Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogskole i Italien

Bundgård Sprogrejser
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Nej
Deltid
Sprogrejse
Italien

Om uddannelsen

Lær italiensk på sprogskole i Italien

Drømmer du om at snakke italiensk og opleve Italien samtidigt? Bundgård Sprogrejser tilbyder et sprogskoleophold i Italien - skræddersyet til dig.

Med et ophold på sprogskole i det smukke Italien lærer du et nyt sprog og en spændende kultur at kende. Bundgård Sprogrejser arrangerer sprogrejser over hele landet, så du kan vælge frit og sammensætte et ophold på sprogskole.

Her kan du tage på sprogskole i Italien

Bundgård Sprogrejser tilbyder sprogskoler i:

  • Rom
  • Milano
  • Firenze
  • Taormina

og mange flere steder. Du lærer italiensk, som du kan bruge i din fremtidige karriere uanset om du vil studere eller arbejde med det italienske sprog.

Tag på sprogskole i Italien i Rom, Firenze eller Taormina

Oplev antikkens Italien

Italien er et land med en lang og begivenhedrig historie. Antikkens Italien og de gamle romere er kendt verden over for deres rige kulturliv og højt udviklede civilisation. Historiens vingesus føles i høj grad i "Den evige stad", Rom, som byder på et utal af verdensberømte seværdigheder i aller højeste klasse.

Her er masser af levn fra antikken, med det fascinerende Colosseum som fineste repræsentant, men som på ingen måde står alene som en antik seværdighed. Det vrimler nemlig med antikke anlæg fra Roms storhedstid for ca. 2000 år siden.

Vatikanet og Den Spanske Trappe

Andre "must see" oplevelser i Rom er Den Spanske trappe, Vatikanet med Peterskirken, en af verdens største kirker, katakomberne under byen, kunst i verdensklasse på de utallige museer, de skyggefulde parker, der er livsnødvendige på en hed sommerdag og byens mange restauranter, caféer og muligheder for shopping af alle de største mærkevarer i verden.

Italien - kunst og arkitektur i verdensklasse

Resten af Italien er et overflødighedshorn af smukke renæssancebyer fyldt med kunst og arkitektur i verdensklasse, idyllisk landskab, fantastisk mad af de bedste råvarer, små hvide landsbyer, der klynger sig til bjergsiderne og meget, meget mere. Du bestemmer selv, hvordan dit ophold på sprogskole i Italien skal se.

Med Bundgård Sprogrejser får du sprogkundskaber, oplevelser, fornøjelser, trivsel og venskaber – for livet!

Få information

 

Kontaktinfo

Bundgård Sprogrejser

Storegade 35
6780 Skærbæk

 Vis telefonnummer
www.bundgaard-rejser.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogskole i Italien

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogskole i Italien endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 16 evalueringer
Se alle evalueringer