Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Professionsbachelor

Filmproduktionsledelse

Længde
3,5 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
september 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3,5 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
september 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Video

Startdato

1 tilgængelig startdato

september 2024

  • Holdundervisning
  • Svendborg

Om uddannelsen

Filmproduktionsledelse

Med en uddannelse i filmproduktionsledelse får du en afgørende rolle, når udfordringer skal løses og enderne mødes i det travle filmproduktionsmiljø.

Uddannelsesforløb og praktik

Uddannelsen er bygget op af 7 semestre hvoraf knap et år vil foregå i praktik i branchen.

I løbet af uddannelsen vil der også være branchebesøg hos en bred vifte af producenter i aktiv filmproduktion, samt relevante leverandører og institutioner i filmbranchen. 

Kort om uddannelsen

På uddannelsen vil du lære at arbejde med planlægning, koordinering og ledelse af større eller mindre filmproduktioner,herunder spillefilm, tv-serier, reklamermfl.

Du vil få kompetencerne til at arbejde på tværs af filmproduktionens forskellige afdelinger – og du er den, der tager hånd om udfordringer og finder løsninger på stort set alt, da du får specialiseret viden inden for planlægning og budgetteringog organiseringaf filmproduktion.

Du vil gennem uddannelsen opbygge en detaljeret forståelse for, hvordan film bliver lavet, fra A til Z.

Derudover får du redskaber til at bevare overblik samt at gennemskue og håndtere komplekse problemstillinger i et produktionsmiljø, hvor tingene går stærkt.  

Undervisningen

Sådan arbejder vi på uddannelsen

Du præsenteres for masser af teori og metode i løbet af uddannelsen.

Oplæg om teori og metode vil ske i en vekslen mellem praksisbaserede øvelser og ‘learning bydoing’.Du vil bl.a. blive introduceret for og undervist i brancherelevant software, som kræves for at fungere professionelt inden for filmproduktionsledelse i såvel Danmark som udlandet.

Gruppearbejde er et gennemgående element i uddannelsen, hvor du dels træner ansvarlighed, dels selvstændighed - begge dele afspejler virkelighedens verden.  

Fælles praktiske, metodiske og teoretiske drøftelser samt faglig vejledning og coaching er integreret i store dele af uddannelsen. Dette understøtter din bevidsthed, om de valg du træffer i praksis samt din evne til at reflektere over dine valg. 

Uddannelsen vil være delvist fleksibelt tilrettelagt. Det vil sige, at der kan være undervisning tilrettelagt som aften- og weekendseminar. Der vil også være indlagt brancherelaterede studiebesøg i hele landet.  

Ansøgning og adgangskrav

Vi optager 100 % i kvote 2.

Alle skal søge i kvote 2 med ansøgningsfrist 15. marts kl. 12.00.

Vær opmærksom på at du både skal have en adgangsgivende eksamen og bestå en adgangsprøve for at kunne komme i betragtning til uddannelsen.

Vi tager forbehold for oprettelse af uddannelsen ved for få ansøgere.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Niels Bohrs Allé 1,
5230 Odense M

Sammen gør vi studerende, erhvervsliv og samarbejdspartnere parat til udvikling af fremtidens arbejdsmarked. Du kan vælge mellem tre typer af videregående uddannelser. Erhvervsakademiuddannelser 2-2½ år. Professionsbacheloruddannelser 3½-4 år. Professionsbacheloroverbygning til erhvervsakademiuddannelser 1½ år. Vi udbyder flere af vores uddannelser i...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret