Vis studentum.dk som: Mobile

Master of Applied Science - Environmental Management and Spatial Sciences

University of Tasmania
Længde Minimum 2 år, op til 5 år
Heltid/deltid
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Tasmania (state)
Kontakt for information

Om uddannelsen

Master of Applied Science (Environmental Management and Spatial Sciences)

Den igangværende bæredygtige udvikling af vores samfund kræver dygtige mennesker med viden og kapacitet til at levere innovative, dataledede løsninger på komplekse miljøledelsesudfordringer. Skal det være dig? Tag en master i Applied Science. Dit udbytte af Master of Applied Science

Du vil udvikle en anvendt forståelse af landskabsdiversitet og tilhørende miljøprocesser. Dette vil gøre dig kvalificeret til at oversætte viden og færdigheder fra dette kursus på forskellige steder, hvor du kan anvende det du har lært ved University of Tasmania, til dit hjemsted eller andre steder i verden.

Med en Master of Applied Science bliver du i høj grad eftertragtet af alle områder i miljøledelsessektoren. Du vil opnå kompetencer til at kunne levere analyser og datavisualisering af miljøprocesser for at understøtte beslutningstagningen om at bevare og styre naturlige, landlige- og bymiljøer. 

Du kan gøre karriere inden for det offentlige på alle niveauer eller privat rådgivning og samfundsorganiatoner, både nationalt og internationalt. Indhold på uddannelsen

Denne uddannelse kan afsluttes i 4 eller 3 semestre afhængigt af kvalifikationsniveauet ved indrejse og dit disciplinberedskab.

  • Hvis man tager uddannelsen på 4 semestre udgøres det af 200 kreditpoint bestående af følgende:
  • Første semester - 50 kreditpoint
  • Andet og tredje semester - 100 kreditpoint bestående af enheder.
  • Afsluttende semester - 50 kreditpoint.

3 Semesterstruktur I alt 150 kreditpoint bestående af følgende:

  • Første to semestre - 100 kreditpoint
  • Afsluttende semester - 50 kreditpoint

Denne specialgrad kombinerer University of Tasmanias vigtigste styrker inden for både miljøledelse og geografisk videnskab. Brug af geografiske data, viden og information er centrale for at imødekomme miljøforvaltningsudfordringer i skala i de kommende årtier.

Vores tilgang til at opbygge rumligt aktiverede og dygtige kandidater involverer en unik kombination af færdigheder, viden og erfaring til at forstå miljøprocesser på tværs af rum og tid, også kaldet rumlige videnskaber. Vi udvikler din videnbase ud fra miljøvidenskab, politik, samfundsvidenskab og andre relevante discipliner.

Uddannelse i udlandet

University of Tasmania (UTAS) har i Danmark ansat EDU til at hjælpe studerende gennem hele ansøgningsprocessen, så det bliver så let som muligt for dig at komme til udlandet. EDU har repræsenteret UTAS i mange år, og hjælpen er gratis. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en erfaren vejleder fra EDU.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt os for at høre hvilke krav der er til internationale ansøgere. 

Få information

 

Kontaktinfo

University of Tasmania

Sandy Bay
TAS 7001

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Master of Applied Science - Environmental Management and Spatial Sciences

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Master of Applied Science - Environmental Management and Spatial Sciences endnu. Bliv den første!

Du vil måske også være interesseret i: