High School i Europa

STS Education Group
5 - 10 måneder alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid
Udveksling og High School
Europe
Kontakt udbyder for information omkring opstart

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

High School i Europa

High School i Europa

Hvad foretrækker du? Sol, strand og fodbold i Spanien eller Italien? Tæt på en mulig skitur i Østrig eller Schweiz? At øve engelsk og opleve livet i Irland eller Storbritannien? Den nyeste mode i Frankrig eller Skandinavien? Spise "Wurst" i Tyskland eller Gouda ost i Holland? Hos STS Sprogrejser har du hele 9 forskellige lande at vælge imellem!

Et kontinent – 9 forskellige måder at leve og lære på. STS High School programmet i Europa er spredt godt ud geografisk, og henvender sig til alle slags interesser og præferencer. Fællesnævneren for alle programlandene er, at opleve en ny kultur og lære en ny familie og skole at kende. 

High School i Europa

Sprogrejser og High School – lær sprog, og udvikl dig sammen med os

At rejse til udlandet som ung er et betagende eventyr, der udvikler dig på mange måder. Vælg et kortere kursus om sommeren for at fokusere på det, der ligger dig nærmest om hjertet, eller tag springet og tag af sted et helt akademisk år som high school student. Uanset hvad din drøm er, er vi med dig for at sikre, at du har de bedste forudsætninger for at udvikles som person. Kort sagt – Discover You!

High School i Europa

Vores programmer giver dig en unik mulighed for at møde folk på din alder fra hele verden, da alle vores sprogrejser er internationalt blandede. Du vil ikke kun lære et nyt sprog, du vil også skabe varige minder og skabe nye venskaber, der går på tværs af grænserne.

Som udveklingsstuderende opbygger du et internationalt netværk samtidig med at du selv skaber et tilknytningsforhold til det land du ender i. Dermed opnår du en større og bedre forståelse for nye kulturer og livstilgange. Du foretager derfor en ligeså stor personlig som faglig udvekling når du er afsted!

Pris

Kontakt udbyder for information omkring pris. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om High School i Europa
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

STS Education Group

Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om High School i Europa

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af High School i Europa endnu. Bliv den første!
Åbent hus
februar 2023
ma
ti
on
to
fr
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12