Vis studentum.dk som: Mobile

Make-up artist uddannelse i København

Art of Style and Make-up
Fra 5,5 til 11 måneder
62.250 DKK inkl. moms
Dansk
Nej
Deltid
Private uddannelser
Startdato
København
15-02-2021  (Dansk)
01-03-2021  (Dansk)

Fremragende Studievejledning


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Video

   

Hvorfor vælge Art of Style and Make-up?

Kreativ og professionel erhvervsuddannelse til stylist og makeup artist

Skolen ligger i hjertet af København, og har samarbejde med teatre, Tv, skønhedsbranchen m.m.

Uddannelsen kan tages på deltid både på dag- og aftenhold

Om uddannelsen

Tag din make-up artist uddannelse i København

Bliv make-up artist med en uddannelse i København

Går du med drømmen om at blive makeup artist, så kan du nu sikre dig en plads på vores erhvervsuddannelse i København. Her vil du lære de mange forskellige teknikker, man skal beherske som professionel makeup artist. Du vil blandt andet lære om forskellige hudtyper, morfologi og diverse præparater. Som professionel makeup artist, skal du være i stand til at lægge mange forskellige typer makeup. Udover at lære hvordan man lægger en skøn makeup, finde de rigtige farver eller hvordan man korrigerer, vil du også komme igennem uddannelsesmoduler, der lærer dig teknikker til at lægge makeup til mode, film, TV og teater.

Som en stor del af uddannelsen, lærer du at lægge alt fra den naturlige makeup til de mere ekstravagante galla- og showmakeup, hvor de stærke farver og nuancer er i fokus. Som makeup artist til fotoshoots, er det også vigtigt at lære om den specifikke makeup teknik til farve og sort/hvid billeder. Derudover lærer du også om makeup til reklame- og portrætfoto.

Når der skal laves special effects til film, er det makeup artisten der laver de blodige sår eller de skræmmende masker. Det lærer du naturligvis også på vores makeup artist uddannelse. Du vil i den forbindelse komme igennem et modul, hvor du lærer at støbe masker, som ligeledes er hyppigt brugt til filmproduktioner. Her arbejder vi med alginat-blandinger, gips, silicone og latex. Der er altså rig mulighed for at udfolde dine kreative evner indenfor netop dette felt.

Det lærer du på make-up artist uddannelsen

På vores makeup artist uddannelse vil du lære de mange forskellige teknikker, som er nødvendige at kunne beherske for at arbjede som professionel makeup artist. Blandt andet vil du få viden mofologi, forskellige hudtyper og diverse præparater. Læs mere om de forskellige moduler nedenfor. 

Skøn make-up

På dette modul lærer du at finde de rigtige farver, når du lægger make-up og vide, hvordan du korrigerer.

Derudover lærer du alle de flotte make-upper, som fx naturlig make-up, hvor ansigtets karakterer fremhæves til de flotte farverige aften,- galla- og show make-up med fokus på kraftige nuancer, pæne udtoninger, glimmer, highlight og præcisions arbejde.

Til sidst lærer du om fotomake-up med læren om opbygning af farve- og sort/hvid billeder til film, reklame og portrætfoto.

Historisk make-up

På vores andet moul får du undervisning i historisk makeup. Du starter i det gamle Ægypten, hvor du laver Cleopratra, videre til renæssancen og baroktiden for dernæst at befinde dig i 1900 tallet med fokus på alle de skønne filmdivaer som Marylin Monroe, Greta Garbo, Malene Dietrich, Twiggy med flere.

Arbejd med special effects eller teater make-up

Tegne og malelære er det tredje modul på makeup artist uddannelsen.Her arbejder du med skitser og skygger til udførelse af bodypainting med og uden airbrush.

I børneansigtsmaling laves der tigerdyr og andre fantasifulde udtryk. Du afprøver færdigheder i en børnehave. Camouflage og tatoveringer udarbejdet i fedtfarver. Avantgarde make-up med stor inspiration fra mode og fantasi.

Special effects 

I dag laves mange gode film, hvor special effect er en vigtig faktor for at kunne udføre. Du ser skuespilleren forslået med stød og slag, rifter og skudsår, brandmærker m.m. Farvelægning og arbejdet med div. special effect materialer skal gøres meget omhyggeligt, så resultatet ser realistisk ud. Al dette vil du få under huden med dette modul. 

Maskeproduktion og Makeup

I løbet af dette modul vil du arbejde med special effects afstøbninger. Vi arbejder eksempelvis med gips, latex, gelantine, silicone og alginat-blandinger. 

