Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Udveksling og High School

Sabbatår i England

EDU Sabbatår i udlandet , i Storbritannien
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Video

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Storbritannien

Om uddannelsen

Sabbatår i England

Vil du gerne studere i udlandet og samtidig studere tæt på Danmark, så du kan få dine venner og familie på besøg? Eller starte din internationale karriere i verdens 5. største økonomi. Så er et studieophold i England måske dig.

På et studieophold i England vil du opleve alle de kendte engelske traditioner på tæt hold. Hvad med at se nationalsporten, fodbold, på landets største arenaer, drikke en masse engelsk te, opleve den åbentsindede befolkning og mødes med dine nye internationale venner på de kendte engelske pubs?

I England vil du opleve europæisk kultur, et land med en rig historie og mange anerkendte universiteter. Og så er det ikke det værste sted, at blive bedre til engelsk.

EDU tilbyder flere studiemuligheder alt efter pris, beliggenhed og dit faglige fokus.

Studieophold i London

I London kan du studere påRegent's University London, der ligger helt centralt i byen. Undervisningen er på et højt niveau og foregår i mindre grupper, så du virkelig rykker dig fagligt. Og samtidig kan London tilbyde alt, hvad man kan ønske sig at lave i en storby.

I London kan du også studere påLondon South Bank University (LSBU), der er et af byens største og ældste universiteter. LSBU har et bredt fagudbud og en relativt lav studieafgift.

Studieophold i Sussex

Tæt ved Englands billedeskønne sydkyst og den historiske ferieby Brighton, liggerUniversity of Sussex. Her finder du Englands nok smukkeste campus, kun en times transport fra det pulserende storbyliv i London - men til langt lavere bolig- og leveomkostninger end London. University of Sussex er et højt ranket universitet med et bredt fagudbud og rigtig gode forhold for internationale studerende. 

Uddannelse i Essex

Hovedcampus forUniversity of Essexligger i Colchester, som er Englands ældste by - mere end 2000 år gammel. Der er et rigt kulturliv i form af museer, gallerier, Colchester Zoo, restauranter og shopping. Byen ligger tæt på havet ved Mersea Island, og nærtliggende smukke landsbyer. Så der er rig mulighed for at opleve Englands gamle byer og natur. Samtidig er  der kun en times kørses ind til centrum af London. Og så kan du bo billigt. University of Essex har også et campus i den moderne havneby Southend-on-Sea med masser af vandsportsaktiviteter og en lang havnepromenade, hvor du f.eks. kan nyde en omgang fish 'n' chips skyllet ned med en pint.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt EDU for mere information.

Pris

Kontakt EDU for mere information.

EDU Sabbatår i udlandet
Niels Juels Gade 5, 2. sal
1059 København K

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Amalies autentiske college-oplevelse

"Amalie vidste at hun ville holde et sabbatår, men på grund af Covid-19 var der en masse usikkerheder. Men Amalies ønske om at opleve ”den amerikanske collegeoplevelse” blev til virkelighed, da hun gennem EDU fik mulighed for at tage afsted."

Anne fandt den perfekte kombination af faglighed og oplevelser i Santa Barbara

"Jeg havde før søgt igennem andre organisationer uden succes, og de forhalede ansøgningerne pga. COVID-situationen. Jeg valgte derfor at skifte til EDU, og allerede efter nogle uger med rigtig god hjælp og vejledning, kom jeg ind på mit drømmecollege."

Julies sabbatår i Canada

"En af de ting, der tiltrak mig ved Canada og KPU, var naturen. Den har virkelig levet op til alle mine forventninger!
Derudover er det også nemt at tage på små endagsture eller weekendture forskellige steder i og omkring Vancouver, hvor naturen også er vildt flot."

Sofie brugte sit sabbatår i udlandet på at kickstarte sin internationale karriere

"Helt tilbage fra folkeskolen havde Sofie gået med drømmen om at komme til udlandet og studere. Drømmen handlede først om ”bare” at rejse rundt, men dét ændrede sig i gymnasiet. Det gik op for Sofie, hvor stor en positiv indflydelse det har, at dygtigere sig yderligere på eget initiativ - noget både fremtidige uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere værdsætter højt. "

Sponsoreret