Vis studentum.dk som: Mobile

Social- og Sundhedsskolen Fyn

Vælg en uddannelse i livskvalitet med SOSU Fyn

Hos Social- og Sundhedsskolen Fyn vil vi dem, der vil andre det godt. For når du tager en uddannelse hos os, åbner du døren for en fremtid, hvor du tager dig af andre mennesker og giver dem livskvalitet.

Her kan du nemlig uddanne dig som pædagogisk assistent, social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Ligegyldigt hvilken uddannelse du vælger, kan du glæde dig til nogle spændende år med gode praktikmuligheder, løn på hovedforløbene og et arbejde, hvor du gør en forskel. Hver dag.

Som pædagogisk assistent kan du eksempelvis komme ud og arbejde med børn i alle aldre inden for det almene-, special- og handicapområdet. Som social- og sundhedsuddannet åbner du op for jobmuligheder i ældreplejen, på sygehuset eller i psykiatrien. Fælles er, at du arbejder med mennesker, som har brug for din omsorg og din faglighed. 

En uddannelse der ruster dig til fremtiden

På Social- og Sundhedsskolen Fyn uddanner vi kompetente medarbejdere inden for sundhed, omsorg og pædagogik, der er klædt på til fremtidens udfordringer. Vi bruger den nyeste teknologi i undervisningen, og du får mulighed for at træne sygepleje på vores højteknologiske simulationsdukker, øve genoptræning i Virtual Reality og arbejde med digital leg og læring. Mange uddannelsessteder leder kun efter dem med de bedste karakterer. Vi stiler højere, og leder også efter dem med de bedste karaktertræk. Dem der vil andre det godt.

Social og Sundhedsskolen har et stærkt samarbejde med skoler i Europa. På uddannelserne til social- og sundhedsassistent eller pædagogisk assistent har du mulighed for at tage et praktikophold i udlandet.

En uddannelse fra Social- og Sundhedsskolen Fyn åbner døre - både for dig, der vil ud og arbejde, og for dig, der vil videreuddanne dig.

Med vores store udbud af efter- og videreuddannelser kan du bygge videre på din uddannelse og tilegne dig nye og spændende kompetencer. Du har også mulighed for at læse videre til bl.a. sygeplejerske, socialrådgiver eller pædagog.

Få mere information

Vil du vide mere om dine uddannelsesmuligheder hos Social- og Sundhedsskolen Fyn, eller har du spørgsmål til indhold, adgangskrav eller skolestart? Udfyld informationsformularen og få svar på dine spørgsmål.


Vis alle uddannelser fra Social- og Sundhedsskolen Fyn

Video

       

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Social- og Sundhedsskolen Fyn og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Social- og Sundhedsskolen Fyn

Athenevænget 4
5250 Odense SV

 Vis telefonnummer
sosufyn.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Social- og Sundhedsskolen Fyn

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
Sabrina Tornby, SOSU-assistentelev

"Jeg er #stoltsosu, fordi jeg synes, det er vildt bekræftende at gøre en forskel for de ældre og hjælpe dem med at bevare en god livskvalitet."

Læs mere
Julie Hochreuter, SOSU-assistent...

"Jeg er #stoltsosu, fordi det er en uddannelse, der giver mig mange faglige kompetencer og spændende muligheder!"

Læs mere
Rayan Bayoumi, SOSU-assistentelev

"Jeg er #stoltsosu, fordi jeg synes, det er dejligt at gøre en forskel for andre mennesker."

Læs mere
Kaihan Alemi, SOSU-assistentelev

"Jeg er #stoltsosu, fordi jeg elsker at bruge mine evner til at give omsorg, pleje og nærvær."

Læs mere
Stephanie Petersen, SOSU-assiste...

"Jeg er #stoltsosu, fordi jeg har bevist, at man kan tage et stort ansvar i en ung alder."

Læs mere
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Social- og Sundhedsskolen Fyn endnu. Bliv den første!