Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogskole i Irland

Bundgård Sprogrejser
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til et år.
Nej
Deltid
Sprogrejse
Irland

Om uddannelsen

Lær engelsk på sprogskole i Irland

Vil du lære engelsk på et sprogskoleophold og oplev Irland samtidigt? Bundgård Sprogrejser skræddersyr et engelsk sprogskoleophold til dig.

Med et sprogskoleophold i Irland med Bundgård Sprogrejser forbedrer du dine engelskkundskaber og du får chancen for at opleve "Den grønne ø" Irland og komme tæt på landets hyggelige befolkning og spændende kultur.

Personlig vejledning på sprogskolen

Det får du med en sprogrejse hos Bundgård Sprogrejser:

  • en skræddersyet sprogrejse, hvor vi hjælper med at planlægge fra start til slut
  • personlig vejledning under hele sprogskoleopholdet
  • engelsk sprogundervisning med små hold på 8 - 12 personer
  • internationale sprogskoler flere steder i Irland

Med Bundgård Sprogrejser får du sprogkundskaber og venskaber for resten af livet. Oplev for eksempel storbyen Dublin.

Tag på sprogskole i Irland og lær engelsk

Sprogrejse til Dublin

De fleste af eleverne, som tager på sprogskoleophold med Bundgård Sprogrejser, vælger at læse engelsk i den charmerende hovedstad Dublin på østkysten eller i den mindst lige så charmerende by Cork ved sydkysten.

Også byen Galway på vestkysten er en hyggelig og interessant by at studere i. På vestkysten kan du desuden opleve de smukke solnedgange over Atlanterhavet, som er helt betagende.

Hvis du vil have et overblik over dine muligheder for et ophold på sprogskole i Irland, kan du udfylde en interesseanmeldelse nederst på siden og få direkte kontakt med Bundgård Sprogrejser.

Sprogskolen er dit livs oplevelse

Med Bundgård Sprogrejser har du chancen for at få dit livs oplevelse og samtidigt lære et sprog på den fede måde, nemlig ved at omgive dig med sproget i døgnets 24 timer.

Et ophold på en sprogskole i Irland kan ikke alene forbedre dine sprogfærdigheder betydeligt – du får samtidigt en oplevelse for resten af livet!

Oplev den grønne ø

Landet kaldes "den Grønne ø", pga. den pragtfulde og meget frodige natur, der farver det meste af øen grøn. På de store sletter går får og græsser omgivet af stendiger, mens klipperne ud imod det brølende Atlanterhav er forrevne og dramatiske. Her er masser af floder og søer, som lystfiskere kan fiske i, og et stort antal fornemme gamle borge og slotte pryder det fine landskab.

I mange byer ligger smukke gamle huse, og landet er kendt for deres traditionelle pubber, hvor du kan nyde et godt glas whisky eller "pint" øl, gerne Irlands egen verdensberømte øl, den mørke Guiness. Det er helt klart værd at tage på sprogrejse i Irland.

Sprogrejse fra 2 uger til et år

Bundgård Sprogrejser arrangerer ophold på sprogskole, hvor alt fra undervisning, indkvartering, rejse og forsikring kan indgå. Bundgård Sprogrejser arrangerer sprogrejser på alt fra 2 ugers varighed til ophold på sprogskole på et helt år.

Der findes også mange forskellige muligheder for indkvartering, f.eks. kan du bo hos en værtsfamilie og få det optimale ud af dit ophold på sprogskole ved også at øve sproget i fritiden.

Kontakt Bundgård Sprogrejser allerede i dag og hør mere!

Pris

Kontakt skolen for at få oplyst priser og andet.

Få information

 

Kontaktinfo

Bundgård Sprogrejser

Storegade 35
6780 Skærbæk

 Vis telefonnummer
www.bundgaard-rejser.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogskole i Irland

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogskole i Irland endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 16 evalueringer
Se alle evalueringer