Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Udveksling og High School

Sabbatår i New Zealand

EDU Sabbatår i udlandet , i New Zealand
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • New Zealand

Om uddannelsen

Sabbatår i New Zealand

Hvad skal jeg lave i mit sabbatår?

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet alle dine muligheder for sabbatår i udlandet via EDU.

Der findes mange forskellige ting, man kan lave i løbet af sit sabbatår. Går du med drømmen om at rejse til udlandet i dit sabbatårog studere i 3-12 måneder, så bør du tjekke EDUs muligheder for sabbatår i udlandet ud. Størstedelen af vores partneruniversiteter har studiemuligheder til dig som sabbatårsstuderende, herunder både et sprogophold, sommerkursus eller studieophold i udlandet. Læs mere om hvilke muligheder de tilbyderlængere nede i vores oversigt.

EDU er ansat af vores udenlandske partneruniversiteter, og vi tilbyder gratis vejledning til dig gennem hele ansøgningsprocessen. Så om du drømmer om en vaskeægte amerikansk oplevelse, muligheden for at surfe i Australien, stå på ski i Canada eller opleve en hel anden kultur i f.eks.Singapore, Vietnam eller Borneo, så kan EDU hjælpe dig med at få en oplevelse for livet, forbedret sprogfærdigheder og nye venner.

Læs påVictoria University of Wellington (VUW)

Victoria University of Wellington ligger i New Zealands hovedstad Wellington, der har 500.000 indbyggere.
Byens placering er perfekt, da afstanden til forskellige aktiviteter såsom skiløb og surfing er meget kort. Byen er det kulturelle midtpunkt på New Zealand og er kendt for sine mange festivaller - over 40 forskellige hvert år - og sine mange caféer.

Victoria University of Wellington blev grundlagt i 1897 og er et af de ældste universiteter i New Zealand. Universitetet har 22.000 studerende, hvoraf 3.000 er internationale studerende fra over 80 forskellige lande. Universitetet består af tre forskellige campusser, der ligger meget tæt på hinanden - centralt i byen Wellington på New Zealands nordø.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt EDU for mere information.

Pris

Kontakt EDU for pris. 

EDU Sabbatår i udlandet
Niels Juels Gade 5, 2. sal
1059 København K

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Amalies autentiske college-oplevelse

"Amalie vidste at hun ville holde et sabbatår, men på grund af Covid-19 var der en masse usikkerheder. Men Amalies ønske om at opleve ”den amerikanske collegeoplevelse” blev til virkelighed, da hun gennem EDU fik mulighed for at tage afsted."

Sofie brugte sit sabbatår i udlandet på at kickstarte sin internationale karriere

"Helt tilbage fra folkeskolen havde Sofie gået med drømmen om at komme til udlandet og studere. Drømmen handlede først om ”bare” at rejse rundt, men dét ændrede sig i gymnasiet. Det gik op for Sofie, hvor stor en positiv indflydelse det har, at dygtigere sig yderligere på eget initiativ - noget både fremtidige uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere værdsætter højt. "

Anne fandt den perfekte kombination af faglighed og oplevelser i Santa Barbara

"Jeg havde før søgt igennem andre organisationer uden succes, og de forhalede ansøgningerne pga. COVID-situationen. Jeg valgte derfor at skifte til EDU, og allerede efter nogle uger med rigtig god hjælp og vejledning, kom jeg ind på mit drømmecollege."

Julies sabbatår i Canada

"En af de ting, der tiltrak mig ved Canada og KPU, var naturen. Den har virkelig levet op til alle mine forventninger!
Derudover er det også nemt at tage på små endagsture eller weekendture forskellige steder i og omkring Vancouver, hvor naturen også er vildt flot."

Sponsoreret