Vis studentum.dk som: Mobile

International Relations

University of Tasmania
Varierende længde
Heltid/deltid
Bacheloruddannelse
Tasmania (state)
Kontakt for information

Om uddannelsen

International Relations - Vær med til at forme en bedre verden


Tag din uddannelse ved University of Tasmania

International Relations er mere end spørgsmålet om krig og fred mellem nationerne. Vi lever i en usikker æra, hvor globale problemer i stigende grad påvirker vores daglige liv. Globaliseringen og fremkomsten af ​​internationale institutioner har ændret den måde vi reagerer på verdensanliggender på.

At studere international Relations giver dig en forståelse af de involverede kompleksiteter på tværs af en række tværnationale spørgsmål om sikkerhed, magt, udenrigspolitik, økonomi, værdier og overbevisninger, diplomati og menneskerettigheder.

Dit udbytte af International Relations

Studiet giver dig det kritiske perspektiv og diplomati, der er nødvendigt for at arbejde i udenrigspolitik og international politik i regeringer, organisationer og institutioner. 

Du opnår viden og færdigheder, der kan give dig ekspertise inden for internationale relationer. 

Du vil stå over for et bredt spektrum af jobmuligheder, som blandt andet kan være inden for regeringsafdelinger med udenrigsanliggender, finansministerium, forsvar og sundhed på føderalt niveau og statens offentlige service.

Du kan gøre karriere i De Forenede Nationer eller internationale ikke-statslige organisationer som Amnesty International eller Læger uden grænser. Dit arbejde kan bestå i at skrive indlæg og giver råd til parlamentarikere, eller fungere som lobbyist eller arbejde for store virksomheder.

Indhold på uddannelsen

På studiet vil du erhverve dig en kritisk forståelse af de kræfter, der skaber den verden, vi lever i, og hvordan Australien forholder sig til sine regionale og internationale samfund.

Med et stærkt omdømme inden for International Relations-forskning tilbyder University of Tasmania en række forskerskurser, der udvikler dit avancerede forskningskendskab og færdigheder, som hjælper dig med at forstå problemer, der er involveret i konflikt og samarbejde på det højeste niveau af politisk analyse.

Du kan vælge at studere international sikkerhed, international retfærdighed, international lov og menneskerettigheder, internationale organisationer som FN, udenrigspolitikken for stormagter, politik for terrorisme, globalisering og international politisk økonomi.

Uddannelse i udlandet

University of Tasmania (UTAS) har i Danmark ansat EDU til at hjælpe studerende gennem hele ansøgningsprocessen, så det bliver så let som muligt for dig at komme til udlandet. EDU har repræsenteret UTAS i mange år, og hjælpen er gratis. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en erfaren vejleder fra EDU.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt os for at høre hvilke krav der er til internationale ansøgere. 

Få information

 

Kontaktinfo

University of Tasmania

Sandy Bay
TAS 7001

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om International Relations

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af International Relations endnu. Bliv den første!