Sprogrejse

Sprogskole i Italien

Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for information om opstart

  • Holdundervisning
  • Italien

Om uddannelsen

Lær italiensk på sprogskole i Italien

Drømmer du om at snakke italiensk og opleve Italien samtidigt? Bundgård Sprogrejser tilbyder et sprogskoleophold i Italien - skræddersyet til dig.

Med et ophold på sprogskole i det smukke Italien lærer du et nyt sprog og en spændende kultur at kende. Bundgård Sprogrejser arrangerer sprogrejser over hele landet, så du kan vælge frit og sammensætte et ophold på sprogskole. Den skønne natur, det milde klima, historiens vingesus med de mange beviser på fortidens storhed, vasketøjet der hænger til tørre over de smalle gader, italiensk mad, italienernes temperament, som vises i storbyerne gennem deres nervepirrende bykørsel, de mange caféer i bybilledet, hvor lokale ældre mænd sidder og slapper af. Der er så mange kontraster og spændende ting som ikke kan andet end at komme ind under huden på dig og samtidig forbedre du dine italienske sprogkundskaber på den sprogskole du vælger. Det kan kun blive en sprogrejse i top klasse.

Her kan du tage på sprogskole i Italien

Bundgård Sprogrejser tilbyder sprogskoler i:

  • Rom
  • Milano
  • Firenze
  • Taormina

og mange flere steder. Du lærer italiensk, som du kan bruge i din fremtidige karriere uanset om du vil studere eller arbejde med det italienske sprog.

Sprogskole i Italien

Oplev antikkens Italien

Italien er et land med en lang og begivenhedrig historie. Antikkens Italien og de gamle romere er kendt verden over for deres rige kulturliv og højt udviklede civilisation. Historiens vingesus føles i høj grad i "Den evige stad", Rom, som byder på et utal af verdensberømte seværdigheder i aller højeste klasse.

Her er masser af levn fra antikken, med det fascinerende Colosseum som fineste repræsentant, men som på ingen måde står alene som en antik seværdighed. Det vrimler nemlig med antikke anlæg fra Roms storhedstid for ca. 2000 år siden.

Vatikanet og Den Spanske Trappe

Andre "must see" oplevelser i Rom er Den Spanske trappe, Vatikanet med Peterskirken, en af verdens største kirker, katakomberne under byen, kunst i verdensklasse på de utallige museer, de skyggefulde parker, der er livsnødvendige på en hed sommerdag og byens mange restauranter, caféer og muligheder for shopping af alle de største mærkevarer i verden.

Italien - kunst og arkitektur i verdensklasse

Resten af Italien er et overflødighedshorn af smukke renæssancebyer fyldt med kunst og arkitektur i verdensklasse, idyllisk landskab, fantastisk mad af de bedste råvarer, små hvide landsbyer, der klynger sig til bjergsiderne og meget, meget mere. Du bestemmer selv, hvordan dit ophold på sprogskole i Italien skal se.

Med Bundgård Sprogrejser får du sprogkundskaber, oplevelser, fornøjelser, trivsel og venskaber – for livet!

Pris

Kontakt skolen for information omkring priser mm.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogskole i Italien
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Bundgård Sprogrejser
Storegade 35
6780 Skærbæk

Skræddersy din sprogrejse med Bundgård Sprogrejser

Vil du lære et nyt sprog og opleve verden samtidig? Bundgård Sprogrejser har mange års erfaring med at skræddersy sprogrejser til både unge og voksne. Bundgård Sprogrejser er en privat organisation, som formidler sprogrejser og ophold på sprogskole til mere...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret