Højskoleophold

Højskole med sundhed, mad og livsstil

Højskolerne, Landsdækkende
Pris
1.937,50 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Ja
Pris
1.937,50 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Ja

Om uddannelsen

topbanner mad og livsstil

Tag på højskole og sæt sundhed, mad og dit mentale velvære på skemaet.

På højskole kan du kickstarte et vægttab, gøre op med usunde vaner eller lære en masse om gastronomi og sund madlavning. Du udvikler dig personligt og bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor der er plads til alle.

Vil du gerne omlægge din livsstil? Blive klogere på dig selv og dit sind? Eller måske blive bedre til at lave mad? På højskole kan du skabe dit eget skema og vælge linjer og fag, der fokuserer på forskellige aspekter af sundhed.

Du kan dyrke sport, motion og idræt og komme i bedre form. Du kan tage et madlavningsfag, hvor du lærer at lave sund mad og udvikler dine evner i et køkken. Eller du kan styrke dit sind med yoga, mindfulness og meditation.

Få nye perspektiver på sundhed

Højskole er en fantastisk ramme til at blive klogere på sundhed og livsstil. Ud over at lære en masse om kost, ernæring og motion, så giver skolens fællesskab dig et kæmpe energi-boost. Du får en dybere forståelse for, hvordan du kan tage vare på krop og sind, og du møder ligesindede mennesker og udvikler nye venskaber.

Mange almene højskoler tilbyder livsstils- og sundhedsfag, men du kan også tage på en decideret livsstilhøjskole, hvor der er ekstra fokus på sundhed, motion og personlig udvikling.

På livstilshøjskoler bliver du også tilbudt individuel coaching og vejledning, og du får hjælp til at sætte realistiske og afbalancerede mål, som passer til din hverdag og livssituation.

Lær at skabe magi i et køkken

Højskolen er det perfekt sted at starte, hvis du vil blive bedre til at lave mad eller forfine og udforske din passion for madlavning.

tallerken med sund mad

Du bliver introduceret til en verden af gastronomi og får mulighed for at udforske både traditionelle og moderne retter fra forskellige kulturer og køkkener. Du lærer om råvarer og ingredienser, og hvordan man bruger dem bedst muligt til at skabe fantastiske smagsoplevelser.

Du kan vælge en højskole med et gastronomifag, hvor du drager på en opdagelsesrejse ind i madens verden. Men du kan også finde et ophold, hvor der er fokus på sund madlavning, og hvordan madlavning kan bidrage til et varigt vægttab.

Uanset hvad du vælger, bliver du en del af et stærkt fællesskab, og du udvikler dig både personligt og kulinarisk.

Hvorfor vælge Højskolerne?

Styrket netværk og venner for livet

Bliv mere klar til dit drømmestudie

Interessefag for enhver smag

Pris

Hvor meget koster det at tage på højskole?

Det koster ca. 1.450 kr. om ugen at gå på højskole (dobbeltværelse). Prisen varierer fra skole til skole - fra ca. 1.000 kr. til 2.500 kr. om ugen - og kan være afhængig af fx fagudbud, materialer, studierejse m.m.

Målgruppe

Alle kan tage på højskole. De fleste elever på almene højskoler er typisk unge imellem 18 og 26 år, men du kan sagtens være ældre. På livsstilhøjskolerne kommer der elever og kursister i alle aldersgrupper.

Der findes omkring 75 højskoler, og flere af dem har sundhed, livsstil, motion og madlavning på skemaet. På højskole vælger du selv dine fag, så du får mulighed for at fordybe dig i fag og emner, som du brænder for.

Højskolerne
Højskolernes Hus
Nytorv 7
1450 København K

Tag på højskole og få en oplevelse for livet

Et højskoleophold er en intens oplevelse, der bringer dig tættere på dig selv og din fremtid. Du kommer til at suge viden til dig som aldrig før, mens du knytter nye venskaber og bliver en del af et stærkt fællesskab....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Sponsoretet