Derudover laver vi:

  • Skaldepande
  • Horn og næser i latex
  • Vampyr tænder i ceranit
  • Afstøbning af dele af ansigt
  • Afstøbning af næse
  • Afstøbning af øje
  • Proteser støbt i silicone og gelantine, så som et hævet bokser øje og en skæv næse
  • Maske maling

Teater make-up

Med stor inspiration fra Københavns teatre og Tivoli, vil du arbejde med fedtfarver, fremstille horn, næser, tænder, skæg og bruge mange forskellige parykker til bl.a. Mephisto, Don Quixote, Dragula og hovedrollerne i Pantomime teatret. I pensum får du en god beskrivelse af alle de karakteristiske teaterkarakterer.

Ansøgning og adgangskrav

Du skal have afsluttet folkeskolens 9. klasses afgangseksamen.

Eksamen og diplom

Du modtager både et dansk og et engelsk eksamensbevis samt et internationalt eksamensdiplom, når du afslutter din uddannelse hos os. Herefter vil du have gode muligheder for at få et attraktivt job i denne spændende branche både i Danmark og i udlandet. Desuden modtager du diplom på Dinair airbrush kursus og på hårstyling kurset samt på shellak neglekursus, da du får tilbud om, at kunne tage disse kursus gratis under din uddannelse, kun med betaling af egne materialer.
For at kickstarte din karriere, registrerer vi dig samtidig i skolens jobkartotek, så vi kan anbefale dig til potentielle arbejdsgivere.

Pris

Pris: Kr. 49.800,- kan deles i flere betalingsrater (6000 kr. ved pladsreservation og 11 rater á 3.982 kr for aftenhold eller 7 rater á 6.258 kr for daghold). Ved kontantbetaling gives en rabat på kr. 1.200. Prisen er inkl. Hårstylingskursus.

Materialer: 7.800,- kr. som betales inden skolestart og som indeholder MAC og Makeup studio produkter samt 1.800 kr. for materialer til hårkursus.

*Vi samarbejder med Santander Bank, så man kan afbetale sin uddannelse med helt ned til 1630 kr om måneden rentefrit

Få information

 

Kontaktinfo

Art of Style and Make-up

Kongens Nytorv 21B
1050 København

 Vis telefonnummer
www.styleandmakeup.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 7 evalueringer

Henriette
(5)
Kunne man give mere end 5 stjerner, så havde jeg bestemt gjort det! Meget stort 12 tal herfra 😍💃
Caroline
(5)
Havde et helt fantastisk års tid som makeup artist, og fandt ud af at jeg helt klart skulle leve med kreativitet i fokus. Er super glad for de evner og venner jeg fik med derfra :)
Linett
(5)
Jeg kommer fra Jylland og valgte at tage uddannelsen på Art of Style i København. De tilbyder et langt uddannelsesforløb i dybden hvor man både arbejder med kommercielle beautylooks men også arbejder med historisk makeup samt nicher som Ansigtsmaling som jeg sidenhen har haft enormt stor gavn af at kunne i mange forskellige sammenhænge.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Make-up artist uddannelse i København

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,9)
Baseret på 7 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 23 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
oktober 2020
ma
ti
on
to
fr
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
Det siger andre om skolen
I dag arbejder jeg som freelance...

"Mange af mine kontakter og jobs har jeg fået gennem Skolen Art of Style and Makeup. I dag arbejder jeg som freelance makeup artist for MAC og er selvstændig som stylist og makeup artist. "

Kundecase
Min drøm gik i opfyldelse

"Uddannelsen hos Art of Style and Makeup har åbnet mange døre for mig efterfølgende og givet mig alle de værktøjer jeg har brug for til, at klare mig i branchen."

Kundecase
Det er den fedeste følelse når j...

"Jeg bliver ofte kontaktet af folk jeg tidligere har arbejdet sammen med, som gerne vil have mig ud igen. Det er den fedeste følelse når jeg ved, at jeg har gjort det godt."

Kundecase
Mens jeg gik på skolen tog jeg e...

"Senest har jeg så været ved Det Kongelig Teater i 2 år og siden 2005 har jeg lavet Af Banen med Lars Bom, Anden På Coke."

Kundecase
Det har været nogle meget spænde...

"Nu er det ikke noget problem at lave forskellige frisurer til diverse events."

Kundecase
Vi ble rikere på erfaringer og v...

"Vi ble rikere på erfaringer og var veldig fornøyd med det."

Kundecase

Du vil måske også være interesseret i: