavet mod vest, og overalt langs den 3000 km lange kyst er der gode muligheder for både at bade og surfe. Jeffreys Bay vest for Port Elizabeth er berømt for sine fabelagtige surfermuligheder, og alle de store strande er sikret med hajnet. Vil man alligevel have adrenalinet pumpet op i det røde felt, er der mulighed for at stifte bekendtskab med den dødsensfarlige hvide haj gennem dykning i hajsikre bure i Mossel Bay. Her kan man desuden opleve omkring 2000 sæler på Seal Island. Mossel Bay er også kendt for at være udgangspunkt for den såkaldte Garden Route, som strækker sig til Tsitsikamma Nationalpark – et langstrakt, paradisisk blomsterbælte med et højt koncentrat af Sydafrikas righoldige flora, der vokser mellem indsøer, laguner og kilometerlange strande.

Pris

Kontakt skolen for at få information om priser mm. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogskole i Sydafrika
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Bundgård Sprogrejser
Storegade 35
6780 Skærbæk

Skræddersy din sprogrejse med Bundgård Sprogrejser

Vil du lære et nyt sprog og opleve verden samtidig? Bundgård Sprogrejser har mange års erfaring med at skræddersy sprogrejser til både unge og voksne. Bundgård Sprogrejser er en privat organisation, som formidler sprogrejser og ophold på sprogskole til mere...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret