Vis studentum.dk som: Mobile

Frisørkursus - 8 mdr (aften)

Københavns Frisørskole
8 måneder
19.500 DKK Momsfri
Deltid
Private uddannelser
København
28-01-2020

Om uddannelsen

Prøv dig selv af som frisør på aftenskole

Overvejer du om en karriere som frisør eller måske hårstylist er noget for dig? På Københavns Frisørskole får du chancen for at få indblik i alle facetter af frisørfaget på fire måneder med undervisning om aftenen tre dage om ugen. 

Det samlede frisørkursus svarer til det første af tre moduler på den samlede frisøruddannelse. På den måde kan du prøve dig selv af med kam og saks i hånden, inden du beslutter dig for, om det er en fremtid for dig. Er du efter forløbet grebet af stemningen i salonen, og er du sulten efter at lære mere, kan du fortsætte med flere moduler eller endda tage den fulde frisøruddannelse på skolen.

Tag dit frisørkursus i København på aftenskole

Vælg et frisørkursus, der giver en solid introduktion til faget

Som aftenelev på Københavns Frisørskole får du en solid introduktion til, hvad du skal kunne som frisør. Du lærer ikke blot om centrale emner som arbejdsmiljø, hygiejne og produktkendskab. I løbet af dit frisørkursus vil skolen erfarne instruktører også lærer dig alt om frisørfaget som et kreativt håndværk, hvor du arbejder med: 

  • Klippeformer, farvning, permanent og farvning af bryn samt øjenvipper
  • Hårets biologi, hårrvask, hovedbundsmassage og formtørring

Du arbejder med teknikkerne i teori og praksis, hvor du får mulighed for at udvikle din teknik i arbejdet med skolens brede udvalg af modeller. Undervejs vil du også blive introduceret til de forskellige produkter, og du vil få redskaberne til at skabe en god oplevelse for dine kunder via dit kropssprog og din kommunikation.

Kom et skridt nærmere dit frisørkursus

Vil du vide mere om dine muligheder med et frisørkursus om aftenen, står Københavns Frisørskole klar med svar på dine spørgsmål om alt fra finansiering til indhold på kurset og meget mere. Du har også mulighed for at få en rundvisning på skolen, inden du beslutter dig. Udfyld blot formularen her på siden, og få mere information.

Ansøgning og adgangskrav

Der er ingen formelle adgangskrav til et frisørkursus om aftenen på Københavns Frisørskole, og du behøver ikke have forudgående erfaring. Til gengæld skal du være motiveret og have lyst til at lære alt om, hvad det kræver at blive frisør.

Du kan tage dit frisørkursus om aftenen på tre forskellige skolesaloner i København. De er alle centralt placeret på henholdsvis Vesterbro, Frederiksberg og i Valby.

Eksamen og diplom

Du afslutter dit frisørkursus med en praktisk prøve i salonen og en teoriprøve. Du får et kursusbevis på, at du har gennemført dit frisørkursus.

Pris

Der skal betales kr. 8.500,00 ved indmeldelsen, derefter kr. 1.375,00 hver måned. Den samlede pris for den 8 måneders frisørkursus bliver kr. 19.500,00.

Der vil være mulighed for at tilbygge sit frisørkursus med yderligere måneder mod betaling.

Få information

 

Kontaktinfo

Københavns Frisørskole

Vesterbrogade 28, 1 th
1620 København V

 Vis telefonnummer
www.kbhfrisoerskole.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Frisørkursus - 8 mdr (aften)

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Frisørkursus - 8 mdr (aften) endnu. Bliv den første!