Vis studentum.dk som: Mobile

University of Tasmania - Studér på en af ​​verdens mest ekstraordinære lokationer

Vores ø er dit klasseværelse

Bliv studerende på University of Tasmania, og drag fordel af Tasmanias unikke og fantastiske miljø. Med 45% af vores østat som Nationalpark, er det ikke underligt, at nogle af Tasmanias mest betagende destinationer, inklusiv Cradle Mountain og Tasman National Park, er fremtrædende i Lonely Planet's 1000 Ultimate Adventures Guide.

Med fantastiske strande hvor du kan surfe, bjerge hvor du kan klatre og floder hvor du kan sejle, vil Tasmanien blive din levende legeplads. Skolen har et enestående undervisningspersonale, der udmærker sig i områder som bl.a. zoologi, geografi og miljøundersøgelser, marin og antarktisk videnskab, jura, aboriginale studier, journalistik og medier, kombineret med sommerrock-koncerter, vinterfestivaler og en kunst- og caféscene. University of Tasmania kan tilbyde dig en inspirerende og mangfoldig studieoplevelse, både fagligt, socialt, kulturelt og miljømæssigt.

Uddannelse i udlandet

University of Tasmania (UTAS) har i Danmark ansat EDU til at hjælpe studerende gennem hele ansøgningsprocessen, så det bliver så let som muligt for dig at komme til udlandet. EDU har repræsenteret UTAS i mange år, og hjælpen er gratis. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en erfaren vejleder fra EDU.


Vis alle uddannelser fra University of Tasmania

Video

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med University of Tasmania og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

University of Tasmania

Sandy Bay
TAS 7001

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om University of Tasmania

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
Heidi – studerende ved Universit...

"Ønsket om at komme til et land med så smuk natur, en masse aktiviteter, og hvor jeg ikke kendte noget til stedet i forvejen, var det der satte to streger under UTAS"

Læs mere
Anna-Sofie - studerende ved Univ...

”Jeg tænkte bare, SÅ er det nu jeg gør det, imens jeg stadigvæk er ung og ikke er bundet af noget derhjemme. Så det var egentlig derfor, jeg valgte at tage en hel uddannelse i udlandet"

Læs mere
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af University of Tasmania endnu. Bliv den første!