Vis studentum.dk som: Mobile


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Om os

Social- og Sundhedsskolen Fyn

Vælg en uddannelse i livskvalitet med SOSU Fyn

Hos Social- og Sundhedsskolen Fyn vil vi dem, der vil andre det godt. For når du tager en uddannelse hos os, åbner du døren for en fremtid, hvor du tager dig af andre mennesker og giver dem livskvalitet.

Her kan du nemlig uddanne dig som pædagogisk assistent, social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Ligegyldigt hvilken uddannelse du vælger, kan du glæde dig til nogle spændende år med gode praktikmuligheder, løn på hovedforløbene og et arbejde, hvor du gør en forskel. Hver dag.

Som pædagogisk assistent kan du eksempelvis komme ud og arbejde med børn i alle aldre inden for det almene-, special- og handicapområdet. Som social- og sundhedsuddannet åbner du op for jobmuligheder i ældreplejen, på sygehuset eller i psykiatrien. Fælles er, at du arbejder med mennesker, som har brug for din omsorg og din faglighed. 

En uddannelse der ruster dig til fremtiden

På Social- og Sundhedsskolen Fyn uddanner vi kompetente medarbejdere inden for sundhed, omsorg og pædagogik, der er klædt på til fremtidens udfordringer. Vi bruger den nyeste teknologi i undervisningen, og du får mulighed for at træne sygepleje på vores højteknologiske simulationsdukker, øve genoptræning i Virtual Reality og arbejde med digital leg og læring. Mange uddannelsessteder leder kun efter dem med de bedste karakterer. Vi stiler højere, og leder også efter dem med de bedste karaktertræk. Dem der vil andre det godt.

Social og Sundhedsskolen har et stærkt samarbejde med skoler i Europa. På uddannelserne til social- og sundhedsassistent eller pædagogisk assistent har du mulighed for at tage et praktikophold i udlandet.

En uddannelse fra Social- og Sundhedsskolen Fyn åbner døre - både for dig, der vil ud og arbejde, og for dig, der vil videreuddanne dig.

Med vores store udbud af efter- og videreuddannelser kan du bygge videre på din uddannelse og tilegne dig nye og spændende kompetencer. Du har også mulighed for at læse videre til bl.a. sygeplejerske, socialrådgiver eller pædagog.

Få mere information

Vil du vide mere om dine uddannelsesmuligheder hos Social- og Sundhedsskolen Fyn, eller har du spørgsmål til indhold, adgangskrav eller skolestart? Udfyld informationsformularen og få svar på dine spørgsmål.


Vis alle uddannelser fra Social- og Sundhedsskolen Fyn

Hvorfor vælge Social- og Sundhedsskolen Fyn?

Høj faglighed og nytænkende måder at lære på

Løn under uddannelse

De nyeste teknologier anvendt i praksisnær undervisning

Video

             

Uddannelser

Erhvervsuddannelse
Medicin, pleje og behandling
SOSU uddannelser Sted Gennemsnit
EUX Velfærd Odense
Social- og sundhedsassistent Flere byer (3)
Social- og sundhedshjælper Flere byer (2)
Pædagogik og undervisning
Pædagogisk assistent
Pædagogisk assistent Odense

Vis alle

Kontakt mig

Kom I kontakt med Social- og Sundhedsskolen Fyn
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Medicin, pleje og behandling

   SOSU uddannelser

Pædagogik og undervisning

   Pædagogisk assistent

Kontakt

Social- og Sundhedsskolen Fyn

Teglgårdsparken 104
5500 Middelfart

 Vis telefonnummer
sosufyn.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Social- og Sundhedsskolen Fyn

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Social- og Sundhedsskolen Fyn endnu. Bliv den første!

Åbent hus
november 2021
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Det siger andre om skolen
Chantal, SOSU-assistent

I fremtiden drømmer jeg om at videreuddanne mig til sygeplejerske. Men først efter et par år hvor jeg har  været ude at arbejde som uddannet social- og sundhedsassistent, så jeg kan nå at suge en masse erhvervserfaring til mig.

Læs mere
Sabrina, SOSU-hjælper

På grundforløbet arbejdede  vi meget med den personlige udvikling. Fordi jeg har lært mig selv og mine egne grænser at  kende, er det også blevet nemmere at lære andre og deres grænser at kende. Det kan jeg helt sikkert tage med mig ud i praktikken. 

Læs mere
Martine, EUX-Student 2021

I starten var jeg bekymret for, hvad mine venner ville sige, fordi jeg ikke tog en STX. Men nu er der flere, der er lidt jaloux, fordi jeg kan komme direkte ud på arbejdsmarkedet og  tjene penge.  

Læs mere
Frederik, EUX Pædagogisk Assistent

Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mennesker. I 10. klasse var jeg i praktik i en børnehave, hvor jeg blev bekræftet i, at jeg skulle arbejde med børn og unge og gøre en forskel i deres hverdag. Med EUX holder jeg mine muligheder åbne på lige fod med en  STX-student. 

Læs mere