Udveksling og High School

Sabbatår i Singapore

Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Singapore

Om uddannelsen

Sabbatår i Singapore

Business or pleasure? Singapore er begge dele! På kun 150 år har bystaten i kraft af sin strategiske placering midt i Asien, vokset sig til et regionalt og globalt centrum for handel og turisme. Singapore er en attraktiv uddannelsesdestination og er ubestridt Asiens rigeste, mest veludviklede og moderne by. Et sandt mekka for oplevelser lige fra shopping, mad og kunst til Formel 1. Singapore ligger desuden et stenkast fra et væld af naturoplevelser i verdensklasse.

Singapore har dog også et ry for at have nogle spøjse love - eksempelvis er det forbudt at tygge tyggegummi og kramme offentligt.  Studerende i Singapore skal eksempelvis også være på campus mindst tre timer om dagen i hverdagene, også selvom de ikke nødvendigvis har undervisning.

Singapore - en af Asiens mest attraktive studiebyer

Singapore er ikke større end Bornholm, men har et indbyggertal på 4-5 millioner, hvilket giver landet den næsthøjeste befolkningstæthed i verden. Landet er multikulturelt, multireligiøst, har en meget lav kriminalitetsrate og en høj levestandard, der, sammen med gennemsnitstemperaturer, der ligger mellem 23 og 33 grader, gør den til en af de mest attraktive storbyer i Asien. Singapore er også flere gange blevet vurderet til at være en af Asiens bedste byer at studere og arbejde i. 

Et uddannelsesophold i Singapore giver den studerende mulighed for at lære i et internationalt miljø samtidig med, at de oplever Asiens rivende udvikling på helt tæt hold.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt EDU for information. 

Pris

Kontakt EDU for information. 

EDU Sabbatår i udlandet

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Anne fandt den perfekte kombination af faglighed og oplevelser i Santa Barbara

"Jeg havde før søgt igennem andre organisationer uden succes, og de forhalede ansøgningerne pga. COVID-situationen. Jeg valgte derfor at skifte til EDU, og allerede efter nogle uger med rigtig god hjælp og vejledning, kom jeg ind på mit drømmecollege."

Julies sabbatår i Canada

"En af de ting, der tiltrak mig ved Canada og KPU, var naturen. Den har virkelig levet op til alle mine forventninger!
Derudover er det også nemt at tage på små endagsture eller weekendture forskellige steder i og omkring Vancouver, hvor naturen også er vildt flot."

Sofie brugte sit sabbatår i udlandet på at kickstarte sin internationale karriere

"Helt tilbage fra folkeskolen havde Sofie gået med drømmen om at komme til udlandet og studere. Drømmen handlede først om ”bare” at rejse rundt, men dét ændrede sig i gymnasiet. Det gik op for Sofie, hvor stor en positiv indflydelse det har, at dygtigere sig yderligere på eget initiativ - noget både fremtidige uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere værdsætter højt. "

Amalies autentiske college-oplevelse

"Amalie vidste at hun ville holde et sabbatår, men på grund af Covid-19 var der en masse usikkerheder. Men Amalies ønske om at opleve ”den amerikanske collegeoplevelse” blev til virkelighed, da hun gennem EDU fik mulighed for at tage afsted."

Sponsoreret