Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Make-up artist uddannelse i København

Art of Style and Make-up
Fra 5,5 til 11 måneder
62.250 DKK inkl. moms
Dansk
Nej
Deltid
Private uddannelser
Startdato
København
14-09-2020  (Dansk)
15-02-2021  (Dansk)
01-03-2021  (Dansk)

Video

   

Om uddannelsen

Tag din make-up artist uddannelse i København

Bliv make-up artist med en uddannelse i København

Vil du gerne arbejde som professionel make-up artist? Er du vild med kreativitet, og har du flair for farver, sammensætning og fantasi?

Art of Style and Make-up tilbyder en make-up artist uddannelse, som klæder dig på til mange spændende jobs. Du bliver uddannet indenfor Film, Teater, Skøn make-up, Special effects, Camouflage, Bodypaint og Børnemaling.

Make-up artist uddannelse på 5,5 eller 11 måneder

Du kan vælge at tage uddannelsen på 5.5 måned, hvor du har undervisning 3 dage om ugen fra 9-15, eller over 11 måneder hvor du har undervisning 2 dage om ugen fra 16-21. 

Det lærer du på make-up artist uddannelsen

På vores makeup artist uddannelse vil du lære de mange forskellige teknikker, som er nødvendige at kunne beherske for at arbjede som professionel makeup artist. Blandt andet vil du få viden mofologi, forskellige hudtyper og diverse præparater. Læs mere om de forskellige moduler nedenfor. 

Skøn make-up

På dette modul lærer du at finde de rigtige farver, når du lægger make-up og vide, hvordan du korrigerer.

Derudover lærer du alle de flotte make-upper, som fx naturlig make-up, hvor ansigtets karakterer fremhæves til de flotte farverige aften,- galla- og show make-up med fokus på kraftige nuancer, pæne udtoninger, glimmer, highlight og præcisions arbejde.

Til sidst lærer du om fotomake-up med læren om opbygning af farve- og sort/hvid billeder til film, reklame og portrætfoto.

Historisk make-up

På vores andet moul får du undervisning i historisk makeup. Du starter i det gamle Ægypten, hvor du laver Cleopratra, videre til renæssancen og baroktiden for dernæst at befinde dig i 1900 tallet med fokus på alle de skønne filmdivaer som Marylin Monroe, Greta Garbo, Malene Dietrich, Twiggy med flere.

Arbejd med special effects eller teater make-up

Tegne og malelære er det tredje modul på makeup artist uddannelsen.Her arbejder du med skitser og skygger til udførelse af bodypainting med og uden airbrush.

I børneansigtsmaling laves der tigerdyr og andre fantasifulde udtryk. Du afprøver færdigheder i en børnehave. Camouflage og tatoveringer udarbejdet i fedtfarver. Avantgarde make-up med stor inspiration fra mode og fantasi.

Special effects 

I dag laves mange gode film, hvor special effect er en vigtig faktor for at kunne udføre. Du ser skuespilleren forslået med stød og slag, rifter og skudsår, brandmærker m.m. Farvelægning og arbejdet med div. special effect materialer skal gøres meget omhyggeligt, så resultatet ser realistisk ud. Al dette vil du få under huden med dette modul. 

Maskeproduktion og Makeup

I løbet af dette modul vil du arbejde med special effects afstøbninger. Vi arbejder eksempelvis med gips, latex, gelantine, silicone og alginat-blandinger. 

Derudover laver vi:

  • Skaldepande
  • Horn og næser i latex
  • Vampyr tænder i ceranit
  • Afstøbning af dele af ansigt
  • Afstøbning af næse
  • Afstøbning af øje
  • Proteser støbt i silicone og gelantine, så som et hævet bokser øje og en skæv næse
  • Maske maling

Teater make-up

Med stor inspiration fra Københavns teatre og Tivoli, vil du arbejde med fedtfarver, fremstille horn, næser, tænder, skæg og bruge mange forskellige parykker til bl.a. Mephisto, Don Quixote, Dragula og hovedrollerne i Pantomime teatret. I pensum får du en god beskrivelse af alle de karakteristiske teaterkarakterer.

Ansøgning og adgangskrav

Du skal have afsluttet folkeskolens 9. klasses afgangseksamen.

Pris

Pris: Kr. 49.800,- kan deles i flere betalingsrater (6000 kr. ved pladsreservation og 11 rater á 3.982 kr for aftenhold eller 7 rater á 6.258 kr for daghold). Ved kontantbetaling gives en rabat på kr. 1.200. Prisen er inkl. Hårstylingskursus.

Materialer: 7.800,- kr. som betales inden skolestart og som indeholder MAC og Makeup studio produkter samt 1.800 kr. for materialer til hårkursus.

*Vi samarbejder med Santander Bank, så man kan afbetale sin uddannelse med helt ned til 1630 kr om måneden rentefrit

Få information

 

Kontaktinfo

Art of Style and Make-up

Kongens Nytorv 21B
1050 København

 Vis telefonnummer
www.styleandmakeup.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 7 evalueringer

Henriette
(5)
Kunne man give mere end 5 stjerner, så havde jeg bestemt gjort det! Meget stort 12 tal herfra 😍💃
Caroline
(5)
Havde et helt fantastisk års tid som makeup artist, og fandt ud af at jeg helt klart skulle leve med kreativitet i fokus. Er super glad for de evner og venner jeg fik med derfra :)
Linett
(5)
Jeg kommer fra Jylland og valgte at tage uddannelsen på Art of Style i København. De tilbyder et langt uddannelsesforløb i dybden hvor man både arbejder med kommercielle beautylooks men også arbejder med historisk makeup samt nicher som Ansigtsmaling som jeg sidenhen har haft enormt stor gavn af at kunne i mange forskellige sammenhænge.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Make-up artist uddannelse i København

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,9)
Baseret på 7 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 23 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
august 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Det siger andre om skolen
Min drøm gik i opfyldelse

"Uddannelsen hos Art of Style and Makeup har åbnet mange døre for mig efterfølgende og givet mig alle de værktøjer jeg har brug for til, at klare mig i branchen."

Kundecase
I dag arbejder jeg som freelance...

"Mange af mine kontakter og jobs har jeg fået gennem Skolen Art of Style and Makeup. I dag arbejder jeg som freelance makeup artist for MAC og er selvstændig som stylist og makeup artist. "

Kundecase
Det har været nogle meget spænde...

"Nu er det ikke noget problem at lave forskellige frisurer til diverse events."

Kundecase
Det er den fedeste følelse når j...

"Jeg bliver ofte kontaktet af folk jeg tidligere har arbejdet sammen med, som gerne vil have mig ud igen. Det er den fedeste følelse når jeg ved, at jeg har gjort det godt."

Kundecase
Vi ble rikere på erfaringer og v...

"Vi ble rikere på erfaringer og var veldig fornøyd med det."

Kundecase
Mens jeg gik på skolen tog jeg e...

"Senest har jeg så været ved Det Kongelig Teater i 2 år og siden 2005 har jeg lavet Af Banen med Lars Bom, Anden På Coke."

Kundecase

Du vil måske også være interesseret i: