Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Udveksling og High School

Sabbatår i Holland

Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Video

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Holland

Om uddannelsen

Sabbatår i Holland

Hvad skal jeg lave i mit sabbatår?

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet alle dine muligheder for sabbatår i udlandet via EDU.

Der findes mange forskellige ting, man kan lave i løbet af sit sabbatår. Går du med drømmen om at rejse til udlandet i dit sabbatårog studere i 3-12 måneder, så bør du tjekke EDUs muligheder for sabbatår i udlandet ud. Størstedelen af vores partneruniversiteter har studiemuligheder til dig som sabbatårsstuderende, herunder både et sprogophold, sommerkursus eller studieophold i udlandet. Læs mere om hvilke muligheder de tilbyderlængere nede i vores oversigt.

EDU er ansat af vores udenlandske partneruniversiteter, og vi tilbyder gratis vejledning til dig gennem hele ansøgningsprocessen. Så om du drømmer om en vaskeægte amerikansk oplevelse, muligheden for at surfe i Australien, stå på ski i Canada eller opleve en hel anden kultur i f.eks.Singapore, Vietnam eller Borneo, så kan EDU hjælpe dig med at få en oplevelse for livet, forbedret sprogfærdigheder og nye venner.

Læs på Vrije Universiteit (VU), Amsterdam

Er du vild med Amsterdam, så er Vrije Universiteit lige noget for dig. Universitetet ligger i det sydlige Amsterdam, og det tager ikke mere end 15 minutter på cykel eller med sporvogn at komme ind til centrum. Her kan man passende opleve alle de mange kanaler, som Amsterdam er verdenskendt for og besøge Van Gogh museet, Anne Franks museum etc.

Cirka 26.000 studerende har deres daglige gang på Vrije Universiteit, som er kendt for sin tværfaglige tilgang til undervisningen. Så det faglige udbytte er altid i højsædet.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt EDU for mere information.

Pris

Kontakt EDU for pris. 

EDU Sabbatår i udlandet
Niels Juels Gade 5, 2. sal
1059 København K

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Sofie brugte sit sabbatår i udlandet på at kickstarte sin internationale karriere

"Helt tilbage fra folkeskolen havde Sofie gået med drømmen om at komme til udlandet og studere. Drømmen handlede først om ”bare” at rejse rundt, men dét ændrede sig i gymnasiet. Det gik op for Sofie, hvor stor en positiv indflydelse det har, at dygtigere sig yderligere på eget initiativ - noget både fremtidige uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere værdsætter højt. "

Julies sabbatår i Canada

"En af de ting, der tiltrak mig ved Canada og KPU, var naturen. Den har virkelig levet op til alle mine forventninger!
Derudover er det også nemt at tage på små endagsture eller weekendture forskellige steder i og omkring Vancouver, hvor naturen også er vildt flot."

Amalies autentiske college-oplevelse

"Amalie vidste at hun ville holde et sabbatår, men på grund af Covid-19 var der en masse usikkerheder. Men Amalies ønske om at opleve ”den amerikanske collegeoplevelse” blev til virkelighed, da hun gennem EDU fik mulighed for at tage afsted."

Anne fandt den perfekte kombination af faglighed og oplevelser i Santa Barbara

"Jeg havde før søgt igennem andre organisationer uden succes, og de forhalede ansøgningerne pga. COVID-situationen. Jeg valgte derfor at skifte til EDU, og allerede efter nogle uger med rigtig god hjælp og vejledning, kom jeg ind på mit drømmecollege."

Sponsoreret