Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Udveksling og High School

Sabbatår i Vietnam

Længde
1 år
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Vietnam

Om uddannelsen

Sabbatår i Vietnam

Hvad skal jeg lave i mit sabbatår?

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet alle dine muligheder for sabbatår i udlandet via EDU.

Der findes mange forskellige ting, man kan lave i løbet af sit sabbatår. Går du med drømmen om at rejse til udlandet i dit sabbatår og studere i 3-12 måneder, så bør du tjekke EDUs muligheder for sabbatår i udlandet ud. Størstedelen af vores partneruniversiteter har studiemuligheder til dig som sabbatårsstuderende, herunder både et sprogophold, sommerkursus eller studieophold i udlandet. Læs mere om hvilke muligheder de tilbyderlængere nede i vores oversigt.

EDU er ansat af vores udenlandske partneruniversiteter, og vi tilbyder gratis vejledning til dig gennem hele ansøgningsprocessen. Så om du drømmer om en vaskeægteamerikansk oplevelse, muligheden for at surfe i Australien, stå på ski i Canada eller opleve en hel anden kultur i f.eks.Singapore, Vietnam eller Borneo, så kan EDU hjælpe dig med at få en oplevelse for livet, forbedret sprogfærdigheder og nye venner. 

Læs på RMIT University Vietnam i Ho Chi Minh City eller Hanoi

RMIT University Vietnam har afdelinger i Hanoi og Ho Chi Minh City. Universitetet blev grundlagt i 2001 og er en underafdeling af RMIT University i Melbourne, Australien. Du er dermed sikret den samme høje kvalitet i undervisningen, som hvis du læste på RMIT i Australien.

Universitetet har ca. 6000 studerende, der nyder godt af de nybyggede og velfaciliterede campusområder. RMIT University Vietnam vægter praktisk erfaring højt og har stærke forbindelser til erhvervslivet, der også indgår som en naturlig del af undervisningen.

Ho Chi Minh City er med sine 7 mio. indbyggere den største by i Vietnam og er kendt for sin fantastisk varierede madscene og for at være landets kommercielle knudepunkt. Indbyggerne i Ho Cho Minh City er for langt størstedelens vedkommende buddhister og tager imod udlændinge med et smil på læben. 

Hanoi har været Vietnams hovedstad i mere end 1000 år og anses for at være landets traditionsrige og kulturelle centrum. Byen kaldes af Lonely Planet: "the grand old dame of the Orient", og Hanoi bugner da også af historisk autenticitet. 

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt EDU for mere information. 

Pris

Kontakt EDU for pris. 

EDU Sabbatår i udlandet
Niels Juels Gade 5, 2. sal
1059 København K

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Sofie brugte sit sabbatår i udlandet på at kickstarte sin internationale karriere

"Helt tilbage fra folkeskolen havde Sofie gået med drømmen om at komme til udlandet og studere. Drømmen handlede først om ”bare” at rejse rundt, men dét ændrede sig i gymnasiet. Det gik op for Sofie, hvor stor en positiv indflydelse det har, at dygtigere sig yderligere på eget initiativ - noget både fremtidige uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere værdsætter højt. "

Julies sabbatår i Canada

"En af de ting, der tiltrak mig ved Canada og KPU, var naturen. Den har virkelig levet op til alle mine forventninger!
Derudover er det også nemt at tage på små endagsture eller weekendture forskellige steder i og omkring Vancouver, hvor naturen også er vildt flot."

Amalies autentiske college-oplevelse

"Amalie vidste at hun ville holde et sabbatår, men på grund af Covid-19 var der en masse usikkerheder. Men Amalies ønske om at opleve ”den amerikanske collegeoplevelse” blev til virkelighed, da hun gennem EDU fik mulighed for at tage afsted."

Anne fandt den perfekte kombination af faglighed og oplevelser i Santa Barbara

"Jeg havde før søgt igennem andre organisationer uden succes, og de forhalede ansøgningerne pga. COVID-situationen. Jeg valgte derfor at skifte til EDU, og allerede efter nogle uger med rigtig god hjælp og vejledning, kom jeg ind på mit drømmecollege."

Sponsoreret