"Jeg vidste ikke, om jeg skulle satse på BMX"

Mød BMX OL-deltageren Niklas Laustsen

Niklas Laustsen - BMX OL-deltager

Hvad drømte du om at blive, inden du tog på højskole?

Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg ville med mit liv. Højskoleopholdet fik mig til at indse, hvad mine planer skulle være, fordi jeg fik lov at prøve mig selv af på nye måder. Jeg blev sikker på, at jeg skulle satse på BMX, og jeg skulle gå efter at komme med til OL i 2016. Samtidig fik jeg en ny interesse for almen idræt og fandt ud af, at jeg ville læse idræt ved siden af min BMX-karriere.

Hvad var det bedste ved højskoleopholdet for dig?

Det allerbedste var det sociale. Man bor sammen, og det er så intensivt, så man bliver hurtigt rigtig gode venner. Alle har op- og nedture i løbet af et højskoleophold, så man lærer hinanden at kende på en helt anden måde. Jeg ser stadig mine venner fra højskolen i dag, selvom det er fire-fem år siden, jeg gik på højskole.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole?

Jeg vil anbefale andre at tage på højskole, fordi det er en unik mulighed for at møde nogle fantastiske mennesker. Samtidig får man mulighed for at prøve nogle faglige ting af, som måske ikke er mulige i det almindelige skolesystem. På højskolen kan man finde sig selv og finde ud af, hvad man vil. Jeg tror, alle kommer ud på den anden side af et højskoleophold og tænker, at det var det fedeste i verden. 
Læs mere om Idræt, sport og gymnastik på højskole

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Højskolerne
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide