Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Udveksling og High School

Sabbatår i Canada

Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Video

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Canada

Om uddannelsen

Sabbatår i Canada

Canada er drømmedestinationen for dig, der vil opleve fantastisk natur, unikke udendørsaktiviteter og samtidig opleve uddannelse af høj kvalitet. 

Canada bliver ofte sammenlignet med USA, men er meget mere end det. Canada er et trygt og multikulturelt samfund, der er tosproget og er delt op i en fransk- og engelsksproget del. Og selvom Canada opleves gennem den venlige befolkning, er landet uden tvivl også karakteriseret ved sin storslåede natur. På et studieophold i Canada kan du padle i kano, gøre det til en vane at tage på ski og snowboard i Whistler Mountains, og prøve mad fra hele verden i Vancouver. I ferierne kan du bruge tiden på at opleve Canadas slående natur, tage på bådtur omkring det brølende Niagara Falls og stå på skøjter på den tilfrosne Rideau Canal i Ottawa. Canada er måske kun verdens næststørste land, men livskvaliteten måske den bedste. 

Universiteter i Canada, hvor EDU kan hjælpe dig til:

Kwantlen Polytechnic Universityer beliggende i udkanten af Vancouver og er EDU's billigste studiemulighed i Canada. Det er et stort universitet med fokus på praktisk læring og med super gode faciliteter til både undervisning, sport og fitness. Samtidig er der maksimalt 35 studerende på hvert hold, så der er optimale forudsætninger for masser af læring.

University of British Columbia (UBC)er et af de bedste universiteter i Canada. UBC befinder sig konstant i top 3 i Canada og er ranket blandt verdens 50 bedste universiteter. Universitetet har to campusser: Et i Vancouver og et i Okanagan. Vancouver er en af de fedeste storbyer i Canada. Her får du det urbane liv, kombineret med udsigt til sneklædte bjerge, i en af Canadas multikulturelle metropoler. 
UBC's campus Okanagan ligger derimod i den berømte Okanagan Valley, som befinder sig 400 km fra Vancouver. Der er rig mulighed for både at stå på ski i de nærliggende bjerge om vinteren og dyrke alle former for vandsport om sommeren i den nærliggende sø. Regionen er desuden Canadas varmeste med en gennemsnitstemperatur på 25 grader om sommeren, hvilket gør den ideel til vindyrkning.

University of Victoria ligger i byen Victoria, der er en by med 80.000 indbyggere. Victoria ligger på sydspidsen af Vancouver Island og er omgivet af flotte strande og kyster. Byen begyndte som en britisk koloni og er stadigvæk kendt som "mere britisk end Storbritannien", hvilket blandt andet ses ved de traditionelle britiske røde busser, som også er transportmidlet i Victoria. Victoria ligger ca. 100 kilometer eller 2 timer syd for Vancouver i Canada og tilsvarende nord Seattle i USA hvilket giver gode muligheder weekend getways til spændende storbyer.

Læs mere om studiemulighederne på Kwantlen Polytechnic University, University of Victoria ogUniversity of British Columbia.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt EDU for flere oplysninger. 

Pris

Kontakt for pris. 

EDU Sabbatår i udlandet
Niels Juels Gade 5, 2. sal
1059 København K

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Amalies autentiske college-oplevelse

"Amalie vidste at hun ville holde et sabbatår, men på grund af Covid-19 var der en masse usikkerheder. Men Amalies ønske om at opleve ”den amerikanske collegeoplevelse” blev til virkelighed, da hun gennem EDU fik mulighed for at tage afsted."

Julies sabbatår i Canada

"En af de ting, der tiltrak mig ved Canada og KPU, var naturen. Den har virkelig levet op til alle mine forventninger!
Derudover er det også nemt at tage på små endagsture eller weekendture forskellige steder i og omkring Vancouver, hvor naturen også er vildt flot."

Sofie brugte sit sabbatår i udlandet på at kickstarte sin internationale karriere

"Helt tilbage fra folkeskolen havde Sofie gået med drømmen om at komme til udlandet og studere. Drømmen handlede først om ”bare” at rejse rundt, men dét ændrede sig i gymnasiet. Det gik op for Sofie, hvor stor en positiv indflydelse det har, at dygtigere sig yderligere på eget initiativ - noget både fremtidige uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere værdsætter højt. "

Anne fandt den perfekte kombination af faglighed og oplevelser i Santa Barbara

"Jeg havde før søgt igennem andre organisationer uden succes, og de forhalede ansøgningerne pga. COVID-situationen. Jeg valgte derfor at skifte til EDU, og allerede efter nogle uger med rigtig god hjælp og vejledning, kom jeg ind på mit drømmecollege."

Sponsoreret