Vis studentum.dk som: Mobile
Varierende længde
Heltid/deltid
Bacheloruddannelse
Tasmania (state)
Kontakt for information

Om uddannelsen

Social Work - Tag din uddannelse ved University of Tasmania

Socialarbejdere sigter mod at styrke individets og samfundets trivsel ved at tackle strukturelle udfordringer, der er skadelige for mennesker, såsom diskrimination, ulighed, vold og andre former for undertrykkelse - med fokus på social retfærdighed og menneskerettigheder.

Socialt arbejde kan hjælpe med at skabe bæredygtig forandring ved at deltage i interpersonel praksis, gruppearbejde, fortalervirksomhed, samfundsarbejde og social handling til at tackle både personlige vanskeligheder og offentlige problemer.

Gennem deres fortalervirksomhed bruger socialarbejdere færdigheder inden for forskning, socialpolitisk udvikling, administration, ledelse, konsulentbistand, uddannelse, træning, tilsyn og evaluering for at påvirke positive sociale ændringer.

Dit udbytte af kurset Social Work

Du får indsigt i et fundament af sociale arbejdsprincipper, forskning og teori.

Efter endt studie kan du få arbejde i roller, der kræver en dyb forståelse af forholdet mellem mennesker og deres fysiske, kulturelle, sociale, økonomiske og politiske miljøer.

Indhold på uddannelsen

University of Tasmania tilbyder to faglige kvalifikationskurser i socialt arbejde, der åbner døren for studerende til at arbejde i Australien og i udlandet inden for et dynamisk og progressivt erhverv.

Du vil blive undervist af eksperter og få perspektiv fra gæsteforelæsere og fora. Med dette studie vil du opnå en konkurrencefordel med den virkelige verden. Forud for eksamen har du muligheder for at afslutte dine studier ud fra egne præmisser, hvad enten det er på campus, online, deltid eller fuld tid. Du kan forfølge din lidenskab eller specialisering med en række stipendier, stipendier og økonomisk bistandsprogrammer.

Uddannelse i udlandet

University of Tasmania (UTAS) har i Danmark ansat EDU til at hjælpe studerende gennem hele ansøgningsprocessen, så det bliver så let som muligt for dig at komme til udlandet. EDU har repræsenteret UTAS i mange år, og hjælpen er gratis. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en erfaren vejleder fra EDU.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt os for at høre hvilke krav der er til internationale ansøgere. 

Få information

 

Kontaktinfo

University of Tasmania

Sandy Bay
TAS 7001

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Social Work

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Social Work endnu. Bliv den første!