Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Erhvervsuddannelse

DigiTech

Social- og Sundhedsskolen Fyn, i Odense (+2 lokationer)
Længde
3 år og 10 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
januar 2025 (+3 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 år og 10 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
januar 2025 (+3 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

januar 2025

  • Holdundervisning
  • Middelfart

januar 2025

  • Holdundervisning
  • Odense

januar 2025

  • Holdundervisning
  • Svendborg

Hvorfor vælge Social- og Sundhedsskolen Fyn?

Høj faglighed og nytænkende måder at lære på

Løn under uddannelse

De nyeste teknologier anvendt i praksisnær undervisning

Om uddannelsen

Digitech

Digitech - Fremtidens Digitale Social- og Sundhedsassistent

DigiTech er en ny mulighed for dig, der drømmer om at dreje din social—og sundhedsassistentuddannelse i en digital og velfærdsteknologisk retning.

Som DigiTech-elev får du den samme uddannelse som en almindelig social- og sundhedsassistent indenfor sygepleje, omsorg og kommunikation. Men oveni det uddanner du dig også med et særligt fokus på digitalisering og velfærdsteknologier i sundhedsvæsenet.

Du kan se frem til nytænkende måder at lære på og stor frihed til at gå eksperimenterende til værks i løbet af uddannelsen. Både på skole og i oplæring. Du kan også se frem til elevløn fremfor SU, da du bliver ansat direkte fra dit grundforløb.

Bliv Digital First Mover

I løbet af dine skoleforløb tager undervisningen udgangspunkt i de mange digitale og velfærdsteknologiske løsninger, som bruges i sundhedsvæsenet i dag – eller som får stor betydning for sygepleje, omsorg og kommunikationen med borgerne i fremtiden.

Telemedicin, kunstig intelligens og virtual reality er blot nogle af de områder, du kan glæde dig til at blive uddannet i.

Når du skal ud i oplæring, bliver du sidenhen en rollemodel, som i tæt samarbejde med din vejleder, kan vise nye veje i forhold til at anvende digitale løsninger og innovativ teknologi i borgernes hverdag.

Du spiller med andre ord en vigtig rolle i arbejdet med at udbrede velfærdsteknologier undervejs og efter endt uddannelse. Uanset om du vælger en karriere i ældreplejen, psykiatrien eller i hospitalsvæsenet.

I hele sundhedsvæsenet er der netop brug for en ny tilgang og forståelse for, hvordan vi bruger teknologi og digitale værktøjer i arbejdet med den professionelle omsorg.

Ansøgning og adgangskrav

For at komme i betragtning til stillingen som DigiTech-elev, skal du vedhæfte et optagelsesbrev og en uddannelsesplan fra Social- og Sundhedsskolen Fyn til din ansøgning.

Pris

Du bliver ansat direkte fra grundforløbet og får derfor elevløn fremfor SU under hele uddannelsen. Det præcise beløb afhænger af, hvilken kommune du bliver ansat i.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om DigiTech
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Social- og Sundhedsskolen Fyn
Blangstedgårdsvej 4
5220

På Social-og Sundhedsskolen Fyn kan du vælge mellem en række uddannelser, der alle har med sociale og sundhedsmæssige områder at gøre. Du kan komme frisk fra 9. klasse, eller med en hel karriere i rygsækken og ønsket om at sadle...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret