Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Varierende længde
Heltid/deltid
Bacheloruddannelse
Tasmania (state)
Kontakt for information

Om uddannelsen

gender studies

Kønsstudier - Vær med til at ændre forståelsen af menneskekroppen og menneskets seksualitet

Kønstudier betyder noget, fordi hvert enkelt menneske altid fortolkes af andre på en kønnet måde. Er du maskulin nok? Er du feminin nok? Er du lige nok eller homoseksuel nok? Vi lever alle inden for en kønsorden, hvor vi konstant bombarderes med beskeder, der fortæller os, hvordan vi skal 'gøre' vores køn og vores seksualitet.

Udforsk de historiske og moderne repræsentationer af køn og seksualitet og de sammenfiltrede forhold mellem køn, race, klasse, seksualitet, etnicitet og religion.

Dit udbytte af kurset i kønsstudier

Arbejdsgivere værdsætter indsigten i kønsbestemte antagelser, der er så gennemgribende at de er næsten usynlige for dem, der ikke er blevet trænet til at se dem. Du vil have kompetencer til at lede virksomheden i spørgsmålet om køn og seksualitet. 

Arbejdsgivere er afhængige af mennesker, der er effektive kommunikatorer og beslutningstagere, med påviselige evner til kritisk tænkning, problemløsning, forskning og efterforskning. Disse evner er grundlæggende for kandidater i kunst, humaniora og samfundsvidenskab, der inkluderer kønstudier.

Du udvikler en kritisk tænkning, kommunikations- og skrivefærdigheder og ekspertise om køn, der er relevant for karrierer inden for erhverv, sundhed, socialt arbejde, uddannelse, medier og beslutningstagning.

Indhold på kurset

Kønstudier arbejder med spørgsmål om køn og magt samt ændrer forståelsen af ​​menneskelige kroppe og menneskelig seksualitet. Det er en undersøgelse af betydningen og virkningen af ​​køn og seksuel forskel på alle aspekter af vores liv.

På kurset analyserer vi måderne, hvor maskulinitet og femininitet er iværksat i verden, og udvikler en kritisk bevidsthed om de kønsordener, inden for hvilke disse identiteter cirkulerer.

Som et af University of Tasmanias længste løbende tværfaglige kurser, vil du udforske køn og seksualitet fra en række meningsfulde perspektiver.

Uddannelse i udlandet

University of Tasmania (UTAS) har i Danmark ansat EDU til at hjælpe studerende gennem hele ansøgningsprocessen, så det bliver så let som muligt for dig at komme til udlandet. EDU har repræsenteret UTAS i mange år, og hjælpen er gratis. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en erfaren vejleder fra EDU.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt os for at høre hvilke krav der er til internationale ansøgere.

Få information

 

Kontaktinfo

University of Tasmania

Sandy Bay
TAS 7001

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Gender Studies

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Gender Studies endnu. Bliv den første!
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

Du vil måske også være interesseret i: