"Jeg valgte Sexologiskolen, da jeg mente og fortsat mener, at det er den bedste skole på markedet."

På Sexologiskolen er der fokus på eleven – og en høj faglighed! Jeg valgte Sexologiskolen, da jeg mente og fortsat mener, at dette er den bedste skole på markedet. Jeg læser pt. min. 5. uddannelse, og glæder mig til at kunne undervise elever i folkeskolen og på gymnasier i relevant og banebrydende seksualundervisning.

Jeg har sat stor pris på den høje faglighed og har bestemt fået mine ønsker og forventninger indfriet! På uddannelsen har vi både case-studies, rollespil, og vi har vores egne studieklienter, som vi får supervision på undervejs.

Jeg har allerede mange klienter og glæder mig til at kunne tilbyde endnu mere viden, efterhånden som jeg tager Specialistuddannelserne. Mine medstuderene er empatiske og alle er meget glade for at lære fra de mange dygtige og inspirerende undervisere. Jeg kan i den grad anbefale Sexologiskolen!Læs mere om Sexologiskolen

Vil du vide mere?


Errors

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide