Sprogrejse

Sprogskole i Mexico

Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for information om opstart

  • Holdundervisning
  • Mexico

Om uddannelsen

Sprogskole i Mexico

Med Bundgård Sprogrejser kan du få en oplevelse for livet og samtidigt blive rigtig dygtig til at tale spansk.

Mexico rummer uanede muligheder og for dig som ønsker anderledes oplevelser end dem vi kan få i Europa, så er en sprogrejse til Mexico et fantastisk valg. Lær spansk på sprogskolen, bo hos en værtsfamilie og gå på opdagelse i Mayernes fascinerende verden, se deres tempelbyer og selvfølgelig også de mystiske jungleruiner. Naturen er meget varieret med dybe kløfter, bjerge, frodige regnskove, vulkaner, kaktusbevoksede ørkener og de indbydende kridhvide strande, hvor du kan boltre dig i det azurblå hav og en snorkeltur bliver det nok også til. Pak kufferten og tag til landet der giver dig minder for livet og hvor du forbedre dine spansk kundskaber. 

Sprogskole i Mexico

Lær spansk i solrige Mexico

Mexico er blandt andet kendt for sin utroligt smukke natur med masser af jungle og regnskov, det dejlige klima og dets spændende fortid som hjemsted for de berømte maya- og aztekerindianere og deres traditionsrige kulturer.

I Mexico findes masser af vidnesbyrd om indianernes historie, f.eks. kan du besøge ruiner af bygninger, historiske levn og

de specielle mexicanske pyramider. Mexico byder på mængder af kulturminder fra de indianske kulturer og kolinitiden, f.eks. kan du opleve museer, sølvminer, katedraler, klostre, kunst, keramik og meget mere.

Hovedstaden hedder Mexico City, er er et kapitel for sig, da byen figurerer som en af de største og mest befolkningstunge byer i verden. En af de største turistattraktioner i Mexico er den fantastiske pyramide i Chichén Itzá, hvor du kan gå op ad de mange trappetrin. Valgmulighederne er mange. Du lærer spansk i det solrige Mexico og får oplevelser for livet.

Rejs ud i verden og lær spansk

Med Bundgård Sprogrejser har du chancen for at få dit livs oplevelse og samtidigt lære et sprog på den fede måde, nemlig ved at omgive dig med sproget i døgnets 24 timer.

Et ophold på en sprogskole kan ikke alene forbedre dine sprogfærdigheder betydeligt – du får samtidigt en oplevelse for resten af livet! Du kommer samtidigt til at lære en anden kultur end din egen at kende og kommer til at opleve lokale skikke, traditioner og den almindelige dagligdag i et andet land.

Pris

Kontakt skolen for at få oplyst priser mm.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogskole i Mexico
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Bundgård Sprogrejser
Storegade 35
6780 Skærbæk

Skræddersy din sprogrejse med Bundgård Sprogrejser

Vil du lære et nyt sprog og opleve verden samtidig? Bundgård Sprogrejser har mange års erfaring med at skræddersy sprogrejser til både unge og voksne. Bundgård Sprogrejser er en privat organisation, som formidler sprogrejser og ophold på sprogskole til mere...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret