Vis studentum.dk som: Mobile

Bachelor of Engineering (Specialisation) with Honours

University of Tasmania
Længde Minimum 4 år, op til 9 år
Heltid/deltid
Bacheloruddannelse
Tasmania (state)
Kontakt for information

Video

Om uddannelsen

Bachelor of Engineering - Første skridt mod din karriere som ingeniør

Ingeniører er samarbejdspartnere, der balancerer kreativt design, analyse og anvendt videnskab til design, bygning og styring af strukturer, maskiner, produktionsprocesser og infrastruktur. De krydser discipliner og grænser og omfavner udfordringen med at skabe morgendagens verden. 

Når du studerer til ingeniør, er du på vej til en karriere med potentiale til at påvirke verden positivt. Hver spændende, fremtidsorienteret udvikling i samfundet har ingeniører som fundament - fra decentral energiproduktion til næste generations biomedicinske implantater. Uanset hvor hurtigt teknologien skrider frem, eller hvilke behov samfundet skaber, er ingeniører altid til stede, skubber grænserne og skaber løsninger. Lyder et arbejde som ingeniør lige som noget for dig? Tag din uddannelse ved University of Tasmania.

Dit udbytte af Bachelor of Engineering

Med denne uddannelse vil du:

  • Få en uddannelse, der er tilpasset dine egne interesser og ambitioner.
  • Specialisere dig inden for civil-, mekanisk eller elektroteknik, og kunne skræddersy dit studie med valgfrie enheder, projekter, arbejdserfaring og fritidsaktiviteter, der tilpasser din læring til din valgte karriere.
  • Lære gennem praktiske erfaringer, herunder brancheophold, laboratoriearbejde og uafhængige forskningsprojekter.
  • Udvikle en kombination af specialiserede og overførbare færdigheder, der gør dig klar og attraktivt for arbejdsgivere
  • Nyde at blive vejledt af højt kvalificeret undervisnings-, forsknings- og professionelt personale.

Indhold på uddannelsen

Ved University of Tasmania er der fokus på praktisk træning og tværfaglig forskning, hvilket gør uddannelsen meget eftertragtet i det internationale landskab. Studerende arbejder sammen med et team af akademikere og forskere i verdensklasse og får praktisk viden, der kan anvendes i en lang række karrierer. 

Alle studerende starter deres uddannelse med et fælles første år, inklusive grundlæggende studier inden for civil, mekanisk og elektroteknik.

Dette tværfaglige, designfokuserede første år giver dig mulighed for at vælge det tekniske område, som du er bedst egnet til efter at have fået en værdifuld ramme for erfaring. 

Herefter vælger du et specialiseret studieområde inden for de centrale ingeniørdiscipliner - Civile, elektriske  og mekaniske. Dit valgte studieområde afvikles gennem en kombination af teori, designorienterede projekter, industrierfaring og større laboratoriearbejde.

Du kan vælge mellem følgende specialiseringsområder:

  • Civil ingeniørdisciplin
  • Elektronik og kommunikations ingeniørdisciplin
  • Elektrisk og elektronisk ingeniørdiscipin
  • Mekanisk ingenørdisciplin
  • Andre ingeniør specialiseringer

På dit fjerde år vil du påtage dig et betydeligt to-semestersprojekt inden for din tekniske specialisering. Dette involverer en analyse af krav, gennemførlighedsundersøgelse og design og udvikling, som normalt resulterer i en prototype.

Uddannelse i udlandet

University of Tasmania (UTAS) har i Danmark ansat EDU til at hjælpe studerende gennem hele ansøgningsprocessen, så det bliver så let som muligt for dig at komme til udlandet. EDU har repræsenteret UTAS i mange år, og hjælpen er gratis. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en erfaren vejleder fra EDU.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt os for at høre hvilke krav der er til internationale ansøgere. 

Få information

 

Kontaktinfo

University of Tasmania

Sandy Bay
TAS 7001

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Bachelor of Engineering (Specialisation) with Honours

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Bachelor of Engineering (Specialisation) with Honours endnu. Bliv den første!