Lise Ørting, elev på Body SDS-uddannelsen

Hvorfor valgte du Body SDS-uddannelsen? 

Jeg ledte efter noget, der gav mening for mig. Noget der kunne fylde noget mere, end mit gamle arbejde gjorde. Samtidig er det også det klassiske argument – at jeg gerne ville hjælpe andre mennesker. Jeg blev selv hjulpet af en Body SDS-terapeut i Jylland og syntes, at det var en fantastisk behandlingsform. Jeg kunne se, at her var en mulighed, noget jeg gik ind for, noget jeg kunne forstå og relatere til. Så tænkte jeg: ”Det kan jeg sikkert også finde ud af – måske kan jeg! – jeg prøver”.

Hvad lavede du før, at du begyndte på uddannelsen?

Jeg er uddannet designer. Jeg er lige stoppet og har skiftet arbejde, så nu laver jeg noget helt andet.

Hvad er det mest givende for dig ved uddannelsen? 

Uh, der er mange ting. I forhold til det fysiske bliver man så bevidst om kroppen, hvad den kan og ikke kan. Og hvilke blokeringer det psykiske kan gå ind og gøre ved det fysiske. Det er den jungle, jeg synes, er meget interessant. Fra hver gang jeg behandler en ny klient, er der noget nyt at lære, og det er meget spændende.

Hvad synes du om opbygningen og stukturen i uddannelsen? 

Jeg er superglad for indholdet og strukturen. Jeg elsker at træne, da jeg kan mærke, hvor godt det er for min egen krop og kan se virkningen på andre. Vi har også verdens bedste og mest inspirerende lærere og får også de allerbedste på 2.år. Jeg glæder mig hver gang til torsdage, hvor jeg futter fra Kolding til København og hjem igen. Jeg har været til undervisningen hver eneste gang og er tilfreds og glad – og træt.

Hvordan ville du beskrive din egen udvikling under uddannelsesforløbet? 

Dét, jeg kan mærke, er, at jeg har fået en anden ro og et andet overskud. Jeg har altid været meget rummelig, men jeg kan mærke, at jeg er blevet mere rummelig, åben og rolig.

Ville du anbefale uddannelsen til andre? Og hvorfor?

Ja, altså jeg ville anbefale den til dem, hvor jeg kunne forestille mig, at det ville være givende for dem. Til dem som i forvejen har en interesse inden for krop og sind. Det ville jeg gøre fordi, at jeg ville synes, det kunne give dem noget ekstra oveni det, som de måske i forvejen laver. Jeg ville også anbefale uddannelsen til dem, som har brug for en helt anden levevej.

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Body SDS
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.